14.9.2013

Casual one from this week.


Se oli viileä ja satainen päivä Lontoossa, kymmen päiväisen reissun ainut sateinen päivä. Olimme Regent Streetillä katselemassa ympärillemme ja kävelin paikalliseen Esprittiin. Löysin aurinkolasit hajonneiden tilalle ja ihastuin tuohon huiviin samalla. Lämmin ja suuri huivi joka varmasti olisi hyvä Suomen syksyssä. Perusteita riitti ja koska ulkonakin oli viileä, niin lähtihän se mukaan.

Ei olisi pitänyt! Keinokuituinen huivi on kyllä lämmin ja ihana ja suuri... ja nukkaa ihan älyttömästi! Apua! Miten nukkaamisen saisi loppumaan vai saako mitenkään? Tuonkin asun valkoiset housut olivat punaisen nukan peitossa kun pääsin kotiin. En raaskisi jättää huivia käyttämättä, mutta ei tuollaista nukkapesäkettä kyllä halua pitää yllään.

Mitä tästä oppi tämä bloggaaja? No älä osta niitä keinokuituja. Älä vaikka olisi kuinka ihana sellainen. Olenko ainut joka on sortunut ostamaan jonkun nukkapesäkkeen vain koska se on suloinen?

Hivenen epäonnistuneen ostoksen parista toivottaen hyvää lauantaita!It was a dark and gloomy rainy day in London. I was already cold when I went to get that lovely red scarf from local Esprit. It was so lovely warm and looked great. Well... it is, it's just that it makes every clothing red! ARGH! Can't stand it. I still love the scarf, I just can't use it like that. Any ideas how to make things better?

Have a great Saturday and hope you are all well!

Takki/Coat: Mar'ks and Spencer // Neule/Knit: Tommy Hilfiger // Housut/Trousers: Yours // 
Kengät/Shoes: Esprit // Sateenvarjo/Umbrella: Mark's and Spencer //Huivi/Scarf: Esprit

10 kommenttia:

 1. Kaunis huivi, toivotttavasti keksit nukanlähdölle jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa toivon minäkin. Tällä hetkellä se on uhkaavasti menossa kohti kirpparikasaa :(

   Poista
 2. Voi ei, ehkä nukkaaminen loppuu ajan kanssa ? Asu on kyllä todella kiva ja tennarit sopii vallan hyvin trenssinkin kanssa. Tuo sinun takkisi on yksinkertaisesti kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää katsella tilanteen kanssa, voi olla menee täällä hermot ennen kuin nukkaantuminen loppuu :D Tennarit ja trenssi ovat aika hauska yhdistelmä kyllä, toimivat minustakin vapailla hyvin :)

   Poista
 3. Voi harmi,toivottavasti tuohon löytyy joku ratkaisu. Ihana asu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän siihen jossain vaiheessa jotain ratkaisua saada aikaan :)
   Kiitos Nonna!

   Poista
 4. Ihana kokonaisuus!<3 Pukeudut niin tyylikkäästi:)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitoksia. Toivottavasti nukkaaminen lakkaa myös :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!