A bit cooler day.


En ole kovin innoissani kesällä pitkistä housuista, vaikka nuo beiget sopivatkin vallan mainiosti kesään väinsä puolesta. Viileämpänä päivänä ne ovat kuitenkin vallan erinomaiset, etenkin kun ne yhdistää mukavuus-kenkiin ja lisää päälle kauluspaitaa ja töiden ansiosta vielä jakkuakin. Niin ja huivin, arvatkaa kuka sai sotkettua rinnuksille eväänä olleet vadelmat, ihan tarpeeseen siis tuli tuo huivi.

Tarpeeseen tuli myös iltakeinuminen. Nauru rentoutti ja vauhtikin oli huima! Pitääköhän tämä koko naapurusto ihan pimeänä meikäläistä, kun aina välillä pitää illalla (nämäkin kuvat on otettu ilalla puoli kymmenen aikaan) kipaista keinumaan. Niin tai näin, niin naurulla on kyllä rentouttava vaikutus.

Rauhaisaa sunnuntaita!


I'm not that fond of wearing long trousers on summertime since it's warm and here in Finland I have to wear warm clothes at least 6 months a year. But since it was a bit cooler day I needed to stay warm and this was my choice. My choice also was having an evening laugh with the swing. It was actually quite relaxing, to laugh.

I hope you all have a relaxin Sunday and hope you are all well!

Jakku/Blazer: H&M // Pusero/Blouse: Esprit // Housut/Trousers: H&M //
Huivi/Scarf: Old (Lindex?) // Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Longchamp

Kommentit

  1. Hih, ihana tunnustus nuo vadelmat ;) Todella suloisen kaunis asukokonaisuus, olet kyllä ihanan klassisen kaunis pakkaus :)

    Ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pakkasesta sulaneissa vadelmissa olikin yllättävän påaljon sitä mehua, siinä oli paljon sotkemisvaraa :D

      Oikein hyvää sunnuntaita!

      Poista
  2. Onpa kivan näköiset housut onko ihan uusinta uutta vai vanhempaa h&m:ää? Sulla on muuten uskomaton kyky löytyää omalle vartalotyypille sopivia vaatteita ja näytät sitä myöten hyvältä. Itseltäni puuttuu tuo kyky :(.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Housut ovat viime syksyltä/talvelta, mutta nuo ovat sieltä plus puolelta. Ainakin oman kokemuksen mukaan, sen puolen farkuista nuo kapealahkeiset tehdään kaikki samalla mallilla, joten uskoisin ainakin farkkuja löytyvän, myös housuja. Värillisiä farkkuja ei ainakaan verkossa juuri nyt näkynyt :(

      Ja kiitos :) Omalle vartalotyypilleen sopivia vaatetyylejä löytyy netistä vaikka kuinka, niitä minä olen lueskellut ja yrityksen ja erehdyksen kautta sovitellut :)

      Poista
  3. Minäkin keinuin eilen pihani lastebn keinussa. Kirsikkapuu oli vaan kasvanut kesällä niin isoksi, että hiukan rajoitti vauhtia. Sinä se hehkut päivä päivältä enemmän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Virpi! Joo puuhun ei kannata keinua, mutta muuten se on kyllä rentouttavaa touhua :)

      Poista
  4. Kaunis asu kokonaisuus, tuo sinen paita näyttää juuri oikean siniseltä. Ihanan iloinen hymy näissä kuvissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara. Paita on kyllä kauniin sininen, ihan oma lemppari tällä hetkellä :)

      Poista
  5. Keinuminen on mukavaa, sen verrna lapsenmielinen täytyy olal, että kiikkuu kerran kesässä :) Kaunis asukin! Sinulle on huomenna jtn blogissani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos SatuMaria! Pitää huomenna keretä vierailulle siis, tänään kävinkin jo aamusta lukemassa elämänmakuista kirjoitustasi :)

      Poista
  6. Naurulla on rentouttava vaikutus... älä huoli, kyllä muakin välistä varmaan "pimeänä" pidetään, mutta mä en enää kauheasti välitä siitä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei se kovin paljon päätä rasita miettiä, että pidetäänkö pimeänä vai ei, keinun silti!

      Poista
  7. Tällä keinutellaan vain Oliviaa, itseäni liika vauhti hirvittää :)
    Kauniisti sopii yhteen nuo housujen ja paidan värit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selvästi vauhtitoleranssini on parissa keunumiskerrassa kasvanut :D

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!