9.8.2013

Still summer.


Olen varmaan monta kertaa kertonut tälläkin, että itselleni elokuu on vielä kesäkuukausi. Monesti olen pitänyt loman vasta elokuussa, aloittanut yleensä aikaisemmin, mutta tänä vuonna nyt näin ja on myönnettävä, että en tahtoisi pitää lomaani yhtään aikaisemmin. Muu Suomi lomailkoon heinäkuussa, hiljaisessa toimistossa on silloin hyvä tehdä töitä ja elokuussa voi sitten lomailla ja palata takaisin toimistolle sen syksyn syyskuussa koettaessa. Tänä vuonna tosiaan sain siirrettyä viimeisen kesälomaviikkoni joulukuulle, jolloin Kotinörtilläkin on loma viikko. Yhdessä lomailu on kivempaa ja toivoaksemme edessä silloin on keski-Eurooppaan suuntaava reissu. Talviloma sitten puserretaan sinne maalis-huhtikuulle mahdollisuuksien mukaan niin jaksaa elokuulle odottaa kesälomaa. Tällainen lomakierto sopii itselleni parhaiten, että on lomaa tasaisesti, mutta eniten kesällä.

Koska siis on kesäkuukausi, niin uhkasin viime viikolla kaivaa esille kesäisempiä vaatteita ja kun ne siinä olivat sitten tyrkyllä, niin tulihan niihin pukeuduttuakin. Kukkahame löysi ylleni uudelleen reilun kuukauden jälkeen, tällä kertaa konjakkiin yhdistettynä. Upeana hellepäivänä ei ollut vaikeuksia kuvata auringon antaessa parhaansa mukaan valon kuvausten ylle.

Onko elokuu teille vielä kesäkuukausi vai joko siellä mennään syksyn puolella ja arki astunut mukaan kuvaan?

Hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua!


So it is August, last summer month and I'm on holiday. Since still summer I wanted to wear summer outfit, and what better than florals? Black and white with hint of brown was my choice here. Lovely and hot summer day gave it's best and it was such a great thing to get these photos taken. What a lovely summer feeling!

Hope you all have a great Friday and begining of the weekend!

Pusero/Blouse: H&M // Vyö/Belt: From Dublin // Hame/Skirt: Old //
Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Esprit

21 kommenttia:

 1. Kyllä elokuu on vielä kesäkuukausi. Arki on mukana elokuussa koulujen alkamisen myötä, mutta kaikin tavoin nautimme kesästä ja syksy alkaa sitten syyskuussa.
  Kaunis asu sinulla, jälleen kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se menee, minä tosin elin arkea koko heinäkuun nin elokuussa voi lomalla. Lienisi eri asia jos olisi lapsia :)

   Kiitos.

   Poista
 2. Todellakin Elokuu on kesäkuukaus. Mua vähän jopa sapettaa kun se sekoitetaan syksyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama täällä! Kyllä elokuussa vielä mennään kesävaatteissa! Koetetaan ainakin, piilotin syysvaatteet ;)

   Poista
 3. Elokuu on ihan selkeästi minulle vielä kesäkuukausi - minähän olen sitä sukupolvea, jolla ensimmäisinä kouluvuosina elokuu oli vielä lomaa. Voi sitä järkytyksen määrää, kun tilanne muuttui ja piti kesällä koulu aloittaa;)
  Ja varsinkin tänä vuonna, kun kevät jäi oikeastaan kokonaan välistä, elokuun merkitys kesäkuukautena korostuu. Syyskuu on sitten syksyn alku - ja ihanaa aikaa!
  Tuo hameesi on söpö kuin mikä - ja niin olet itsekin. Taidat jo hehkua ihan viikonloppua varten;)
  Ja kyllä - lomista saa enemmän kun saa ne oman rakkaansa kanssa viettää♥
  Ihanaa, ihanaa, rakkauden- ja onnentäyteistä hääpäivää teille molemmille, sinulle ja Kotinörtille♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta, meillä on joskus ollut vielä pidemmät kesälomat kuin nykyisin koulussa. Vai alkoiko loma myöhemmin? Minä kun olen aina ollut kesäkuun alusta elokuun puoleen väliin lomalla (peruskoulussa siis).

   Tuo on totta kyllä, kesä alkoi kerralla ja kevät unohtui melkein välistä, kyllä tässä vielä kesää riittää.

   Sitä on helppo hymyillä kun on rakas ihminen ottamassa kuvia. Kiitos kovasti Lady <3

   Poista
 4. Huomenta, siellä taitaa olla kesäihmisiä liikkeellä ; ). Ihana tuo varjokuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta Virpi. Ehdottomasti kesäihmisiä kyllä :)

   Poista
 5. Voi tämä hameesi on kyllä tosi kaunis, taisin sen jo sanoa aiemminkin. Tämä hameen pituus on ehdottomasti sun ;)
  Ihania kuvia, tuo varjokuva on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Se on kyllä kaunis, sääli ettei enää hetkeen ole samantyyppisiä ollut myynnissä, olisi pitänyt ymmärtää silloin ostaa enemmän kuin yksi.

   Kiva joskus kokeilla jotain muitakin kuvaustapoja kun ihan tavallisia ja kerrankin sai hauskoja varjokuvia aikaan :)

   Poista
 6. Onhan se kesäkuukausi, mutta nuo "koulut alkaa" yms. mainokset luovat vähän syysfiilistä. Joko jännittää huominen? Mua jännittää sun puolesta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se huominen jännittää, koetan kovasti olla ajattelematta sitä, niin en olisi ihan hepulin partaalla :D

   Poista
 7. Kaunis hame ! Elokuu on itselleni vielä kesäkuukausi ja en tykkää kun koulut alkavat jo ensi viikolla. Koululaisilla voisi hyvin olla lomaa vielä syyskuun alkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara. Kyllä minustakin koululaisten lomat voisivat yltää sinne syyskuulle saakka. Alkaisivat sitten vasta kesäkuun puolessa välissä?

   Poista
 8. Kyllä, lasken elokuun vielä kesäksi ja näin yliopisto-opiskelijana etenkin elokuu on vielä lomakuukausi - tai ei tietysti välttämättä, mutta itselläni tänä kesänä näin, kun kesätöitä en saanut (ihan lomalla en silti ole tainnut olla, kun on tuo pieni tytär ollut hoidettavana :) ). Minä rakastan elokuun ilta-aurinkoja ja muutenkin koko kuukausi on ihana <3

  Kauniimpi maailma - Becoming me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi en oikein usko, että tyttären kanssa kotona oleminen on ihan lomailua kuitenkaan. Kotiäiteys on kovaa hommaa (olen ymmärtänyt, ei ole kokemusta varsinaisesti).

   Elokuu on oma suosikkini täälläkin, etenkin ne siniset illat :)

   Poista
 9. Halusin vain tulla toivottamaan oikein ihanan onnellista hääpäivää sinulle ja omalle rakkaallesi <3! Perhosia on varmaan vatsanpohjassa kasapäin ;) Iloa ja rakkautta yhteiselle taipaleelle !

  VastaaPoista
 10. Kauniita kuvia! :) Keskimmäinen varjokuva on ihana :)

  VastaaPoista
 11. Niin kuin postauksestani luitkin, minä jo odottelen syksyä! :-D Mutta toki luen elokuun vielä loppukesäksi. Syyskuussa sitten alkaa ne ihanat kirpeät illat ja omenan tuoksut ilmassa. Sitä odottelen!

  Onnellista ja tunnelmallista hääjuhlaa teille!

  VastaaPoista
 12. Ihastuttava asu ja voi miten hauska varjokuva!

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!