Summer Saturday.

Pusero/Blouse: H&M // Jakku/Blazer: Lindex // Shortsit/Shoerts: House (Sokos) // Kengät/Shoes: Deichmann Berlin // Huivi/Scarf: Esprit // Laukku/Bag: H&M

"Voi apua sentään!" Näin sanoin minä tuijottaessani näitä lauantaisi kuvia ja valkoisena hohtavia koipiani. Niinpä täällä on nyt aloitettu projekti "istu ulkona 30min joka päivä jotta saat jotain väriä". Noh, se alkoi hyvin sunnuntaina aamusta, oleilin kirjan kanssa pihalla 45min ja tulin takaisin punoittavan otsan kanssa. Näemmä palan edelleen herkästi etenkin naamasta. Vahingosta viisastuneena olen lätkinyt sitten aurinkorasvaa senkin edestä. 30min-1h on edelleen tavoitteena. Saapahan oltua ulkona ja samalla ihan aikaa itselle kirjan parissa. Oma parveke olisi kiva, mutta onneksi sisäpihalla on hyviä penkkejä.

En ole mikään auringontottaja ja tuokin on aika maksimiaika jonka jaksan istua ulkona. Vaikka kirja olisi miten hyvä. Kävelyilläkin onneksi saa väriä pintaan, niitäkin kokeillaan. Tässä kokonaisuudessa kipitetiin lauantaina Helsingissä. Lähinnä extempore, mitään ihmeellistä ei löytynyt, uusi shamppoo miehelle ja itselle hoitoaine (joista lisää jos osoittautuvat hyviksi). Se ostoharkinta, se jostain eilen puhuin, se ei sitten näemmä koske kirjoja meidän perheessä. Viisi pokkaria kulkeutui kotiin Akateemisesta, mutta onpahan lukemattomia Donna Leoneja ja jopa yksi lukematon Agatha.

Miten teillä meni viikonloppu?
Hyvää juhannusviikkoa kaikille!


"Oh my legs!" After 9 months of hiding them under pantyhouse and trousers they are so white! Well, It's my mission, trying to get just some colour on me this summer. And by doing it as safely as possible.Short amounts of time and lot's of sunscreen. Rather going to have a walk that just lay in the Sun. I usually get red, not tanned, but I think there always hope, even for me. Little by little, maybe in August I look different. At least I can hope, right?

Other than that, I had quite a nice weekendand got lot's of things done as well. Had some books shopping Saturday (some Donna Leon books) and lot's of housework on Sunday. I'm happy, now I have power for this long stressfull week.

Have a great Midsummer week and hope you are all well!


Finnished this one, on to sme Donna Leon ones.
P.S. Inferno kirjana: Ihan okei, vähän kujanjuoksutahtia mentiin eteenpäin. Ei yhtä hyvä kun muutama muu, mutta kannattaa lukea kuitenkin.

P.S. Inferno as a book: It was ok. It was fast to read, not as good as some of the Dan Brown books, but it's worth reading.

Kommentit

  1. Sama juttu mullakaan jalat ei meinaa ruskettua millään ja samanlaisen punaisen otsan,nenän ja leuan saan sitten aika äkkiä joten yritän niitä suojata..Pää "pensaaseen" ja jalat aurinkoon tyyliin..No ei aivan...Mut hyvää juhannusviikkoa..Ps.Luen blogisi päivittäin vaikken itse blogia pidäkään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei ton otsan kanssa voi kun vaan tuskailla, kun joka kerta punottaa vaikka kuinka aurinkorasvaa lätkisi :)

      Mukavaa, että käyt välillä kommentoimassa, voihan blogeja tottakai lukea vaikka ei omaa pitäisikään, niin minäkin tein kauan.

      Oikein hyvää Juhannusviikkoa!

      Poista
  2. Voi, minä taasen pystyn makaamaan auringossa 9-17 jos on vaan lukemista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en vaan osaa, kokeiltu on :) Toisaalta ihon kannalta hyvä, että ei jaksakaan istua kovin kauan.

      Poista
  3. Pitäisi käydä ehdottomasti kirjakaupassa, itselläni ei ole mitään kesälukemista. Tai no ainahan voi lukea tenttikirjoja :) Mutta jos lukisin niitä ulkona, varmaan nukahtaisin ja sitten palaisin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Akateemisessa oli keskustassa ainakin hyviä aleja, sen pokkari alen lisäksi :) Tenttikirjoissa tosiaan voi olla tuo nukahtamisen vaara, parempi pysyä romaanien puolella.

      Poista
  4. Mä muistan saman reaktion parin viikon takaan... olin ihan, että apua, mä en voi esiintyä paljailla koivillani... Sitten vaan rohkeasti jätin legginsit ja sukkikset pois... Ja kyllä ne koivet väriä saavat hitaasti, mutta varmasti. Itse en enää nykyään makaa auringossa ihan henkilökohtaisista syistä ja siskojen kasvoihin saamien syöpien vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään kauaa siellä halua maata, ei tee hyvää. Ihosyöpää on lähipiirissä myös itsellä, siksi hyvin rajoitettuja aikoja ja palamista vältän parhaani mukaan. Eivätköhän ne tästä väriä vielä pintaansa saa, edes sen verran, etteivät nyt ihan loista valkoisuuttaan :)

      Poista
  5. Täällä kanssa auringonpalvoja;) suojaan kyllä itseni hyvin. Jalat on tosiaan vaikeat, ne ku pitäisi saada ekana ruskeiksi , mutta ruskettuvat hitaasti. Itsetuskettaviakin olen joskus kokeillut , mutta onnistunut saamaan vain kummallisen värisiä lopputuloksia ;) Hyvää viikonalkua !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen saanut itseruskettavilla aikaan todella raidallisia lopputuloksia, ne kokeilut ovat jääneet kyllä kerrasta siihen :D Hitaasti siis hyvä tulee!

      Hyvää alkuviikkoa sinne myös!

      Poista
  6. Tyylikäs! Ja raitajakku... <3

    Mä olen ottanut kaiken irti parvekkeestani ja nyt alkaa jaloissakin olla jo väriä. Sääret ja jalkapöydät ruskettuvat hetkessä mutta reidet & naama onkin sitten vähän eri juttu... Mutta pikku hiljaa pienissä erissä, ja se aurinkorasva pitää tosiaan muistaa. Minulta kärähtää ensimmäiseksi poskipäät ja nenä...

    Muistelen, että jo viime kesänä piti mennä Sokokselta shortseja etsimään ja ne siistit cityshortsit puuttuvat vieläkin. Nyt pitää ryhdistäytyä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Petra Pauliina! <3

      Minä taas rusketun kyllä naamasta, tai lähinnähän siitä tulee tuommoinen punainen eikä ruskea. Hiljalleen ja rasvan kanssa koetetaan mennä.

      Siellä on erilaisia shotseja taas, ainakin Turussa oli kun siellä viimeksi kävin :) Onnea metsästykseen!

      Poista
  7. Onpas nätti bleiseri, mulla on samanlainen :D Noi shortsit ovat tosi kivat. Meillä alkaa muuttopuuhat.

    VastaaPoista
  8. Ota vaan iisisti tuon päivettymisen kanssa :). Minulla ei rusketus tartu eikä oikeastaan haittaakaan juurikin nuo auringon haittavaikutukset huomioiden. Käytän aina suojakerrointa 50 ja koetan liikuskella varjoissa- katsotaan miten Espanjassa onnistuu ;). Toki toivoisin saavani kevyen, terveen päivetyksen, mutta nou hätä! Olihan ne legendaariset Hollywoodin filmitähdetkin aikanaan sangen kalpeita....:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei täällä mikään kiire koipien kanssa. Puolisen tuntia pihalla kirjan lukemista tosin sopii oikein hyvin. Toivottavasti Espanjassa et heti pala.

      Poista
  9. Heips,
    jätänpä minäkin välillä kommenttini sinulle.

    Käyn vilkuilemassa aina näitä pukeutumismallejasi... sullon kyllä hyvä maku :)
    Pidän tosi paljon.

    Noihin säärten ruskettumiseen voisin vinkata Lumenen itseruskettavaa voidetta... sitä hitaasti ruskettavaa. Kertakäyttöiset kumihanskat käsiin ja iltaisin voitelu.
    Kuivuu nopeasti eikä jätä laikkuja. Tätä käytän itse (eikä ole maksettu mainos)

    Mukavaa juhannusviikkoa itsellesi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipp Ainosofia!

      Kiitos. Hyvästä mausta on aina ihana kuulla, olen kovin otettu.

      Pitää ehkä rohkaistua kokeilemaan jotain itseruskettavaa uudelleen, Lumene on varmaan hyvä aloittaa, kun muutenkin kohtalaisen toimiva merkki voiteidensa puolesta.

      Oikein hyvää Juhannusviikon jatkoa! <3

      Poista
  10. Minulla oli myös aina valkoiset jalat vuodesta toiseen ennen Thaimaassa asumista, jonka myötä pigmentti jotenkin muuttui. Ei vaatinut kuin kolme vuotta aurinkoa, apua. Itseruskettavat ovat siis pop, en vain ole nyt imettäessä uskaltanut käyttää.

    Tuo jakku on muuten tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolme vuotta aurinko kuulostaa kyllä aika hulppealta yritelmältä saada rusketuttua :D Saas nähdä miten minä saan näihin koipiin edes vähän väriä. Suhtaudun kovin skeptisesti.

      Kiitos. Jakku on noussut suosikiksi tässä hiljalleen :)

      Poista
  11. Erittäin hyvä ratkaisu on luontaistuote Bio-Karoten+E, antioksidanttivalmiste, sitä itse kesäisin käytän ,ruskettuu, estää palamisen ja aurinkoallergian, aletaan käyttämään noin pariaviikkoa ennen auringonoton aloittamista, jatketaan koko auringossaolon ajan sekä sen jälkeen mikäli haluaa rusketuksen kestävän pidempään. Sopii erinomaisesti käytettäväksi vuoden ympäri, jos haluaa ylläpitää päivetystä tai lisätä beetakaroteenin ja E-vitamiinin saantia. Kosteusvoide riittää kasvoille nyt,iho on luonnollisen ruskettunut, ilman näitä pillereitä olisin "lehmäntissin" värinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää tutkailla tuota vaihtoehtoa. Kaunis päivetys turvallisesti olisi kyllä mieleen, palaa kun en halua :) Kiitos vinkistä!

      Poista
  12. Tuo Lindexin bleiseri on kyllä ihana! Jostain syystä on kuitenkin käyttö on jäänyt vähäiselle. Pitääkin korjata tämä asia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Kyllä se käyttöön kannattaa ottaa, on se sen verran helppo kaikkeen yhdistää :)

      Poista
  13. Meikäläinen on vitivalkoinen ja tässä iän myötä olenkin alkanut varjelemaan jotta se ei saisi yhtään väriä. Olen niin ylpeä tasaisen valkoisesta ihostani. Mielestäni siis valkoinen ei ole paha asia ollenkaan :)
    Kiva asu kaikkiaan, mukavaa kesää sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä saan kasvoihin ja käsiin sen verran herkästi väriä, että toivoisin saavan jakkoihinkin päivetyksen tapaisen. Valkoinen ei ole paha, mutta kun on tämmöinen ylhäältä päivettynyt ja alhaalta kalpea niin se jurppii :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!