8.6.2013

This and that, from last Friday to this Friday.

Vähän tämmöinen sitä sun tätä sillisalaattia postaus olisi tiedossa. Koska meillä kääntyi auton nokka aamusta kohti iloista Turkua ja koska kameralla oli kuva jos toinenkin viimeisen viikon ajalta, niin tässä näitä nyt sitten olisi tarjolla.

Since we're on out way to Turku there is going to be this photos from this week post up. Just regular things happening here for me.Viime perjantaina oli Siskolla lukion ensimmäisen vuoden viimeinen päivä. Olen tupannut siskoni viemään aina koulujen loppumisen kunniaksi syömään eikä tämä vuosi ollut mikään poikkeus. Neiti halusi pitsaa, joten valitsimme hänen kotipaikkakuntansa parhaan paikan.

Last Friday we had lovely dinner with my littleSister (who's 16). It was end of her school year and every year I take her to eat. This time she wanted to have pizza and so we did. Good way to start weekend I'll say.Kotinörtti rakensi viikonlopun aikana ulkooven yläpuolelle "tappokoroille" oman hyllyn. Rakastan korkokenkiä, mutta ei noita kyllä joka päivä jalkaan laiteta, siksi on hyvä, että ne saavat kuitenkin olla esillä ja niille on oma tilansa. Jakkaran siihen toki tarvitsee, että ne saa alas,mutta ei se sen vaikeampi prosessi onneksi ole.

It's my new shoeselve! It up high on the sealing, on top of the door. Not that much space, but just enough to get my killer heel shoes up there. I do wear these ones as well, but to be hones, not every day, they are too high for that and now I have a proper place to put them on!


Tiistain puolestaan kipitin kovaa kyytiä paikalliseen postiin hakemaan saapuneet hääkutsut. Valmiiksi painettuina vaan osoitteet kuoriin ja postimerkit paikoilleen, keskiviikkona olinkin niitä jos postittamassa. Häät tuntuvat paljon konkreettisemmilta nyt kun kutsut on lähetetty. Vaikka Save the Date ilmoitus lähtikin jo pääsiäisenä, niin varsinainen kutsu lähti myös nyt. Iik.

Tuesday was a huge day for me and to my boyfriend. We got out wedding invitations and sent them on Wednesday. Tough we have sent Save the Date information already it felt huge to sent actual invitations as well.

Keskiviikkona sain uuden tripodin ja vietin vallan ihanan illan ystävien kanssa mölkkyä pelaten ja piknikillä istuen. Oli kyllä niin ihana ilta ja niin arjen luksusta istua hetki vain alas ja nauttia kesästä.

On Wednesday I got a lovely new tripod and had lovely evening with friends having piknik. I also got a punch of magazines from my friend. He works in all male company and for some reason they have some fashion magazines every moth. Well, at least I get to read them.Torstaina löysin itseni vähän palkitsemasta itseäni valkoisen Longcampin muodossa. Kesäksi valkoinen canvaskassi, kevyt johon mahtuu tavaraa riittävät määrät. Mainitsin tämän jo helmikuun keväthaavekollaasissa ja siinä se nyt sitten on. Lähdin muuten ostamaan ihan toista laukkua, mutta tämän kanssa tulin takaisin.

On Thursday I found myself getting a new bag. This lovely white Longchamp is perfeckt for summer. It's light and you can put amazing amount of stuff in there. Perjantaina töiden jälkeen hipsimme työkaveriporukassa after workille. Yksi tavoite saatiin toteutettua suuren työn jälkeen joten oli aika vähän istahtaa kupposen ääreen nauttimaan viikonlopun aloituksesta.

On Friday we had some beer's at after work. We made a record in one thing at it was time to have some good time together and start weekend with a bit of fun.

Nyt on sitten kokka kääntynyt kohti Turkua ja huomiselle olen postauksen vaatetuksesta ajoittanut. Tätä reissua on odotettu, kampaajalle on lähtenyt suurimäärä valokuvia ettämikä olisi mahdollista. Katsotaan millainen uusi tukka siis sitten on.

Hyvää viikonloppua täältä suunnalta!

Now it's time to have some good times in Turku with friends living in there. I have a time to my hairdresser at the same time and I'm exited to get something new happening with my hair.

Have a great weekend and hope you are all well!

16 kommenttia:

 1. Tunnelmallisia kuvia jälleen : ), ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi. Olen koettanut itsekin kuvata ettei jää pelkkiin asukuviin.

   Poista
 2. Ihania kuvia. Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina. Jotenkin kesällä saa aikaan niin paljon kivempia kuvia :)

   Hyvää viikon loppua sinne myös.

   Poista
 3. Olipa muuten fiksu idea tuo hylly korkkareille! Hmm...minneköhän sellaisen laittaisi meillä...

  Voi kääk, häät ovat tosiaan nyt sitten ihan ovella. Jänskää aikaa!

  Kiva kesälaukku! Itsensä palkitseminen kannattaa aina. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ihan totta puhutaan oli hylly Kotinörtin idea, mies varmaan kyllästyi eteisen lattialle levinneisiin kenkiin :D

   Itsensä palkitseminen, etenkin kun uurastus on vielä alussa. Ykkös etapin suorittamisesta saa motivaatiota kummasti lisää :)

   Poista
 4. Hauska tuo save the day vinkki, en ole kuullut aiemmin. Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja. Päivämäärän ilmoittaminen aikaisemmin johtui lähinnä monella tukossa olevista kesäviikonlopuista :)

   Poista
 5. Mahtavaa, että kutsut on postissa, sen jälleen olette jo pitkällä :) viimeiset kuvat näyttävät ihan kulmakuppilaltamme Paviljongilta ellen ihan väärin bongaa. En ole ehtinyt sinne vielä lasillisellekaan, pitääpä nyt ihan ryhdistäytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paviljonkihan tuo on, töistä hyvän matkan päässä. Kutsujen lähettäminen oli kyllä jännittävääkin, häät tuntuvat paljon todellisemmilta :)

   Poista
 6. Voi kun alkoi tekemään mieli piknikille, kun katselin noita sun kuoharikuvia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäiset illat ja piknik ovat kyllä erottamaton yhtälö :)

   Poista
 7. ahaa, se on siis laajemminkin käytössä tuo Save the Date -ilmoitus. Sukulaisemme saivat sellaisen tyttäreltämme jo viime vuonna - häät ovat heinäkuussa 2014! Luulin, että se on vain joku brittiläinen tapa. Häät ovat siis Scotlannissa. Onhan se hyvä, että meillä pitkämatkalaisilla on aikaa valmistautua...

  Paljon on muuttunut häiden suunnittelu ja toteutus sitten 70-luvun. Niin yksinkertaista silloin. Vai meillekö vain? Ei paljon tarvittu ja muistorikas tilaisuus oli silti.

  Toki ymmärrän, että siinä valmistelussakin piilee oma hauskuutensa. Nauti siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapa ainakin omasta mielestäni jenkeistä, mutta saattaa olla Brittienkin kehittämä. Meillä on kohtalaisen aktiivinen tuttavapiiri ja monella ovat kesän viikonloput varattuina jo alkukeväästä. Siksi päätimme päivän ajoissa ilmoittaa. Modernistikin eventin luomalla facebookkiin. Näin mahdollisimman moni rakas ihminen saa tiedon ajoissa ja osaa mahdollisesti varautuakin paikalle tuloon. Sitä en tiedä miten yleinen tapa on muuten Suomessa.

   Jokainen tekee oman näköisensä häät, osa hössöttää muita enemmän. Minä stressiin taipuvana haluan tehdä mahdollisimman paljon ajoissa. Nautinnollistakin, mutta on tässä stressiäkin seurana. Eikä meillä edes ole isot häät tai mitään suureellista :)

   Poista
 8. Voi miten kauniita kuvia, ihanasti välittyi tunnelma! Ja kaunis tuo sinun kesäveskasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia :) Se on kyllä kätevä veska, mahtuu ihan kaikki (ja ihan liikaakin :D )

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!