A bit cooler day.

Pusero/Blouse: Esprit // Jakku/Blazer: H&M // Farkut/Jeans: Evans // Huivi/Scarf: Esprit // Kengät/Shoes: From Dublin // Laukku/Bag: Longchamp

Viikolla oli muutama viileämpi päivä. Ei missään nimessä kylmä, mutta tuulisempi, joten farkut saattoi laittaa jalkaan pelkäämättä paahtumista. Tämä kokonaisuus on tiistailta, tutusti raitaa kuten eilisessäkin kokonaisuudessa. Olen tainnut hurahtaa taas kerran kunnolla siihen, muutama uusi paita niin vanhatkin näyttävät taas kummasti paremmilta. Käykö teille samalla tavalla? Vanhatkin vaatteet heräävät jonkun uuden siivittämänä eloon?

Hyvää ja toivottavasti aurinkoista lauantaita kaikille!


It's not that unusual to have these bit cooler days on July here in Finland. We've had some lovely summer days so far, but had some bit cooler couple of days this week. I must say, I almost missed my jeans, so couple of days in them and it was back to skirts and hot day again.

Have a great Saturday and hope you are all well!


Kommentit

  1. Nuo punaiset kengät on kyllä upeat - ja piristävät asua! Joo-o - minä olisin varmaan valinnut tylsät mustat, mutta sinä osaat tuon yhdistelemisen taidon!
    Ihanaa viikonloppua sinulle ja Kotinörtille sinne♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady :) Annas kun kerron salaisuuden, mustaa vaatetta on niin vaikea valokuvata kauniisti, että sen takia valitsen ennemmin värejä. Tottakai mustiakin päiviä on,mutta olen juuri niin kärsimätön, että en jaksa poseerata kameralle kauaa. On nopeampaa laittaa vaatteet jotka tuo rakas Kotinörtti saa kuvattua nopeasti.

      Okei,myös ulkomaisten blogien ja youtube videoiden katsonta on muokannut vaatteiden värejä, käyttävät paljon rohkeammin värejä skandinavian ulkopuolelta.

      Oikein hyvää viikonloppua! <3

      Poista
  2. Mulla on paljon vaatteita, jotka "löysin" uudelleen muuton aikana. Onneksi en ole vienyt niitä kirpparille. Helppoa, kun nyt ei tartte rynnätä vaateostoksille, mulla on (melkein) kaikkea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihmeellinen tuo vaatteiden läpi käymisen voima, kun yhtäkkiä niitä onkin enemmän ja hyvä, että eivät kirpparille saakka kerenneet vielä :)

      Poista
  3. Huomenta! Voi kunpa itsekin osaisin luentavammin käyttää jakkuja ja nimenomaan farkkujen kanssa. Tuntuu vain, että pitkäselkäiselle, isohkopoviselle on vaikea löytää sopivaa.... Hyvännäköinen olet taas : ). Ihanaa päivää sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenta Virpi! Tuntuu taas itsestäni, että jumituin jakkuihin ja farkkuihin enkä muita pidäkään. Voisikoha sinulle olla Elloksella sopivia? Itselleni ne ovat monesti aivan liian pitkiä ne heidän jakkunsa.

      Poista
    2. Aaa, ovatko Elloksen vaatteet laadukkaita? Jotenkin aina ollut hiukan sellainen olo, että ei niin hirveän... Toisaalta en ole ostanut sieltä muuta kuin 18-vuotiaana verhot ja päiväpeiton : )

      Poista
    3. Ihan keskivartoa kaiketi. Olen tilannut sieltä todella huonosti mitään, mutta muutaman jakun olen kokeillut, liian pitkäselkaisiä minulle.

      Poista
  4. Kiva asu. Itselläni olisi hakusessa farkut... mutta kun ei tiedä, että mistä löytäisi sellaiset, jotka hiljakseen levensisi lahkeista...eli ei täysleveät, vaan hitaasti levenevät... ei sulla olis antaa vinkkiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju. Olen itse nyt kolme vuotta hakenut omani säännön mukaisesti Evanssilta bootcut leikkauksella. Pitkä lahje korkojen kanssa ja toiset normaalimittaisella lahkeella matalille kengille. Sen koommin en ole muuta farkkutarjontaa vilkaissut, joten Evanssin lisäksi en oikein osaa muita suositella :)

      Poista
  5. Kyllä kyllä punaiset kengät täytyy näin kesällä olla, mustilla tulisi jo syksy mieleen. Kiva yhdistelmä tämä on.

    VastaaPoista
  6. Kiva asu, nuo farkut sopivat sinulle erinomaisesti!

    VastaaPoista
  7. Aivan ihanat nuo punaiset kengät! Asusi on muutenkin todella ihana!

    http://annasophiadiy.blogspot.com

    VastaaPoista
  8. Miten toi kokovastaavuus noissa Evansin farkuissa menee eli vastaavatko hyvin meikäläisiä kokoja? Kattelin, että sieltä löytyisi hyviä malleja päärynävartalolle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun osaisin sanoa, kehoitan kääntymän mittataulukon puoleen joka taas pitää ehdottomasti paikkansa. Ehkä vähän reiluja? Mutta riippuu mallista ennemmin.

      Poista
  9. Voi, kun näin nuo kengät, en nähnyt enää muuta :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. Kaksi vuotta vanhat hyvin palvelleet, toivottavasti kestävät vielä kauan!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!