5.7.2013

Stripes from KappAhl.

Pusero/Blouse: KappAhl // Housut/Trousers: Your's // Kengät/Shoes: Esprit // Laukku/Bag: Longchamp

Kauniina kesäisenä iltana on kiva käydä kävelyllä. Ei mitään sen ihmeellisempää kuin rennot vapaa-ajan vaatteet niskaan ja liikkeelle. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä alkuviikon iltakävely kokonaisuus on minusta nätti ja tämä KappAhlin sunnuntaina bongattu puserokin toimii kivasti. Tykästyin Siihen Hamptons mallistoon punaisten housujeni myötä ja kävin sunnuntaina kurkkimassa jäljellä olevia, tämä paita osui silmiini heti, muut Sellossa jäljellä olleet eivät innostaneet samalla tavalla. Pitkään aikaan en KappAhlista mitään löytänyt ja nyt siellä on yllättävän paljon kivan näköisiä vaatteita.

Käykö teille koskaan näin? Joku ketju pääsee ylättämään kivoilla vaatteillaan vaikka siellä ei ensin ole ollut mitään oman näköistä. Tai kenties toisin päin? Yhden ketjun kaikki vaatteet tuntuvat omilta ja seuraavassa hetkessä siellä ei olekaan enää mitään sopivaa.

Ihanaa kesäperjantaita kaikille!Last Sunday I did some little shopping and another thing I took with me was this striped blouse. Lovely basic garment for summer time at least for me. It's from a finnish store, but from a store that I found absolutely nothing for many seasons. And now, all of a sudden there seem to be a lot of nice clothes just for my taste. My red pants are from there as well.

Does this ever happen to you? First there is nothing in certain store, you give up on it and never go there. And then, all of a sudden there is so much everything there and they all seem to made just for you.

Have a lovely summer weekend and hope you are all well!


10 kommenttia:

 1. Kivan kesäisiä kuvia!
  Lindex on yllättänyt minut 10-0. En ikinä löytänyt sieltä mitään (paitsi alusvaatteita)...ja nyt olen varmaan ostanut 4-5 vaatetta; paitaa, hametta, housua jne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annu. Lindexiltä muistan joskus ostaneeni minäkin paljon, nyt viime aikoina yhden jakun verran. Siellä oli kovasti kivan oloisia vaatteita kyllä muutenkin, olen koettanut välttää sortumista :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Nonna, omaankin mieleenni kaikessa yksinkertaisuudessaan :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Ulla, sopiva tuommoiseen kesäillan kävelyyn :)

   Poista
 4. Raikas, kesäinen asu! Kävin tässä juuri Itiksessä "alessa" - aletuotteita ei kuitenkaan tarttunut mukaan, mutta peräti kaksi puseroa ja kolme villatakkia tai sen tapaisia neuleita syksyä ajatellen (Lindex, Stocka ja Anttila). Useasti käy niin, että ei löydä vaatteen vaatetta, mutta nyt tuntui olevan itseä miellyttäviä vaatteita ja löytyi kokojakin. Olivat varmaan syksyn uutuuksia ja olin kerrankin oikeaan aikaan ja ajoissa liikkeellä. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut ihan saman, ostan ei ale-vaatteita kovin usein alennusmyynneistä. Sinulla on känyt mahtava tuuri ja vaatekaappi saanut paljon täytettä syksyä varten! Minä pidän jotenkin niin tiukasti kiinni kesästä, etten osaa vielä ajatella syysvaatteita vaikka ne hiljalleen kaupoissa olisivatkin :)

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 5. Valkoiset housut toimii kyllä kesällä aina, vaikka muuten valkoisia asusteita en omistakkaan (kengät,laukut). Lindexiltä olen ostanut paljon vaatteita ehkä siksi että olen ostanut sieltä paljon tyttärelle ja samalla on tullut katsastettua naisten puoli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääasia, että vaatteet istuvat, vielä parempi jos samasta kaupasta löytyvät kuin tyttären vaatteet. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Valkoiset housut ovat kesähousuina mitä parhaimmat.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!