Shoes that make smile.

Mekko/Dress: Esprit // Vyö/Belt: YourFace // Jakku/Blazer: Vila // Laukku/Bag: Longchamp

No tuommoinen perus päivä toimistossa vaatii vähän tuommoista perus pukeutumisen näköistä kokonaisuutta. Ei mitään kamalan ihmeelistä mutta tuommoista kivaa. Raitamekko on ahkerasti käytössä kyllä tänä kesänä, enemmänkin kuin näissä asukuvissa. Sopivan viileä ihanan lämpimässä ilmassa. Töihin jakku päälle ja töiden jälkeen pois. Se on kaikkein helpoin tapa kyllä ollut pukeutua. Huolimatta eilisestä pähkäämisestä, mikä olisi paras asu.

Uudet kengät tarttuivat reipas viikko sitten Martin'sin alesta mukaaan. Periaatteessa olen koettanut laadukkaisiin kenkiin panostaa, mutta kyllä sitä nyt kesällä voi revitellä vähän erikoisemmillakin. Kestävät sitten sen mitä kestävät.

Mitäs mieltä olette, kesällä vähän räväkämpiä popoja kellään muulla jalassa?
Hyvää tiistaita!


Rannekorut/Bracelets: Evans (white ones) and Dunned (blue one)

After getting this stripped dress I've found my self using quite much of it. That is off cource a good thing. Since it's black and white it seem to go with absoutely everything. The other day for the office it was with white blazer and some blue new shoes. I found these quite fun shoes on sale, might not be the best quality, but at least they make me smile. That's always a good thing.

Have a great Tuesday and hope you are all well!

 Kengät/Shoes: Martins



Kommentit

  1. Nätti ja raikas yhdistelmä! Kengät on tosi hauskat :)

    VastaaPoista
  2. Katseeni kiinnittyi kuvassa heti noihin pieniin turkooseihin yksityiskohtiin. Ihania pieniä asioita, mutta ne tekevät tästäkin asusta sen jonkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kyllä sitä kokonaisuudessa monesti pitää olla sitä jotain, minä en oikein sitä puhtaan yksinkertaista linjaa osaa toteuttaa :)

      Poista
  3. Ihanat nuo käsikorut ! Ja kengät on kivan värikkäät, sopivat hyvin kesään. Mekkosta pidän myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara. Niitä käsikoruja löytyy kyllä, kun on tämmöinen rannekoru hamsteri ;) Värikkyyttä kesään tarvitaan kyllä aina.

      Poista
  4. Kivat kengät, piti oikein zoomailla niiden kuviointia;) Kesällä pitääkin vähän irrotella kenkien kanssa, muu osa vuodesta kun menee yleensä tummasävyisissä ja ( sääoloista johtuen) kovin käytännöllisissä jalkineissa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kyllä, sopivat myös monen kokonaisuuden kanssa. Sama se on täällä, kesällä voi irrotella, turkoosit talvikengät taas kuulostaisivat vallan villiltä :)

      Poista
  5. Tuo raitamekko on ihana, mutta kenkien kanssa olen jatkossa tarkka ; ). Minna Parikan suloiset pupuballerinat olisi nyt minulla mielessä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Virpi. Kenkien kanssa kannattaakin olla, mietin kovasti kokemaasi mielipahaa, mutta halu kokeilla voitti. Parikan puput ovat kyllä kauniit <3

      Poista
  6. Nuo kengät viimeistelee tuon muutenkin nätin asun! ♥

    VastaaPoista
  7. Hauskan näköiset kengät ja ihana mekko!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Zandra. Mekko on kesän ehdoton suosikki kyllä :)

      Poista
  8. Ihana raitamekko!!! Nyt tuli itsellekin sellainen olo, että ehkä sen sittenkin uskaltaa hankkia. Ballerinat ovat IHANAT! Itse tykkään räväköistä kengistä, ainakin välillä, tilanteen mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Minni! <3 Raitamekko on, huomasin tänään, Espritillä verkossa alessa :) Se on meinaan sen verran suosikki, että kannattaa. Menee niin monen kokonaisuuden kanssa.

      Poista
  9. Ihana asu, ja voi miten suloiset nuo kengät! Itse olen kulkenut nyt monta viikkoa putkeen niissä mun Primarkin turkooseissa baltsuissa. Tulee siitä väristä hyvä mieli aina, kun katsoo jalkojaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Ne turkoosit ovat ehdottomasti käytön arvoiset, jalkaan vaan ja menoksi. Jos jalkoja katsomalla saa itselleen aikaan hyvän olon, niin minusta se on vaan hyvä asia :)

      Poista
  10. Raikas kokonaisuus ja ballerinat ovat syötävän söpöt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Elisabete. Kengät ovat kyllä ihan huiput, saavat hymyilemään kun katsoo jalkojaan :)

      Poista
  11. Voi miten kaunis asukokonaisuus! :) <3 Tykkään niin tosta turkoosista käsikorusta. Olet aina niin tyylikäs<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiito Veera <3 On helppoa olla tyylikäs kun sellaisia kun sinä joilta saada asuvaikutteita :)

      Poista
  12. Makeet popot! Tosi kiva ja värikäs kuosi! Kesällä minullakin aina värikkäämpiä kenkiä, syksyn ja talven tullen sitten aina tylsästi mustissa. Tänä vuonna voisin repäistä ja hankkia jotkut värikkäät nilkkurit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Olen miettinyt ihan samaa, jos syksyksi ostaisi jotkut värikkäämmät! Värikkäimmilläni omani kun ovat ruskeat :D

      Poista
  13. Mekko on kyllä niin sinun mekkosi ja kengät ovat hauskat. Turkoosit korut noiden kenkien kanssa ovat just eikä melkein. Kivasti yhdistelty koko asu. Mukavaa viikkoa sinne sinulle ja ihkulille Kotinörtille♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Lady <3 Kovasti koetan :)
      Oikein ihanaa ja aurinkoista viikon jatkoa teille! <3

      Poista
  14. Löysin blogisi sattumalta ja jäin tänne heti jumiin ;) Ihania asuja, tyylikkäitä kokonaisuuksia ja todella upeita yksityiskohtia. Mahtaisikohan raitamekkoa vielä olla Espritin myymälässä. Pakko lähteä kurkkimaan, sen erran upealta näyttää! Olen jotenkin vierastanut vaakaraitaa, mutta todistit kunnon leikkauksen ja mallin tekevän vaakaraidastakin vartalolle sopuisan :) Kiitos blogistasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos JuttaEmilia! :) Olipas mukava kuulla.

      Myymälästä en tiedä, verkossa oli ainakin tällä viikolla alennuspuolella ainakin samoja mekkoja vielä. Itse ihastuin siihen siltä seisomalta kun sen näin, toivottavasti löydät omasi!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!