2.10.2013

Safety clothing?


Turva vaate. Jaksaisin usko, että meistä jokaisella on sellainen. Se vaate, joka puetaan päälle, kun ei ole mitään päälepantavaa. Se vaate, johon kietoutua kun tuntuu, että maailma murjoo ja haluaa vaan sulautua joukkoon. Se vaate, jossa haluaa tuntea olonsa mukavaksi. Veera kirjoitti viime viikolla omasta turvahupparistansa, minulle se on tämä ihana kamelin värinen Jack Potin neuletakki. Kun Tapiolassa vielä oli Sokos, niin tämä tarttui sieltä mukaani. Ensin arastelin, osaisinko käyttää tätä, nykyisin tämä on syksystä kevääseen se turvavaatteeni jota ilman tuskin tulisin enää toimeen.

Maanantaina olotila olikin juuri sellainen, että juuri tälle vaatteelle oli huutava tarve. Mikään ei tuntunut oikealta vaatteelta ja koska koko päivä menisi ihan vaan omassa pömpelissä paperihommien parissa, niin mihinkäs muuhun sitä tällaisena päivänä kääriytyisi kuin tähän luottovaatteeseen? Toki tämä tulee vedettyä ylle myös niinä päivinä kun on ihan hyvä fiilis, koska tämä on vaan niin kiva. Kaikkineen jos puhutaan siitä, onko vaate ollut hyvä ostos, niin tämä ainakin on. Sen verran monta kertaa on tämä tullut päälle vedettyä.

Mikä teidän luottovaatteenne on?
Hyvää keskiviikkoa!I think we all have one. The one clothing you can wear almost anytime. When you have nothing to wear, when you feel like you just need to have something nice and cosy on. Anytime you wish to have safty clothing on. Mine is couple of years old long cardigan from Jack Pot. It's always good to have, even on those days when nothing's wrong, it's just so nice to have on.

Do you have safety clothing?
Have a great Wednesday and hope you are all well!

Neuletakki/Cardigan: Jack Pot // Pusero/Blouse: Esprit // Housut/Trousers: H&M //
Kengät/Shoes: Deichmann (Copenhagen) // Laukku/Bag: Longchamp // Huivi/Scarf: Mulberry

22 kommenttia:

 1. Kaunis syysasu :) Mukavaa viikkoa sinne!

  Place for Dreams

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina! Kieltämättä mukava ja kaunis kokonaisuus :)

   Poista
 2. Kiva takki, minulla ei ole tuollaista luottovaatetta lainkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pauska :) Ei sellaista tarvitsekaan olla, minulle tuosta on semmoinen muodostunut.

   Poista
 3. Ihanan lämpöisen näköinen asu. Oma turvavaate on musta Monkin iso neule, talvella se eksyy päälle aika usein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara. Lämmin se kyllä on. Isot neuleet ovat kyllä hyviä turvavaatteita, lämpimiä ja niihin voi piiloutua ;)

   Poista
 4. KAunis neuletakki. Itse tykkään myös pitää neuletakkeja etenkin syksyisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SatuMaria! Ne ovat minun pelastajiani syksystä kevääseen. Joka syksy toivotan ne tervetulleeksi ja keväällä pakkaan onnellisesti laatikkoon :D

   Poista
 5. Kaunis "turvaneule", tykkään väristä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Väri on kyllä mieleeni kovasti. Viihdyn siinä etenkin syksyisin.

   Poista
 6. Tuo on kaunis takki - oma turvavaatteeni on harmaa, iso villatakki, joka alkaa jo olla parhaat päivänsä nähnyt, mutta se on vaan niin ihanan lämmin ja pehmeä, sopii melkein kaikkiin muihin väreihin, että en raski siitä luopuakaan.
  Upeaa päivää sinulle ja armastuksellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei niistä ihanista isoista villatakeista voi luopua! Vaikka ehkä kuntonsa puolesta pitäisi, mutta kun ei tilalle kuitenkaan löydy täydellistä :)
   Hyvää ja kaunista syyspäivää!

   Poista
 7. juu,toi villatakki pukee sinua,minulla marimekon tunika,olisko nelisenvuotta vanha...sopii gapreihin ja pitkiin housuihin.vaatteita minullakin vaikka kuinka paljon,mutta jostain kumman syystä kun lähden kotiovesta huomaan että sama tunika taas päällä!! terveisin:ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kyllä sitä monesti huomaa pukevansa päälle juuri ne tietyt ja samat turvalliset. Tuokin neule on vaikka kuinka monta kertaa ollut yllä :)

   Poista
 8. Tuollaisen tarvitsisin, lämpimän ja juuri tuollaisen pidemmän mallisen. Omaksi turvaneuleekseni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jack Potin neuleisiin olen itse ollut tyytyväinem, kaksin kappalein niitä olemassa. Paksuille neuleille on aina tarvetta :)

   Poista
 9. Pehmoisen näköinen turvaneule , siihen on hyvä kääriytyä ! Mulla ei taida olla oikein luottovaatetta, mutta aika usein , kun en tiedä mitä aamulla pukisin, se on mustat housut, musta liivi ja joku värikkäämpi paita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääriytymismahdollisuus on ehdottomasti hyvä asia niin tässä kun muissakin vastaavissa neuleissa. Luottokokonaisuus kuulostaa hyvältä myös!

   Poista
 10. Tämä turvavaate on toimiva ja pukeaa sua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Se on kyllä suosikkini.

   Poista
 11. Kaunis neuletakki! Ja ihanan pitkä! Mulla ei taida varsinaista turvavaatetta ollakaan. Päälle päätyy milloin mitäkin...:) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Monesti minäkin heitän päälle mitä sattuu :D
   Oikein hyvää viikkoa!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!