13.6.2013

Office version.

 Jakku/Blazer: H&M // Pusero/Blouse: Mark's annd Spencer // Housut/Trousers: Your's // Laukku/Bag: Longchamp // Kengät/Shoes: Deichmann

Lueskelin sunnuntaina viikonloppuna "rästiin" jääneitä blogeja. Tiedättehän kun normaalisti lukee päivittäin niin mikä ihanan suuri määrä onkin lukematta päivityksiä kun pariin päivään ei lue. No kuitenkin, minä mennä ihastuin vallan kokonaan Saran blogissa lauantaina olleeseen kokonaisuuteen (kurkkaa kokonaisuus täältä). Printtipaita ja valkoiset housut ovat kaunis kokonaisuus vapaalle ja minä onneton olin menossa töihin maanantaina. Noh, ei kun tutkimaan kaappis, voisiko tästä saada edes vähän samaa fiilistä. Harmaita paitoja ei löydy kuin vapaalle sopivaa printtiversiota, mutta sininen pusero ja musta jakku mielestäni toimivat. Inspiraation lähdettä uskallan väittää sen verran tuntevani, että musta balleriinat hänkin olisi minulle töihin kengiksi valinnut.

Tällä hetkellä blogissa on paljon ennalta kirjoitettuja asukokonaisuuksia. Tämä viikko ja tätä seuraavat kaksi viikkoa menevät todella tiukassa aikautaulussa, joten Kosmetiikka keskiviikon merkintöjen lisäksi (jotka alkoivat taas eilen) "joutunette" tyytymään enemmänkin asukuviin jotka eivät välttämättä ole ihan reaaliaikaisia. Mutta eivät toki viikko tai kahta vanhempia. Kiireisen kolmen viikon jälkeen on sitten aikaa paneutua tämän pariin enemmän, joten pysykää mukana vaan, kyllä täällä asiaa riittää ja kommentteihin tottakai pyrin vastaamaan mahdollisimman pian (tai ainakin seuraavana aamuna).

Ihanaa torstaita kaikille!


When I saw this lovely outfit on Sara's blog (she's finnish blogger with a killer style) I fell in love for it. It's so silmple and great and.. I was going to work on Monday, not that much of an office outfit (but I think I'll copy it one day!). I wnt through my wardrobe and found this lovely blue blouse, much better for office with this blac blazer. Nice for summer time atleast.

What do you think about it? Good for summer office?
Hope you are all well!

22 kommenttia:

 1. Kaunis asu, sopii hyvin tuo ihana "mustikka"- paita mustan bleiserin seuraksi. Pusero laskeutuu kauniisti, onko se silkkiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja. Piti ihan tarkistaa, pusero on pääosin viskoosia,mukana on elastaania hieman. Silkkisenä se olisikin ollut upea saada,mutta hyvin se on keinimateriaalinakin kestänyt.

   Poista
 2. Kaunis asu. Musta valkoinen asu kaunis kesäälä ja puserosi on tosi kiva, ihan kuin mustikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara. Pusero tulee aina säännöllisesti kaapista kaivettua, ikuisuuksia vanha se kuitenkin on :) Sopiva "printti paita" töihin.

   Poista
  2. Mitä ihmettä olen kirjoittanut unisena, kommetti täynnä virheitä :D

   Ja hei, kiitos paljon linkityksestä. Olet ihana <3

   Poista
  3. Voi ei se haittaa, kun tämmöinen lukihäiriöinen ymmärtää kyllä vaikka virheitä olisi. Oikein kirjoitettua joskus vaikeampi ymmärtää :D

   Tottakai linkitän, sinultahan idean sain. Minusta on kiva laittaa linkki blogiin josta idean olen saanut.

   Poista
 3. Onpa kaunis paita! Nyt kun itse olen käyttänyt vauvan nukkuma-ajat kirjan lukemiseen, niin blogit jäävät kyllä kokonaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda. Ehdottomasti kirjoja kannattaa lukea sanon minä, kun ehtisi itsekin niin paljon kun tahtoisi :)

   Poista
 4. Darling your version is perfect for the office!! ;-)
  xoxo
  Patricia

  http://misstoptenimage.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Oi miten kaunis tuo toppi on. Ihana kuvio ja kivan raikas sinisen sävy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta. Se on aina aika ajoin jäähyllä koko toppi, mutta tasaisesti useampana vuonna olen sen kesäisin esille kaivanut :)

   Poista
 6. ihana toppi ja sopii sulle tosi hyvin tämä kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis asu, tosi kesäinen ja sopii kyllä hyvin töihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna. Printti sopii heikommin töihin, niin pitää vähän luovia joskus noiden ideoidensa kanssa :)

   Poista
 8. Eksyin blogiisi aivan sattumalta ja siis wau. Juuri tälläista olen etsinyt. Blogisi on täynnä hyviä vinkkejä siitä kuinka hiukan isompikin voi näyttää hyvältä. Liityin heti lukijaksi. Tervetuloa piipahtamaan myös Rauharentolaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Satu, kauniisti sanottu :) Tulen ehdottomasti vastavierailulle Rauharehntolaan katselemaan blogiasi. On niin ihana kuulla aina uusista lukijoita ja siitä, miten täältä löytyy mieleistä luettavaa tai katseltavaa.

   Poista
 9. Voi kun upea tuo sun pusero. Kaikki natsaa niin toisiinsa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. joskus sitä aina yrittää saada kivan näköisiä kokonaisuuksia aikaan :)

   Poista
 10. Upea yhdistelmä jälleen kerran! Tuo pusero on kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tara. Itse suhtaudun siihen kovin kahtiajakoisesti, tykkään ja en tykkää. Ihan päiväriippuvainen.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!