4.8.2013

Black pants?


Huomasin viime viikola turvautuvani näihin mustiin housuihin entistä enemmän. Sateiset kelit palauttivat takaisin housujen pariin helteiltä jolloin pidän mieluiten hametta. Myönnän kaipaavani syksyä... siis kesäloman ensimmäinen päivä on huomenna ja kaipaan syksyä? Noh, ainakin pukeutumisen verran. Niinpä minä sitten tästä itseeni (?) hermostuneena pistin vaatekaapi sisällön jälleen tällä viikolla uusiksi. Kiskoin torstaina kaiken lattialle ja seuloin pienemmän Ikean kassilisen kirpparille ja laskostin vaatteet hyllyyn niin, että varmasti ne kesäisimmät vaatteet ovat siinä edessä.

Miksi? Kaipaan yleensä toiseen sesonkiin kesken toista sesonkia, haaveiin jo tammikuussa kesävaatteista. Menossa onkin siis kokeilu, jos pidän menossa olevan sesongin vaatteita ns. kyllästymiseen saakka niin alkaisinko kaipaamaan niihin kevät/kesävaatteisiin vasta maaliskuussa? Aika näyttää, mutta ainakin nämä mustat housut joutuivat sinne vakoisten taakse, vielä elokuu aikaa nauttia valkoisista.

Olette samanlaisia? Joko kaipaatte syksyn vaatteita ja tummempia sävyjä?

Oikein hyvää sunnuntaita.

P.S. Kyllä ne syksyn ensimmäiset vaate hankinnatkin on jo tehty, mutta ne vasta siellä kaapissa saavatkin pysyä ja pääsevät esittelyynkin vasta elokuun jälkeen.It was dark and rainy week wich made me miss autumn. I'm such a summer person and all long winter I do miss summer clothes and endless sun shine. But every time this year I have the same thing, It's still summer for this month and yet I find my self missing autumn. So on Thursday I had it and made some changes to my wardrobe. All autumn things went back to closet and I put first all the white ones with bright colours.

Why? Well, every Janyary I miss summer so bad and all the bright clothes, but I have changed from summer clothes to autumn clothes on August. So could I miss a bit less I I wear my wonderfull summer wardrobe all summer? Atleast I can try.

What about you? Do you do the same thing?
Have a great Sunday and hope you are all well!  

Neule/Knit: Esprit // Housut/Trousers: H&M // Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Esprit

13 kommenttia:

 1. Kiva mustavalkoinen asu ! Kyllä olisi ihana jo pukeutua syksyn vaatteisiin, mutta yritän myös käyttää kesävaatteita vielä ( ja on melkein pakko kun ulkona on niin lämmintä ) juuri samasta syystä kuin sinä.

  Aurinkoista sunnuntaita Dahlia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Tammikuussa kesävaatteissa ei meinaa tarjeta ollenkaan vaikka juuri silloin minä niihin haluaisin pukeutua :D

   Oikein hyvää sunnuntain jatkoa!

   Poista
 2. Ihana asu. Itsekin huomasin viime viikolla, että turvauduin vähän lämpimämpiin vaatteisiin aina päivänä. Normaalisti en haaveile seuraavasta sesongista, mutta nyt olen sitäkin jo ajatellut, kun olen satanut syksyksi muutamia kivoja asuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaan tuijottavani kesävaatteita ristiriitaisin tuntein, kun haluaisi kietoutua jos syksyn ruskeisiin, mutta ei vielä! Kyllä uusi sesonki on aina kiva :)

   Poista
 3. Aivan päinvastoin! Pidän kesävaatteita pitkälle syksyyn ja sitten vasta kun huomaan olevani täysin outolintu, talvisempaa päälle. Samoin keväällä: hikoilen talvivaatteissa, kun muut on jo vaihtanut kesäisempiin. Hitaasti syttyvä siis.

  Oloni on hyvin ristiriitainen, nautin kyllä kesästä, mutta en jatkuvasta hikoilusta. Syksyn sateita inhoan, mutta saisko pyytää sellaista leutoa, aurinkoista syksyä?

  Kyllä minä siis vielä kovin mielelläni katselisin niitä kaikkein kesäisimpiäkin asujasi. Kun tämä meidän kesä on niin kovin lyhyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, minä kiskoisin ne kevätvaatteet jo tammikuussa päälle. Se on vähän huono, kun tuppaa olemaan vähän viileä ohuille kankaille :D

   Aurinkoinen ja leuto syksy kuulostaisi kovin kivalta. Pitää koettaa kesävaatteita vieä päällensä laittaa, vaikka nyt onkin vähän tummempiin jo taivuttu :) Eiköhän sitä kirkasta vielä kaapista päälle löydy jos säät sallivat.

   Poista
 4. Huomaan ja kimppaan! Alkaa houkutella jo syksyn vaatteet. Vaikka päivät ovat aurinkoisia ja lämpimiä, tuntuu töihin lähdettäessä aamuisin jo aivan syksyiseltä. Pitäisi vielä osata nauttia kesästä, joka tänä vuonna onkin ollut säidenkin puolesta todella upea!!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kyllä niitä kesävaatteita vielä voi pitää, nyt ne ovat tyrkyllä siinä kaapissa ja syksyvaatteet on piilotettu kaappiin niin, etteivät heti osu silmiin siltä :)

   Kyllä kesästä on vielä aikaa nauttia, ainakin toivottavasti :)

   Poista
 6. Noo vähäsen sitä syksyä on aatellut, tosin meillä on nyt niin lämmintä että!
  Ihan kiva vielä hipsutella shortseissa ja varvassandaaleissa:)
  Mutta kävin katsomassa kaupoilla syysuutuuksia, en kuitenkaan mitään ostanut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet pysynyt ihailtavasta ostolakossasi! Huisia!

   Kyllä sitä lämpöä riittää, tänäänkin tossukat ja t-paita ovat kovassa käytössä ettei tuppaa paahtumaan.

   Poista
 7. Vielä en ole ajatellut syysvaatteita :) Mutta toisaalta mustat housut kuuluvat mulla työpukeutumiseen kesät talvet, joten ehkä johtuu siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah no se voi olla toki. Minä koetan kesällä välttää mustaa aika pitkälle, huomasin vaan kaipaavani noista mustia pitkästä aikaa ylleni. Vielä saavat kuitenkin olla kaapissa :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!