Red and stripes.


Punainen ja raidat, ne ovat kyllä olleet tämän kesän juttuni. Ne ja sini-valkoinen kokonaisuus. Kun katson kesäkuvia takaperin niin voin huomata, että melkein jokaisessa kokonaisuudessa on joku tällainen ominaisuus ja tiedättekö mitä? Pidän ihan jokaisesta niistä. Kun syksy (syyskuussa siis, ei vielä!) sitten alkaa, voisin ehkä harkita jotain uutta vaatekaappiini? Olisiko aika tummalle luumulle, violetin kauniille sävylle? Syksyn luonon läheiset sävyt kovin harvoiun käyvät ylleni, mutta enköhän minäkin löysä vielä ne omat värini ja ideani.

Onko teillä jotain ideoita jos syyspukeutumiseenne? Onko elokuu teille kenties jo syksykuukausi? Millä tavalla sinä uudistaisit minun pukeutumistani? Vaarallinen kysymys, mutta ainakin olen valmis ideoita kuuntelemaan, kenties helmekin mukaani poimimaan.

Oikein hyvää ja leppoisaa lauantaita!




Red and stripes, those have been my summer look, among with blue-white outfits. When I look back photos from this summer, I see a lot of those mentioned. An dyou know what? I love themn. But since the Autumn is comming next month I might need something new to my wardrobe. Maybe something deep purple?

Do you have any ideat what do you want to weat on autumn? Any ideas what I could wear?

Have a nice saturday and hope you are all well!

Jakku/Blazer: H&M // Pusero/Blouse: Esprit // Housut/Trousers: H&M // Kengät/Shoes: New Look // Laukku/Bag: Esprit

Kommentit

  1. Oi, kaunis ja kurvit tulevat kauniisti esille. Sopii täydellisesti sinulle! Ihanaa päivää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Virpi! Kokonaisuus oli kyllä sateiseen keliin hyvä :)

      Poista
  2. Mielettömän ihana asu. Tykkään tässä siitä, että punainen toistuu ylä- ja alaosassa. Ihana kokonaisuus. Itse kaivan syksyksi paksut sukkahousut ja niihin sopivat hameet... ja nyt odotan vähän syksyäkin, kun ostin syksyyn sopivan kevyttoppatakin juuri. Sitten ostin muuten raitapaidan, mitä en ihan hevillä ole ajatellut ostaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju :) Itsekin olen tykästynyt siihen, että sama sävy toistuu ja punaiseen oikein kiinnittää huomita. Voi raitapaita kuulostaa niin kivalta, minulla taitaa olla niitä liikaakin kyllä :D

      Poista
  3. Kaunis asu. Laitappa kengistä vielä lähempää kuvaa tänne. Katsoin ensin nopeasti että Parikatko ne siellä jaloissa vilkkuu. Iskivät ensimmäisinä silmiini. Mukavaa lauantaita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Raparperi. Kuvataan kengät paremmin kun ovat uudemman kerran jalassa :) Kovin samantyyliset ne ovat kuin Parikat, omaan jalkaani tämä lesti sopii paremmin, Parikat kun eivät meinaa istua.

      Poista
  4. Ihanan raikas asu! Jälleen kerran...:) Punainen todella pukee sinua. En ole tuota syyspukeutumista kovin paljon vielä ajatellut, mutta aika monessa paikassa on näkynyt niiden perinteisten syysvärien lisäksi tumma sininen, voisko se olla sun juttu yhdistettynä johonkin? Se näyttäisi vähän tekevän paluuta syysvaatteissa. On kevytuntuvatakkia, neuletta tms. tummassa sinisessä. Kävis muuten hyvin kaikkien sun Hilfiger asusteiden kanssa... Ihanaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari. Tumman sininen on kyllä hyvä vinkki, pitää tarkastella sen värisiä enemmäkin. Ja ihan totta, Hilfigerit sopivat vallan mainiosti sen tumman sinisen kanssa :) Kiitos hyvästä värivinkistä, pitää tarkkaila.

      Hyvää viikonlopun jatkoa!

      Poista
  5. Vau, tästä mä vasta tykkään!! Punainen sopii sulle ja asu on tosi raikas ja pirtsakka!!
    Ja jos haluat, että noi sun kuolattavanihanat kengät pysyy vielä sulla, piilota ne yöksi, koska mä suunnittelen todellakin varkautta. Iha-iha-iha-ihanat!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tiedätkö et ole ainut, joka noita kenkiä on koettanut viedä, sekä jalasta että myös ostaa. Toistaiseksi en ole luopunut niistä, mutta lupaan vinkata, jos niitä tulee New Lookkiin lisää myyntiin. Ainakin siniset ja mustat ovat näkyneet, jostain syystä näitä saa yleensä talvella :)

      Poista
  6. moi jos et pahastu asun kopsaan itselleni;D
    -maija-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Maija! Voi en tietenkään, ihana kuulla, että joku saa visiota kokonaisuudesta :)

      Poista
  7. Moikka, laitan blogin näkymään vain kutsutuille lukijoille. Jos haluat pysyä kyydissä mukana, niin laitathan sp-osoitteesi minulle, kiitos! hymytytti@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laittelen tulemaan vielä tämän päivän aikana :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!