Red jeans.


Muistanette, että ostin keväällä KappAhlin punaiset chinot. Ne samat joissa sitten kuljin onnellisesti noin suunnilleen puoli kesää. Hyvä kun ne sai välillä edes pesuun. Kun viime viikolla pohdin shoppauksiani, mietin vieläkö tarkenisin niissä housuissa, niin paljon niihin olin ihastunut. Salaa haaveilin, että löytäisin, keskellä syksyä, vielä jostain paksumpaa kangasta olevat kirkkaan punaiset housut. Lauantaina pahaa aavistamattomana kiersimme Kotinörtin kanssa Sellossa. Kävin katsomassa monesta paikasta, kirkkaan punainen ei selvästi ollut syysväri vaan tarjolla oli ties mitä murrettuja sävyjä ja violetteja vaikka kuinka. Mutta ei niitä haaveilemiani punaisia.

Olin jo luovuttamassa kun suunnistimme ennen ruokakauppaan menoa vielä Moda Broncoon. Olen harvemmin liikkeessä käynyt, mutta ajattelin, että alet olisi kivat katsastaa. Siellä ne sitten olivat, eivät alessa, mutta aivan täydellisesti istuvat punaiset strech-farkut s.t.i. - merkiltä. Varovasti, muistaen laatulupaukseni sovitin housuja olin myyty. Täydellinen istuvuus ja mukavuus sekä varsin kohtalainen hinta (50€) takasivat sen, että nämä farkut lähtivät saman tien kassan kautta mukaan. Ja voi sitä onnea kun ne sai sunnuntaina pukea päällensä ennen Hullareille menoa! Huomaan taas asuvani punaisissa housuissa, pääsivät töihinkin nämä ihanuuden jakun kanssa, siitä enemmän kuvaa huomenna.

Tällaisia näiden kausiostosten tulisi minusta ollakin, sellaisia joista pidän ja joihin ihastun ensisilmäyksellä. CPU (cost per use) tulee uskoakseni olemaan kohtalaisen alhainen näiden housujen kanssa. Sitä se niiden chinojenkin kanssa on (ja hinta laskee kun kelit taas lämpenevät!).

Mitä pidätte? Vieläkö punaisissa pöksyissä voi viipottaa pitkin syksyä ja talvea vai pitääkö taipua murrettuihin sävyihin?

Hyvää torstaita ihanat!

P.S. Niistä Hullareista: Ei ostettu lentolippuja, kotiin sen sijaan ostettiin uudet pyyhkeet ja lakanat. Ei siis mitään kovin jännittävää, mutta tarpeellista. Kerrankin voin sanoa, että järkevät ostokset.



You might remember, that on spring I got my self red chinos. After finally getting them I think I almost lived in those trousers for the whole summer. There was not a single week I would not have worn them. But sad truth is, since I live in Finland, I must think what to wear when. We do get cold here and chinos just aren't warm enough. I've been thinking of getting red jeans but where? At this time of a year? 

As so many times before, I got them when I least expected to find them. On Saturday we had a walk (and very small shopping) on our local mall. We were already heading to get weekends food when I wanted to go to a shop where I normally don't get anything. For some reason I went in and I found them! My perfect fitting lovely red jeans! After trying them on I fell in love for the comfy of them. And since not at all bad price I took them with me. And as you can see from smiling face, I was so happy to wear them on Sunday. I also wore them at the begining of the week at the office, more photos on that tommorrow.

What do you think? Can you still wear bright colours on Autumn? 

Have a great day and hope you are all well!

Neule/Knit: Esprit // Farkut/Jeans: s.t.i. // Kengät/Shoes: Esprit // Laukku/Bag: Longchamp

Kommentit

  1. cute outfit! the the stripes go so well with the red pants!

    lifeisashoe.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Juuri katselin BW:n huikean sinisiä farkkuja ja totesin, että onpa kaunis sininen ;-D. Ja sitten heti perään sinun punaiset farkkusi ja taas täytyy todeta, että ovatpa ne niin hehkuvan punaiset ja onpa upea väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. Kiitos Merja. Ihastelin minäkin niitä samoja sinisiä, kovasti alkoi tekemään mieli sinisiäkin pöksyjä :)

      Poista
  3. Kyllä punaisissa pöksyissä voi viipottaa ihan vapaasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä niin, koska olisin varmaan viipottanut niissä kuitenkin :)

      Poista
  4. Tosi kivat pöksyt! :) Ja hyvin voi mun mielestä punaista käyttää, miksipä ei!? Mä haluaisin myös jotkut kivat värikkäät housut, mutta en ikinä löydä sopivia. Inhoan tosin housujen sovittelua ja katse usein hakeutuu niihin mekkoihin ja hameisiin, joten ehkä se johtuu siitä, ettei sopivia löydy niin helposti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria. Ehkä ne punaiset housut yhdistyvät turhaan päässäni siihen kesään, hyvin nämä tietenkin menevät talvellakin.

      Housujen sovittelu on kyllä monesti haasteellista enkä minäkään sitä mielelläni tee. Pysynkin siksi hyväksi havaitsemissani malleissa enkä "hairahdu" kovin usein kokeilemaan vieraita malleja ;)

      Poista
  5. Tosi kivat housut, ihanan löydön teit! Jo ne chinot olivat ihanat, ja nyt nämä! Sinulle olisi blogissani haaste :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna! Kyllä nämä ovat ahkerasti ovatkin olleet o käytössä. Lähtevät Tallinnaankin mukaan :)

      Kiitos haasteesta, käyn vilkaisemassa samantien.

      Poista
  6. Minultahan on turha kysyä, että voiko punaisissa? Punaisissa voi aina!
    Ihanan pirteän näköinen olet - ja loisto-ostos kerrassaan nuo housut!
    Iloa loppuviikkoon sekä sinulle että armaallesi♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta! Punainen on kyllä hyvä väri ja piristää monesti päivää!

      Oikein hyvää loppuviikkoa Sinulle myös! <3

      Poista
  7. Kyllä vain aivan hyvin voit mennä läpi vuoden. Ihana yhdistelmä tuo, mutta vältä musta-punaista pelkästään, "saattaapi koirakin puraista silloin", se on tosi ,tosi haastava yhdistelmä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Minä itseasiassa pidän musta-punaisesta yhdistelmästä, tiettyä dramaattisuutta siinä kyllä. Haasteelliseksi en sitä oikeastaan ole koskaan mieltänyt :)

      Poista
  8. Olispa ihanaa kun ihmiset pitäisivät kirkkaita värejä talvellakin, siis minä mukaan lukien.. :) Olen aina talvisin niin synkissä väreissä, mutta nyt tekis mieli ostaa tuollaiset punaiset tai muut värilliset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti jaksan vielä sydän talvellakin noita pitää noita värejä, piristävät kummasti :) Väriläiskät siellä täällä piristävät kummasti pukeutumista!

      Poista
  9. Nuo punaiset housut istuvat sulle kyllä täydellisesti! Ja kyllä voi punaista käyttää ja muitakin raikkaita värejä! Meillä piisaa mustaa, harmaata ja synkkää ihan omiksi tarpeiksi muutenkin...:) Sitäpaitsi puhtaa sävyt pukevat sinua todella hyvin. Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! Olen tykästynyt kirkkaisiin väreihin ja sopivat mielestäni minulle hyvin myös. Punainen näkyy tällä hetkellä olla se kirkas väri, johon olen mieltynyt.

      Hyvää viikonloppua!

      Poista
  10. Meidän suomalaisten pitäisi käyttää rohkeammin värejä. Katukuvassa näkyy aivan liian paljon mustaa ja harmaata. Ihanaa, että olet löytänyt upean punaiset housut, käytä niitä ja nauti elämästäsi. Väri sopii sinulle hyvin. Itsekin tykkään väreistä, erityisesti punaisesta. En tosin ole rohjennut enää ostaa punaisia housuja, kun ikää alkaa olla pian 50 v. Tyydyn siis vain tavallisiin tummansinisiin farkkuihin ja värikkäisiin puseroihin. Mutta te, jotka uskallatte väreihin pukeutua, ihailen teitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eilamari! Kirkkaat värit sopovat monelle suomalaiselle, kovin harvat vain osaavat niitä käyttää. Värikkäillä puseroillakin pääsee jo kovin pitkälle, niitä minäkin koetan ajoittain käyttää!

      Kiitos kauniista sanoistasi ja hyvää viikonloppua!

      Poista
  11. I love the red jeans. You look so cute in this casual outfit!

    xo, Yi-chia
    Always Maylee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you dear! I love casual outfit every now and then :)

      Poista
  12. Hei jee mikä löytö! Täydellisesti istuvien housujen löytyminen on aina lottovoitto.
    Ja sitä paitsi, joulukin on kohta edessä ja punaiset sopii sinnekin! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan totta, istuvien housujen löytäminen on kyllä hankalaa, etenkin jos ei pahemmin tykkää sovittaa mitään ;)

      Totta! Punainenhan sopii jouluun mainiosti.

      Poista
  13. Kiva housut ja toi värikin on ihanan pirteä tähän masentavaan talveen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos SatuMaria! Kyllä punainen aina vaan on piristävä ja kiva väri! :)

      Poista
  14. Vastaukset
    1. Meillä Sellossa ainakin oli kiitettävä määrä, ehkä lähempääkin tosin löydät :)

      Poista
  15. Ehdottomasti voi olla vielä punaisissa housuissa. Minäkin olin eilen : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvähyvä! Että en ihan ainut ole. Toisaalta kyllä ne sen verran mukavat ovat jalassa, että niillä mennään :)

      Poista
  16. Aivan ihana tuo raikas punainen! Tosi hyvä ostos :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!