Hot day at the office.

Jakku/Blazer: H&M // Pusero/Blouse: Esprit // Farkut/Jeans: Yours

Olen huomannut, että kun töissä on vähemmän ja vähemmän ihmisiä niin pukeudun alati rennommin töihin. Aikaisemminkin olen maininnut, että pukukoodia ei varsinaisesti ole, mutta tykkään itse pukeutua siistimmin. Printtipaita töissä oli itselleni rohkea veto, mutta hyvin tuo vaikutti toimivan kuitenkin. Jotenkin en koskaan voisi ajatella pukeutuvani vastaavalla tavalla tas syksyllä loman jälkeen, mutta tällä jotenkin kesällä koen työpukeutumisenkin olevan rennompaa.

Vaihtuuko teillä työpukeutuminen vuoden aikojen mukaan rennommaksi tai asiallisemmaksi?

Hyvää keskiviikkoa!

P.S. Haluan vielä kerran kiittää kaikkia Ihania eiliseen iltapostaukseen kommentoijia! Vastaan kyllä vielä ihan kaikille,mutta saitte kyllä täällä monta kertaa hymyn huulille ja liikutuksen kyyneleet silmiin! Kiitos <3


Kengät/Shoes: New Look // Rakkekoru/Bracelet: From Ireland

Since it's summer I've found my self dressing up much more relaxed to office. Half of the people seem to be on summer holiday at the moment, I think I could not wear craphic tee at the office on Autumn. But On summer is't ok and with out blazer this was great summer outfit as well fo evening.

Have a  great Wednesday and hope you are all well!



Kommentit

  1. Kyllä kesällä tulee pukeuduttua töihin rennommin, jo ihan senkin takia että ilmastointi ei oikein toimi ja joskus on tosi kuuma sisällä. Ja tietysti muutenkin ;-D. Kiva asu, tuollaiset capri-pituiset housut taitaisin tarvita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä toimii ilmastointi kyllä (villasukat joskus tarpeen), mutta kun ketään ei oikein näe ja ei ole tarve edustamiselle, niin rennommin voi mennä :) Caprit ovat minusta kivat kesähousut, sopivat toimistoon ja ja vapaalle yhtälailla.

      Poista
  2. Täällä myös pukeudutaan kesällä vapaammin - vieraita ei käy niin paljon - eikä tarvitse itsekään mennä minnekään sieltä työhuoneeltaan. Ja ainahan on siistimpi mekko työhuoneen vaatekaapissa roikkumassa. Muutenkin huomaan, että silloin kun tiedän, että on puhtaasti toimistopäiviä, kuljen rennommissa vetimissä - mikä kyllä joskus on todellakin vaatinut sen varamekon päälle pukemisen - ja kiireellä;)
    Mukavaa loppuviikkoa sinulle ja sille ihanalle Kotinörtillesi - ja toivonpa totisesti, että saatte ihan rauhassa keskittyä nauttimaan häävalmisteluista ja iloitsemaan tulevista juhlista♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on täällä varmuuden vuoksi jakku, korot ja silkkihuivi, jos tulee noita yllätysvieraita. Samaa logiikkaa muuten täällä noudatetaan, jos saa sermien takana olla koko päivän, niin rennommalla mennään.

      Oikein hyvää viikkoa teille koko porukalle! <3 Kyllä ne järjestelyt täällä sujuvat oikein sutjakkaasti jo :)

      Poista
  3. Ihanasti käy tuokin asu, vaikka inhoankin Capri-housuja. Suomalaisilla kun on tapana kesällä laittaa löysät Caprihousut sandaalien ja sukkien kanssa. Juuri noin se pitää yhdistää! Olet kaunis! Ihanaa päivää ja surut ja huolet pois : ):

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en oikein koskaan ole ymmärtänyt tuota sukat sandaaleissa juttua :) Caprien kanssa emmin kauan, nämä ovat jotenkin nyt oikean mittaiset ja muutenkin istuvammat, niin toimivat minusta paremmin.

      Kiitos Virpi <3

      Poista
    2. Juuri niin, oikean mittaiset ja -malliset ja hyvien kenkien kanssa yhdistetty ja tuo printtipaita tuo sopivaa särmää korkkareiden vastapainoksi : )

      Poista
  4. Kiva asu ja poseeraat niin kauniisti!
    Tuo töihin pukeutuminen on joskus ongelma, teen jalkautuvaa työtä joten asut sen mukaan:)
    Muutenkaan en töihin viitsi kovin "hienostella" ja basic-linjalla mennään.
    Ois ihan joskus laittaa töihin korkkaritkin,mutta ei oikein sovi työkuvaan....
    Ihana apäivän jatkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lennu! Voin vaan kuvitella miten asut tuottavat haastetta jos pitäisi jalkautua, minä sentään "jalkaudun" vaan neukkariin :)

      Kaunista keskiviikon jatkoa! <3

      Poista
  5. Ihana asu, kauniit kengät ja asusteet. Mä vaihtelen kovastikin tyyliä ihan läpi vuoden. Joskus saatan pukeutua aika rennosti, mutta yritän kovasti töissä pukeutua siististi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju. Oli tuommoinen turkoosi päivä näemmä :) Kyllä töihin on minustakin kiva siistimmin pukeutua, noin tavallisesta erotuksena. Kesällä näemmä lipsuilen ;)

      Poista
  6. Jos joskus löytäisin itselleni istuvan bleiserin ( I wish :( ), niin se voisi olla tuollainen ihana turkoosin värinen. :) Näyttää kyllä tosi kivalta ja sopii niin kauniisti kenkiinkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletko katsonut Evanssilta tai Yourssilta? Jos heillä olisi? Jos ei turkoosia, niin joku muu ainakin.

      Bleiseri oli ensin, kengät tulivat koska "Hei, mullahan on bleiseri johon nää sopii!" :D

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Kiitos Reetta. Selvästi on taas menossa turkoosi kausi, tai kesäksikin sitä voi nimittää ;)

      Poista
  8. Ihanan pirteä turkoosi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Se on minulle tuommoinen lämpimien kelien väri, talvella en oikein turkoosia osaa käyttää.

      Poista
  9. Minä taidan pukeutua kyllä ihan fiiliksen mukaan... joskus se on rento ja hyvin harvoin ybervirallinen (anteeksi saksalaiset, tiedän kyllä että siellä on¨...:D). Ihan yhdistelmä tuo asusi, korkkarit on piste i:n päälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta fiiliksen mukaan pukeutuminenhan on sitä parasta pukeutumista :) Korkkareissa on välillä kiva mennä, myös päivällä. Yleensä pyrin (nykyisin) pitämään korkoja vain puoli päivää (joko töissä tai iltamenoissa).

      Poista
  10. Oi, mikä ihana turkoosi väri! Sopii täydellisesti kesäaikaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sarafina! Turkoosi on kaunis kesä väri kyllä ja kesän aurinko saa sen vielä hehkumaan :)

      Poista
  11. Turkoosi on tätä nykyä kyllä mun lemppariväri. Ja ihana tuo rannekorusi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarja! Olen aika paljon rannekoruhamsteri... :D

      Poista
  12. Ihanat turkoosit kengät ja jakku!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!