New fones for me and him.

Tämän kesän aleostokset ovat saapuneet. Sain torstaina viestin puhelimeeni, että edeltävän viikonlopun ostokset olivat saapuneet Stockmannille. Teimme Kotinörtin kanssa kumpikin ostoksia alesta verkossa ja ajattelin, että kerrankin ei pelkästään minun ostoksiani vain myös hänen. Minähän ikäänkuin livautin omat kesäisemmät työpaitani ostoksiin mukaan, tarve niille oli, mutta niin hänenkin ostoksilleen.

I made some sale shopping this summer, as well as so many summer before that. So surprise there. Here are some things I got for me and for my boyfriend.  Not that much as years before this and most for things needed.


Omat ostokseni sisältävät nämä kaksi paitaa. Raitoja (ylläri? Not!) sekä ihan tämmöinen perus valkoinen. Kumpikin töihin sopivia ja tarpeeseen. En oikein tiedä mitä viime kesän jälkeen kaikille töihin sopiville puseroilleni tapahtui, mutta vähän pienellä valikoimalla olen edennyt. Nyt on taas repertuaari kasassa ja puseroita riittävästi.

For me I got some new  t-shirts. These are good for office as well. I have no idea what happened my  summer working shirts after last summer, but now I have few more and I think this is good amount of them.


Kotinörtille se tärkeämpi ostos lienee ollut tämä tuulen ja sateen kestävä takki. Edellinen sanoi keväällä sopimuksensa irti ja uuden hankinta olisi syksyllä ollut edessä. Kun aleissa näin sopivan ja Kotinörttikin tähän valintaan oli tyytyväinen, niin mukaan se tuli. Voin kertoa, että tähän jäivät meidän osalta ne ns. tarvehankinnat ja loput olivatkin sitten enemmänkin "tahtoo" osastoa. Joskin niidenkin kanssa ainakin omasta mielestäni soljuimme eteenpäin ihan inhimillisesti.

For Him we got this blue jacket. It's not actually needed right now, but in Autumn it is needed. He wanted to have one in his favourite colour. I like it, but most of all, it was needed and he wanted to have one. This was last one we actually needed, rest of the sopping was mostly because we both wanted to have some new things.


Kotinörtti yllätti tahtomalla sinisen puuvillaisen neuleen. Valitsi tämän ihan itse ja minusta oikein hyvä ja tyylikäs valinta. Konttorissa heilläkin ilmastointi puhkuu täysillä, niin neuleille on kuulemma siellä kesälläkin käyttöä. Minusta ihan kiva. Tuo miehen pukeutumisen värimaailma ei ole mikään riemunkirjava tai värikäs, kuulemma pitää tasapainottaa omaa värikylläisyyttäni. Hih.

As you can see, He's not so exited about colourful things, more navy blue. Cotton knitwear is good for office, they have quite a good air-condition as well. And since He wanted to have one, who am I to say no?

 Mekko/Dress: Mark's and Spencer // jakku/Blazer: Lindex // Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger

Sain alkuviikosta myös Mark's and Spenceriltä tilauksen, jossa oli tämän punaisen mekon mukana myös valkoinen pellavahame. Pellavahameesta varmasti asukuvaa myöhemmin, punainen mekko pääsi heti päälleni. Kauniisti istuva ja laskeutuva mekko on samaa mallia kuin pikkumustani ja uskalsinkin sen tilata suurimmaksi osaksi siksi, että tiedän sen istuvan ihan varmasti. Olen sydänjuuriani myöden mekkoihminen ja -20% ale ei yhtään nyt auttanut tämän kanssa.

I also got my new Mark's and Spencer things this week. White linen skirts, wich you will definetly see later on on outfit photos as well as this lovely red dress. They had all dresses -20% and since I have similar in black I was so exited to get red one as well. And not just for summer but to use this all year long.


Tässä kuitenkin kaikkineen ne alehankinnat, jotka olen tehnyt näistä aleista. Kohtalaisen pienellä hinnalla siis pääsin, vaikka mieleni olisi tehnyt ties mitä ihanuuksia. Jotain olen kuitenkin oppinut, läheskään kaikkea en tilannut, mitä mieleni olisi halajanut. Ja hyvä niin, ehdottomasti hyvä niin.

Oletteko te tehneet alehankintoja? Tarpeeseen vai "tahtoo" osaston puolelle?
Hyvää Juhannuspäivää kaikille!

Here were out sale shoppings made from internet. I'm not that keen on going shopping.

Have you made any findings?
Have a great Midsummer day and hope you are all well!

P.S. Sorruin hakiessani Stoccalta pakettia. Ihan livenä. En voinut yksinkertaisesti vastustaa näitä vallan ihastuttavia kenkiä. Asukuvassa jalassa olevat Hilfigerin kengät ovat parhaat avokkaat joilla olen hetkeen kävellyt, joten kun -40% laput olin ensin vältellyt vaatteiden ja onnistuneesti vielä laukkujenkin kohdalla niin kengissä sitten juuri ennen ulos menoa kohtasin voittajani. Eivät tarpeeseen, mutta ovat ne kyllä vaan niin ihanan suloiset:

P.S. I got these first thing ordered online but delivered shop next to me (wich is on my way to work). As you can see, I have used so many times my white Hilfiger shoes, they are so good to walk. Well, as getting my sale shoppings I had to go through shoe part of the store... well, there's just one more thing I got on sale:


Kommentit

  1. Ihania ostoksia olet tehnyt ! Raitoja ja valkoisia paitoja tarvitsee aina. Punainen mekko on aivan ihana, samoin kuin uudet ballerinasi :) Kotinörtinkin ostokset vaikuttavat kivoilta, juuri sellaisia perusjuttuja, joita miehet tarvitsevat.

    Olen yrittänyt vältellä ale shoppailuja, syksyn ostoslista on niin pitkä. Valkoisen teepparin ostin COSilta, muutei ollut alennuksessa. Sitten ostin jotain ihan uskomatonta, eikä oleenkaan tarpeeseen :D Kunhan tulevat, niin näet ne kyllä blogissani. Pari juttua on mietinnässä . . . ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara! Etenkin noiden puseroiden myötä tuntuu, että on paljon enemmän taas vaatteita, joita käyttää. Kummasti kaikki kaapin alaosatkin tuntuvat käteviltä ja toimivilta kokonaisuuksilta :) Ja mekot ja kengät ovat kyllä heuikkouksiani, kumpiakaan ei voi olla makuuni koskaan liikaa ;)

      Kotinörtti ei tosiaan ole mikään kovin suuri värien ystävä omissa vaatteissaan, turvallista tummansinistä ja mustaa on miehen kaappi pullollaan, aina joskus saan livautettua mukaan jotain muutakin väriä :)

      Odotan innolla uutukaisuuksiasi:)

      Poista
  2. Hienoja ostoksia - ja kyllä minusta ovat kaikki tarpeeseen;) Itse olen yrittänyt kiertää alelaarit ja nettikaupat kaukaa ja yllättävän pienin vaurioin olen selvinnytkin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady <3 Juu, eihän sitä nyt sukkasillaan tai avojaloin ihan joka paikkaan voi mennä. Tämä oli minun perusteluni uusille kengille, mies sai hyvät naurut :D

      Hyvä jos ei ole pahempia vaurioita tullut, joskus käynyt itsellekin pahemmin :)

      Poista
  3. That's a very, very pretty dress! the color looks super pretty on you! Great outfit! :)

    callmemaddie.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Tuo punainen mekko on tosi kiva!:) Samoin myös uudet kengät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Zandra. Se istui upean hyvin, sääli ettei sitä voi koko aikaa pitää :D
      Kiitos. kengät ihastuttivat kyllä heti!

      Poista
  5. Voi kun punainen mekko on niin kaunis.

    VastaaPoista
  6. Mahtava alelöytö noi kengät! :) Mä oon löytänyt alesta lähinnä koruja ja kenkiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elena. Kengät suorastaan huusivat siitä ale-pöydästä ;)

      Poista
  7. Kaunis raitableiseri ja voi kuinka suloiset baltsut! :)



    http://petitelivingmaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria. Raitableiseriä jahkasin todella kauan, tuntui että se on sama kun "kaikilla muillakin",mutta kyllä se vaan on niin kiva, että piti kotiuttaa. Baltsut ovat huumanneet täällä kyllä käyttäjänsä, hyvä kun maltoin eilen luopua niistä :)

      Ja mikä ihana blogi sinulla! Klikkasin heti itseni lukijaksi,. blogloving'in kautta tosin kun lukijaraati on lopettamassa, niin koetan opetella uutta käyttämään :)

      Poista
  8. Kivoja paitoja, ihanat balleriinat ja tuo punainen mekko on kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marja. Paidat ovat kumpikin tuntunee aivan ihanilta, toista jo kokeillutkin käytössä. Tuommoisia työ- ja vapaa-aika sopivia molempia.

      Poista
  9. Olet tehnyt tosi kivoja ja tarpeellisia löytöjä!
    Tuo mekko on kyllä ihana! Hitsi kun itekin voisi pitää mekkoja ja hameita. Jotenkin arastelen... Mutta kaunis siis tuo punainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annu! Jos yhtään lohduttaa,minäkin arastelin, sitten kokeilin ensin syksyllä ja talvella paksujen sukkahousujen kanssa, jotenkin opin talvisin niiden käytön ensin, sitten vasta kesämekkojen. Kyllä sitä vaan niitä ennakkoluuloja päähänsä asettaa :)

      Poista
  10. Tommyn punaiset ballerinat ovat upeat! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!