Red jeans - office one.


Eilisessä merkinnässä esittelin uudet punaiset farkkuni, joita ihastuneena pidin ylläni vapaalla. Päätin kuitenkin testata näitä myös töihin. Jakku ja kauluspaita seuraksi, korkoja jalkaan niin johan kokonaisuus oli töihin sopivampi. Se on kumma, minä joka kammosin itselläni kapealahkeisia housuja olen oppinut hiljalleen niitä käyttämäänkin, ensin saappaissa ja lopulta jopa matalien kenkien kanssa. Oppia ikä kaikki kun vaan rohkeasti kokeilee. Jos olisit vuosi sitten sanonut, että ihastut punaisiin housuihin niin olisin mahdollisesti pitänyt sinua hulluna.

Niin sitä ihmisen mieli muuttuu ja onneksi niin. Jos pitäisi joskus parin kympin korvilla päättää, että näin pukeudun koko lopun ikäni niin johan siinä kävisi elämä nopeasti tylsäksi. Tämmöisessä kokonaisuudessa mentiin, koska olin pidempään töissä niin juuri ja juuri saatiin kuvat ulkona aikaan. Kyllä siellä nopeasti vaan tulee pimeä. Pöh. Miten te muut saatte kauniit kuvat pimeällä aikaan?

Näiden probleemien keskeltä hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua!



Yesterday I showd you outfit with these new red jeans, here is another one. this is much more suitable for office enviroment tough. Is someone would have told me five years ago, that I fell in love with red skinny jeans I would have... well, don't know, maybe laughed. But I love these ones! I'm glad that I can change my mind. These are so pretty.

It's getting darker here in Finland and if I stay too long at the office it seems that there is not enough lite outside for taking the photos. Since I do need to work at day time when there is even little bit on sun shine. Let's see what happens with photos, I hope to get good photot through out the year.

Have a great Friday and hope you are all well!

Jakku/Blazer: H&M // Pusero/Bliuse: Mexx // Farkut/Jeans: s.t.i. // 
Kengät/Shoes: Deichmann (Germany) // Laukku/Bag: Longchamp

Kommentit

  1. Vähän sama minulla, inhosin ennen kapealahkeisia housuja. Koin että ne leventävät reisiäni niin paljon etten voi käyttää niitä. Nyt käytän, enkä todellakaan ajattele enään reisiäni :D Ihan sama, jos muuten tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mietin minäkin! Että ei tämä nyt kyllä näiden reisien kanssa mene kamala kun näyttää suurelta. Nykyisin kapeat ovat yhtä ahkerassa käytössä kuin levätkin! Hyvä vaan kun löytyy itselle sopivia, ihan sama mitä muut sanoo :)

      Poista
  2. Pirteä asu, nuo selkeät värit kyllä sopivat hyvin yhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Selkeät sopivat kyllä kauniisti yhteen, toimivat monesti parhaiten juuri yhdessä :)

      Poista
  3. Ihana ja myöskin ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Virpi! Ihanaa viikonloppua sinne myös, terveisiä Tallinnasta!

      Poista
  4. Kiva ja toimiva työasu! Ihanan pirteät noi housut. Minä ostin eilen ensimmäiset kapeat farkkuni (chinot kesällä olivat jo kapeat), niin se pukeutuminen pikkuhiljaa muuttuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna. Kummasti se pukeutuminen hiljalleen muuttuu, ensin ajattelee, että en minä mitenkään voi ja kohta jo huomaa viipottavansa menemään juuri niissä joissa muka "ei voi" mennä mihinkään :)

      Poista
  5. Minäkin vierastin pitkään kapealahkeisia housuja, mutta nyt en juuri muita käytäkään. Nyt tahtoisin oppia käyttämää hameita ja mekkoja. Ihailen niitä aina toisten päällä ja itsellenikin niitä ostan, mutta jostain syystä ne tahtovat jäädä kaappiin. Ehkä minä tänä syksynä ja talvena opin tämän "taidon":-)

    Tuo sinun asusi on todella onnistunut: samaan aikaan siisti ja toimiva työasu, mutta ei kuitenkaan tylsä sellainen. Ihanaa, että löysin blogisi, saat minusta uskollisen lukijan.

    Oikein hyvää ja rentouttavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eilamari! Ja kauniisti sanottu, ihanaa saada lisää lukijoita jotka viihtyvät blogin parissa <3 Sydämellisesti tervetuloa!

      Minä opin pitämään mekkoja ja hameita nimen omaan talvella. Parina kunnon lumitalvena tuntui, että aina olivat housujen lahkeet märät, niin hameet kun eivät kastuneet niin töissä en palellut. Sitten jäinkin ns, koukkuun niihin ja huomasin pitäväni mekkoja ja hameita koko ajan. Paljon onnea siis käytön kanssa, ne ovat mutkattoman helppoja asuja kyllä!

      Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

      Poista
  6. Ihanat housut ja noissahan on istuvuus just eikä melkein :)! Siisti kokonaisuus!

    MInusta näissä on kyllä kiva tunnelmallinen valaistus-hyviä kuvia!

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna. Istuvia housuja on kyllä vaikea joskus löytää, näiden kanssa kävi eittämättä hyvä tuuri :)

      Kuvat on otettu vielä juuri silloin kun oli vähän valoa, loppuviikosta olinkin sitten pidempään töissä niin valo katosi sinä aikana :)

      Hyvää viikonloppua!

      Poista
  7. You look gorgeous in your red jeans!! ;-)
    xoxo
    Patricia

    http://misstoptenimage.blogspot.com

    VastaaPoista
  8. Tyylikäs asukokonaisuus!
    Minä ostin kesäksi Zizziltä punaiset caprit ja melkein asuin niissä koko kesän, vaikka olen aiemmin ajatellut ettei punainen väri ole ns.minun värini vaatteissa. Enkä aiemmin olisi kuvitellutkaan vetäväni jalkoihini mitään tiukkoja housuja tai leggareita, mutta niin vain Zizzillä taivuttelivat minut kokeilemaan mustia legginssejä, kun etsin jotain mukavaa vaatetta mannerten välisille lennoille. Nyt en niitäkään vaihtaisi millään pois ja ne näyttävät kivoilta niiden uusien kenkieni kanssa, tai kengät näyttävät kivoilta niiden kanssa, miten päin tahansa :-)
    Niin se maku ja tyyli muuttuu ja parempi niin.
    Ihanaa viikonloppua!

    NtiK

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos NtiK!

      Kyllä se vaan on hyvä asia, että muuttuu maku, johan sitä kyllästyisi muuten aivan kokonaan omaan tyyliinsä! Viisi vuotta sitten en minäkään kuvitellut punaista omaksi värikseni ja nyt se vetää koko ajan enemmän ja enemmän puoleensa.

      Hienoa, että kengät ovat sopivat ja istuvat. On kiva olla avuksi.

      Hyvää viikonloppua!

      Poista
  9. Pakko sanoo, että sähän näytät hyvälle!:)

    VastaaPoista
  10. Loistavasti sopivat toimistokäyttöönkin, tosi hyvä stailaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Toimistoon vähän väriä aina aika ajoin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!