Flyffy one on.


"Eikö toi ole vähän lämmin?" kysyi Kotinörtti varovasti kun heinäkuun lopussa kotiutin Nextiltä tämän ihana mustan karvaliivin. Olihan se siinä heinäkuun helteille aivan liian lämmin, mutta tiesin tällaiselle olevan käyttöä syksyllä. Kun sen sitten reilusta alesta tuolloin bongasin, niin kotiutin. Siitä saakka se on roikkunut eteisessä odottamassa sopivan kirpsakkaa syyspäivää. Torstaina illalla katseltuani säätiedotuksen totesin, että rennompi perjantai turkisliivin lämmittäessä toimistossa hartioita kuulostaisi hyvältä. Kapeat farkut ja perus pusero seuraksi, niin johan olisi liivi esillä kivasti. Vähän hitaalla ehkä heräsin tähän trendiin, mutta on se vaan niin kiva ja lämmin!

Mitä mieltä te olette karvaliiveistä? Joko ne ovat totaalisen ulkona muodista vai vieläkö näitä voi käyttää? Niin tai näin, niin minä ainakin ajattelin kokeilla tätä hurmuria vielä monessa muussakin kokonaisuudessa. Bongasin taskutkin tästä, mikä ihana yksityiskohta!

Nextiltä muuten löytyi sovitukseen kaivattu neulemekko. Hinta oli huokea, joten en hirveän ihmeitä laadulta oleta, ohuehkoa veikaan. Vaikutti kuitenkin niin kivalta, että otin ainakin sovitukseen. Jännityksellä odotetaan.

Hyvää lauantaita!


"Isn't it a bit warm?" asked my Husband when I orderd this lovely faux fut vest in the middle of July. Yes, at the time it was way too warm, but when great sales are one, you can find amazing things. Like this vest. I might be a bit late with this trend but I feel I only now found the one I wanted to wear. So I took it first with plain blouse and blue jeans, more outfits to come tough. This one is great, it keeps me warm at the well airconditioned office.

What do think? Am I so late with this one or can you still wear fur vest?

Have a great Saturday and hope you are all well!

Liivi/Vest: Next // Pusero/Blouse: Esprit // Vyö/Belt: Old // Farkut/Jeans: Esprit //
Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Longchamp

Kommentit

  1. Karvaliivit ja myöskin toppaliivit kuuluvat ikisuosikkeihini! Itsekin ostin kirppikseltä ihanan valkoisen karvaliivin ja äitini tekemä liivi on vielä tallella, vaikka sen valmistumisesta on noin 30 vuotta : ). Kaunis olet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Virpi. Kiva kuulla, että ovat vielä muodikkaita, etten ole ihan pudonnut muodista pois ;) Vaikka toisaalta, jos vaatteessa itse viihtyy, niin ei sillä kyllä ole mitään merkitystä.

      Poista
  2. So rock ! Super kiva asu !!! Vielä voi käyttää, nyt niitä on taas kaupat pullollaan. Itsekin ajattelin ostaa, sillä töissä on sisällä kauhen kylmä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara! Ajattelin minäkin, että vähän erilainen kuin kokonaisuuteni yleensä. Töissä tuo liivi olikin ihan huippu, kerrankin ei niskat palelleet!

      Poista
  3. Kiva asu! Ja karvaliivit on edelleen muotia, bongasin niitä just muutamastakin jenkkiblogista, ovat keksineet käyttää avonaisen takinkin alla niitä...:D Musta on just kivan rock-henkinen, mulla on vaaleita pari, musta vielä odottaa kaupassa...:D Nuo nillkurit on piste i:n päälle! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi! Kiitos Vinkista Sari. Pitääkin kokeilla, josko sellainen toimisi minullakin :)

      Valkoinen minullakin on, se vaan ei jotenkin toimi, en saa sitä oikein yhdistettyä mitenkään. Siksi siitä ajattelin seuraavalla kirpparikerralla luopua ja vaihdoin mustaan joka on paljon helpompi.

      Hyvää viikonloppua!

      Poista
  4. Nyt mä en pysy tuolilla aamupalani kanssa- totaalisen i h a n a asu ja tuo turkisliivi- aaahhh!! Tahtoo samanlaisen! Ja näytät kauniilta asussasi Dahlia :)! Wow!

    Hyvää viikonloppua teille kahdelle :)!



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Minna! Eiköhän Next toimita sinne teillekin, on niitä kaupan edelleen siellä, ei tosin välttämättä alessa :) Kiitoksia kovasti kauniista sanoistasi.

      Hyvää viikonloppua teille koko konkkaronkalle!

      Poista
  5. Nyt täytyy kyllä antaa sinulle erityinen hatunnosto! Älyttömän rohkea veto sinulta pukeutua noin omaperäisesti. Et ole mikään kukkakeppi, vaan rohkeasti uskallat kantaa itsesi sellaisena kuin olet! Tälläisiä rohkeita ihmisiä maailma tarvitsee. Ihanaa! :-)

    http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna. Ei, en ole kukkakeppi eikä semmoista näillä lantioluilla minusta koskaan tulekaan. Silti tykkään pukeutua välillä erikoisemminkin ja persoonallisemmin. Joten iso Kiitos! <3

      Poista
  6. Onpa kivannäköinen tuo liivi päälläsi ! Alkaa ihan tehdä mieli karvalämmikettä, vaikka en ole aiemmin niiden sydänystävä ollutkaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneaulikki! En minäkään ennen mikään fani ollut, mutta muutamaa kokeiltuani olen ajatellut erinäisiä kokonaisuuksia ja kun niitä oli mielessä riittävä määrä, niin uskalsi liivin hankkiakin :)

      Poista
  7. Aivan ihana liivi. Tykkään.... Mäkin ostin tuon mun HOT-pinkin kevyttoppiksen heinäkuussa ja mietin, että voiko sellaista ostaa heinäkuussa... mutta voi ostaa... ihan vaan silloin, kun sellainen tulee vastaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju! Ehdottomasti voi ostaa vääränä vuoden aikana vaatteen joka tulee vastaan ja on sopiva. Se sun toppis on ihana, hyvä ostos! Vaikka sitten keskellä helteiltä ei heti siltä tuntunutkaan :)

      Poista
  8. Ihana liivi - ja ah, niin lämpimän näköinen. Ja yksi lysti, ovatko muodissa vai eivät, tuollaisia voi käyttää aina - minusta karvaliivit alkavat jo olla melkein klassikoita;)
    Upeaa sunnuntaipäivää sinulle ja Kotinörtille - meidän nuoret messuilee siellä Helsingissä päin; heillä on jokin luentokin - ja pieni jännäys, pystyykö nuori herra puhumaan, sillä ääni on ollut kadoksissa koko viime viikon;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Lady! <3 Lämmin tuo on kyllä, kannattaa viluisen harkita toimistoon tuollaista ;)

      Aa olivat täällä! No hitsi, olisin voinut luentoa mennä kuuntelemaankin, mutta olimme Lahdessa häissä Kotinörtin kanssa.

      Poista
  9. Aika kiva! Tämä on niitä vaatekappaleita, joita en itse voisi kuvitella omaan kaappiini, mutta joita muilla ihailen. :) Varmasti lämmin myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Ei kaikki kaikille sovi ja minullekaan ei se valkoinen mielestäni istunut, mutta mustan kanssa menee jo paremmin :)

      Poista
  10. Aivan ihana liivi! Ja komppaan Ladya tuossa ylempänä - melkoisen klassikoitahan ne taitavat jo olla.

    Toivottavasti mekko on toivotunlainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Caelia! Kyllä ne ainakin kivoja nuo liivit viluiselle ovat, klassikoita tai ei niin käyttöön jää :)

      Mekko oli oikein passeli, nyt vaan pitäisi asustaa se joku päivä yllekin, niin näkisitte tekin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!