11.8.2013

Stripes and white.


Punaisen bleiserin lisäksi olen tänä kesänä rakastanut sinistä, valkoista ja niiden yhdistelmää, etenkin raitojen muodossa. En vielä nelisen vuotta sitten olisi voinut ajatellakaan raitoja, mutta niin sitä ihmisen mieli vaan muuttuu. Etenkin tämä KappAhlin t-paita on ostonsa jälkeen ollut ahkerassa käytössä. Olen vähän tällainen "käytä kerralla paljon" vaatteiden pitäjä. Kesän suosikit ovat pyörineet blogissakin eri yhdistelmissä vaikka kuinka monta kertaa, toivottavasti ette vielä ole kyllästyneet. Uusia hankintoja kun on lopulta tullut tehtyä aika vähän, niin samoilla on menty eteenpäin. Ihan kivasti olen kuitenkin kaapistani vaatteita saatu kasattua, alkuvuoden päätös ostaa vähemmän on siis tuottanut tulosta.

Olen itseasiassa aika ylpeä, että olen kyennyt keskittymään laadukkaampiin ostoksiin. Vaikka kovin moni ostos on tehty Hilfigeriltä, niin olen siihen laatuun tyytyväinen. Ja sen verran himoshoppaajan vikaa on kyllä, että hyvän alennuksen kohdatessani, niin käytän alen kyllä.

Äitini esitti kysymyksen, miten ihmeessä kaikki vaatteeni, laukkuni ja kenkäni mahtuvat kaappitilaamme (jota on vähän!). Vastauskin oli heti valmiina, myyn kirpparilla pois kaksi kertaa vuodessa. Nyt vasta pari kertaa niin tehnyt, mutta ne kaksi kertaa ovat opettaneet, että kyllä se vaan kannattaa niin toimia. Aina joskus tekee kuitenkin en hutiostoksen, niin harjaantunut en ole vielä etteikö niitä tulisi. Samoin on vaatteita joita jää käyttämättömäksi, joko ne eivät enää ole niin kivoja tai sitten vaan niistä kasvaa yli/jäävät pieniksi. Viikon verran kirpparipöytää kuuluu siis tämänkin syksyn puolelle, valmiina jo muutama Ikea kassillinen tavaraa ja vielä eittämättä tulee enemmänkin kasattua niitä kun käy kriittisellä silmällä syys- ja talvivaatteet läpi.

Tällaisia höpinöitä tälle sunnuntaille, ei tainnut olla päätä eikä häntää tuossakaan.

Oikein leppoisaa sunnuntaita!


Here is one of my favourite for this summer. White and stripes. Sice I made a desission of not getting that much new clothes on January I'm proud to say I've done just that. Yes I've got some new things, but not that much as I used to. Better quality tough. That has meant I wear much more clothes I already have. And it has shown in blog as well. I do think that it's a good thing, since most women don't have unlimited budget, it's good to know how to wear the ones you already have.

I have also learned to sell the stuff I don't need. Two times a year I book my self a table on fleemarket (I just can't say wintage boutique since it's not). Fleemarkets are quite common in Finland and mostly I've seen only good quality stuff. Well, I only visit this one where I sell my own as well. It's not huge money that I get out from there, but I think that's not the point. It's getting more space to my closet and I do think, couple of hundred extra euros is money as well. So no need to say I get nothing out of it.

Here is some this and that for this Sunday, hope you have a lovely Sunday!

Pusero/Blouse: KappAhl // Housut/Trousers: Your's // Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Esprit

8 kommenttia:

 1. Oli häntä ja pää ja hyvältä näyttää asukokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsse kirjoittaessa vaan ei aina tunnu siltä, että olisi mitään järkeä omassa tekstissä ;) Kiitos Virpi.

   Poista
 2. Täälläkin kujettu tänä kesänä pääosin raidoissa :) Kiva asu !

  VastaaPoista
 3. Taisipa olla ajatettu tämä juttu? Olit eilen mielessäni, niin sitä samaistuu näihin "blogituttuihinsa".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi :) Suurin osa postauksistani on ajastettuja.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!