One hot summer day at the office.

Pusero/Blouse: H&M // Hame/Skirt: Esprit // vyö/Belt: Old // Kengät/Shoes: Deichmann Berlin // Laukku/Bag: Longchamp

Se oli kuuma päivä toimistossa, mutta sinä turkasen kuumana päivänä piti kuitenkin koettaa edes näyttää asialliselta. Puseroa ja hametta siis ylle ja töihin. No sitten kun tulee töistä semmoisen oikein kunnon "hösöhösö" päivän jälkeen niin voi todeta, että ei se kokonaisuus kyllä ihan noin vinksin vonksin aamulla ollut. Ei se mitään päätin minä ja kuvia kehiin vaan.

Kokeilin piilareita, vitsit näytän omituiselta ilman laseja jo omiin silmiinikin. Ehkä siihen tottuu, mahdollisesti nopeammin kuin silmät niihin piilareihin. Taidan jättää ne harvemmalle käytölle, onneksi kertakäyttöiset.

Miten ihmeessä te pysytte kuumana päivänä fressinä ja edustuskelpoisena? Onko se edes mahdollista?

Hyvää alkavaa viikkoa ja hyvää maanantaita!



It was a hot summer day, I needed to go to office and had a busy day ahead of me. I needed to look nice all day, no matter how hot. Well, after work it was like this. Oh hot summer days! I love them, I just don't love to be at work then.

I tried contacts as well. I think I look weird, I'm so used to wear glasses. Let's see what happens, maybe I'll get used to them.

Have a great Monday and hope you are all well!


Kommentit

  1. Ihanaa maanantaita, Sinä olet ensimmäinen, keneltä minä kysyisin kuinka pysyä freesinä : ). Kivasti sopii tuo hameenväri. Vyötärösi korostuu entisestään, olet tiimalasi mokoma!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se freesinä pysyminen ei onnistu oikein keneltäkään. Koetan ainakin uskotella itselleni niin. Kiitos Virpi, tiimalasi olen kyllä :)

      Poista
    2. Hei, sulla on suhteessa kapeampi vyötärö ja leveämpi lantio ja reidet + jalat, mutta yläosasi on selkeästi numeroa-paria (?) alaosaa pienempi, joten virallisesti näytät päärynä-malliselta. T. Pukeutumisneuvoja :-)

      Poista
    3. Voi olla tuokin, yläosa on merkistä riippuen samaa kokoa, puolta kokoa tai kokoa pienempi kuin ala osa. Ongelma päärynän kanssa ovat ohjeet, joten päärynän tulisi pukeutua, tuota paitaan lukuunottamatta en kestä niitä "Pue isompi yläosa" ohjeistuksia kun ne monesti ovat röyhelöä jota taas en kestä. Tai löysempää paitaa joka kadottaa vyötäröni. En viihdy sen ohjeistuksen vaatteissa yhtä hyvin kuin tiimalasissa. Matkalla kohti tiimalasia siis, jalat kapenevat onneksi sinnikkäällä kävelyllä :)

      Poista
  2. Kaunis asu, tykkään tuosta hameesta. Mitä materiaalia se on? Näyttää melkein nahkaiselta, muttei kuitenkaan ole ;-D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Merja. Materiaali on jotain keinokuitua, Espritin alesta viime kesän lopussa hankittu. Semmoista joka ei hengitä ja joka rypistyy kun istuu koko päivän :D

      Poista
  3. LÖydätkö tuon hameen värin kesäpaletistasi? Nimittäin minun palettiini se ei kuulu. Sitä en ollenkaan sano, etteikö se sinulle sopisi. Tuli vaan välittömästi kuvan nähdessäni tämä asia mieleen, kun on tuoreessa muistissa ne väripaletit, jotka esittelit.

    Kaikkein kamalinta kesässä (!) on juuri hikoileminen. Minulle se on todellinen ongelma. Ei kiva olla pää märkänä asiakaspalvelussa - ai juu, mutta olenkin tästä jo valittanut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei se väripaletissa ole, en vaan raaskinut luopua siitä kun tykkään siitä niin älyttömästi. Säästin myös yhden beigen hameen joka ei kaiken järjeen mukaan sovi ollenkaan, mutta on niin ihana, etten raaskinut luopua :)

      Saa valittaa useamminkin, hikoileminen asiakaspalvelussa on ihan kamalaa! Paljon tsemppiä sinne!

      Poista
    2. Sitten on sellainen asia, millä itse välillä huijaan palettiani, että käyttää "väärää väriä" muualla kuin kasvojen lähellä. Musta vaate on itselläni ihan kamala, mutta huivi kaulassa jo auttaa asiaa.

      Uhmasin palettiani ostamalla yhden beigen lötköpuseron siinä toivossa, että ruskettuisin (vaan miten voi ruskettua, kun istuu aina sisällä). Kesällä - päivettyneelle iholle - sopii myös lämpimät värit myös tällaiselle kylmälle ihmiselle.

      Poista
    3. Hih. Sillä samalla minäkin tuota ja sitä beigeä hametta perustelin. Onneksi on huiveja olemassa ja alaosissahan nuo toimivat vallan mainiosti.

      Minä haluaisin niin kovasti pitää beigeä päälläni, mutta kun se kertakaikkiaan ei vaan sovi eikä toimi ja "imee" kaiken värin kasvoilta pois. Toivottavasti saat puseron vielä käyttöön :)

      Poista
  4. Omat niksini kuumaan ilmaan ovat yksinkertaiset; vesi, varjo ja kevyet ilmavat luonnonkuituiset vaatteet. Lisäksi vältän keskipäivällä liikkumista.

    Kiva asu, tykkään hameesta. Ja näytätpä hauskalta ilman laseja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina se keskipäivällä liikkumattomuus ei oikein toimi, luonnon kuidut ja vesi auttavat kyllä paljon :)

      Kiitos. Pitänee harkita piilareita toistekin. Koetan siis miettiä olen häissä laseilla vai piilareilla, siksi kokeilu menossa :)

      Poista
    2. Tähän kohtaan on nyt pakko esittää mielipiteensä, piilarit häihin ;-D. Kauniit kasvosi tulevat ihan eri tavalla esiin ilman laseja.....

      Poista
    3. Kiitos Merja <3 Pitää harkita, ajattelin että ainakin aluksi kyllä, vaihdan varmasti laseihin jos silmät väsyvät liikaa :)

      Poista
  5. Tuo(kin) hame sopii sinulle - oli sitten väripaletissa tai ei - ja raikkaan näköinen olet! Itse käytin piilareita putkeen kaksikymppisestä nelikymppiseksi. Sitten alkoivat silmät kuivua - ilmastointi!!! Ja nykyisin ne ovat enää varalla, vaikka en oikeastaan juuri koskaan käytä niitä - silmälasit kun ovat hieman armollisemmat tällaisen vanhemman ladyn silmäpusseille;)
    Ihanaa alkavaa viikkoa sinne sinulle ja Kotinörtille! Jokos siellä alkaa jännitys tiivistymään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady! Ei sitä väripalettia onneksi tarvitse kirjaimellisesti ottaa, vaikka monta epäsopivaa vaatetta joutuikin kaapista kirppispinoon.

      Minulla on hetkät silmät, piilarit ei meinaa oikein toimia, pitää totutella. Kyllä täällä jännitys (ja stressi) alkaa puskemaan hiljalleen suuremmaksi.

      Oikein hyvää viikkoa!

      Poista
  6. Kauniilta näytät ilman lasejakin! Nätin värinen hame.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elena. Jotenkin sitä vaan mieltää omaan naamaansa lasit kuuluvaksi :)

      Poista
  7. Hyvältä näytät ilman silmälaseja :)!

    Hauskannäköinen materiaali tuossa hameessa ja väri muistuttasa kuvissa pronssihtava, konjakkista, ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna :)

      Kuvissa se on aika oikean värinen mitä se on olemassakin, vähän kirkkaanpi ehkä.

      Poista
  8. Oih, tuo hame! Multa löytyy samainen hamonen täysin käyttämättömänä - hintalappukin vielä kiinni. Tykästyin viime vuonna sen speciaaliin väriin ja malliin, mutta siellä se roikkuu koossa 38... Inspiroiduin jopa sen verran, että kävin äsken sovittamassa sitä ylleni ja totesin, että oikein nätti. Vaan kun en ole oikein puolihameihmisiä. Ja silti piti se saada;)
    Onneksi on viime kädessä Huutis...

    Kuulun itsekin silmälasi-ihmisiin ja piilareilla on hieman orpo olo. Lasit ovat olleet osa mua jo kouluajoista lähtien. Käytössä olevia kakkuloita on varmaan puolisen tusinaa - kiitos nykyisten kahdet yhden hinnalla -firmojen.
    Mäkin olen kuitenkin ehdottomasti sitä mieltä, että alttarille sitten ilman kakkuloita - Sulla on kauniit silmät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi toivottavasti hameelle löytyy käyttöä! Oma suosikkini on yhdistää näin kesällä puolhihame juuri noin siistimpään paitaan tau kauluspaitaan töissä. Helposti hyvä :)

      Voi kiitos <3 Harkitaan siis vaihtoehtoa "piilarit päähän ja lasit mukaan". Veikkaan että koko päivää ei silmät jaksa piilareissa :)

      Poista
  9. Kiva asu ja sopii hyvin hame ja pusero yhteen. Näitä pirkasen kuumia päiviä on näin kesällä aina välistä toimistoissakin. Meillä on onneksi mukava ilmastointi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on kanssa ilmastointi, mutta tuona päivänä joutui jalkautumaan ja autossa ei ilmastointia ole, siinä se tökötti pihalla auringonpaistessa ensin aamupäivän. Olipahan elämys huristaa sillä seuraavaan paikkaan ja vielä kotiinkin :D

      Poista
  10. Töissä helteellä olo on joskus todella hankalaa vaatteiden suhteen! Kevyttä ja ilmavaa, mutta ei se aina onnistu. Näin lomalla pukeutuminen on niin paljon helpompaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lomaan on vielä kolme ja puoli viikkoa, onneksi meillä on ilmastointi töissä ja autolla paikasta toiseen liikkumispäivät harvinaisia :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!