12.8.2013

Hot day.


Viime viikolla oli muutama todella kuuma päivä ja sitä piti ihan miettiä, että mitä pukisi päällensä. Kevyt ja yllättävän viileä makxihame sekä silkkinen pusero tulivat pelastamaan tilannetta. Niskan jumin takia oli huivi pakollinen, vaikka ilma olikin lämmin, niin ajoittainen tuuli pahensi jumia. Niinpä sitten pellavaa vielä kaulaan, myös asua piristämään.

Kuvat on otettu Heurekan lähellä, jossa kävimme katsomassa ihmiskehosta kertovan näyttelyn. Näyttely sinällään oli ihan mielenkiintoinen, mutta kyllä minä vaan vihidyn ennemmin siellä perusnäyttelyn parissa, ainakin tällä kertaa se osoittautui mielenkiintoisemmaksi vaikka siitä ei niin kauaa olekaan, kun olen viimeksi siellä käynyt.

Tuo laukku muuten, se hajosi tuolla reissulla kun tuo lyhyempi kahva yksinkertaisesti antoi periksi vaikka laukussa ei ollut nimeksikään tavaraa. Noh, enpähän osta ko. liikkeestä enää laukkuja. Vaikka tuo oli alesta ostettu, niin nahkainen kuitenkin. Vähän tyyris noin 30e alehinnalla käyttää vaan muutaman kuukauden ajan. Pettymys siis, laukku oli kivan mallinen kuitenkin näin kesäksi ja olisin toivonut sen kestävän, ovh oli kuitenkin tuplaten tuo maksamani.

Mitä teille kuuluu?

Oikein hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa!

P.S. Olette kyselleet häistä kuvia, kyllä niitä on tulossa, mutta en halua kuvaajia hätyyttää vaan annetaan käydä kuvat rauhassa läpi eikö?
There were some really hot days last week and my choice in one of them was to wear maxiskirt with silk blouse. Since it was a bit windy and my shoulder were so sore I needed to wear skarf as well, so linen was my choise on that.

Sadly I must say, that bag I had on pictures no longer exist. That was a last trip and since I only wore it a bit under ten times I think it was not a good thing to get. At all. Well, lesson lenrt. I will not any leather bags from H&M anymore, they are not worh money. Sadly. Tough bought it on sale on January, I liked that one!

Well, you cant have everything.

Have a great Monday and hope you are all well!

P.S. There has been some questions asked about our wedding. I will make some posts about them, but let the people who took the photos rest for a while first to short them out.


Pusero/Blouse: H&M // Vyö/Belt: Esprit // Hame/Skirt: H&M // Huivi/Scarf: Esprit // 
Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: H&M

24 kommenttia:

 1. Kaunis asu ja ihanat kuvat! :)

  Kuule, valitapa ihmeessä kuitenkin tuosta laukusta. Kyllä laukun pitää kestää pidempään kuin muutama vuosi. Voit reklamoida ihan suoraan valmistajalle, vaikka kuitti ei olisi tallessakaan. Itse tässä vasta reklamoin tyttären lahjaksi saamasta mekosta, jonka viimeistelyt purkautuivat helmasta jo samana iltana, kun mekko oli saatu. En pyytänyt mitään korviketta, mutta minusta vain tuntui, että halusin kertoa valmistajalle, miten huono laatuinen mekko oli. Harmittaa niin vietävästi, kun mikä tahansa tavara hajoaa alta aikayksikön. Mekko oli siinä vaiheessa jo korjattukin mummon toimesta. Sain hyvitykseksi mekon alkuperäisen hinnan kokoisen lahjakortin, vaikka en tiedä kyllä haluanko kyseisestä liikkeestä enää ostaa uudestaan :) Kertakäyttötuotteita ei kuitenkaan kukaan halua edes halvalla, eikä itseään kunnioittavan liikkeenkään pitäisi sellaisia myydä.

  Ihanaa alkanutta viikkoa tuoreelle rouvalle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja.

   Muuten hyvä, mutta laukku on jo roskissa, tai tarkalleen sanottuna pikku siskolla askartelumateriaalina :) Kaiketi sitä voisi silti kirjoittaa palautteen siitä, että ei nyt ihan toukokuussa käyttöön otetun laukun pitäisi elokuun alussa hajota kuitenkaan. En mitään tiiliskiviä siellä kuitenkaan kantanut.

   Kiitos Tarja <3

   Poista
 2. Heh, korjaan tuohon ylläolevaan: "kyllä laukun pitää kestää pidempään kuin muutama KUUKAUSI". Toisaalta pitäähän niiden kestää muutama vuosikin :) Silmissä on unihiekkaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä aamusta voi kaikkea nähdä, kyllä sen pitäisi kestää vuosiakin, mutta jos edes nyt kesän yli :)

   Poista
 3. Kaunis hame, menee värinsä puolesta myös syksyllä ja talvella, mikäli haluaa kahlata lumikinoksissa pitkällä helmalla. Onneksi siihen on vielä aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä se syksyllä menee ennen niitä hankia vielä hyvin, hankien kohdalla vaihdan sitten polvimittaisiin :)

   Poista
 4. Ihastuttava asu ja vau mitkä kengät!

  VastaaPoista
 5. Tosi tyylikäs ja kaunis asu!

  Ihanaa viikkoa tuoreelle rouvalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia, oikein sopiva kuumaan päivään.

   Kiitos kovasti, täällä aloitetiin pyykinpesulla ja pakkaamisella :)

   Poista
 6. Tuo hame sopii sinulle todella hyvin! Suuret onnittelut rouvalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda, se on kyllä kiva! Ja kiitos onnitteluista <3

   Poista
 7. Kaunis hame ja kokonaisuus! Tottakai valitat laukusta. Miten voi nahkainen laukku hajota? Käsittämätöntä! Ihanaa alkanutta lomaviikkoa sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Pitänee näin tsempattuna kirjoittaa palaute. Siitä irtosi tuommoinen metallinen osa joka piti kahvan kiinni paikallaan.

   Oikein hyvää viikon alkua!

   Poista
 8. Kivan näköisenä olet taas ollut liikenteessä :)
  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annu. Sitä samaa sinne, oikein hyvää viikon alkua :)

   Poista
 9. Rouvaa ei ole häät ressanneet, jos on ollut aikaa käydä Heurekassakin :)
  Kuvia odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ressasi ne, sai vähän muuta ajateltavaa edes hetkeksi ;)
   Kuvia tulee kun tulee.

   Poista
 10. Tosi kaunis asu, wau! Maksihelmat on vieneet mut ihan täysin tänä kesänä, kaapista löytynyt 4 uutta tänä vuonna...! Muttei vielä yhtään tuollaista kevyen runsasta hametta, jota oon jo kaivannut monta kertaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninnumaaria! Tuota pitäisi ola mustana ja tumman sinisenä H&M:llä tarjollakin vielä, tuli valikoimaan jossain heinäkuun kohdalla :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!