Sometimes black is not enough.


Tiistaina Ninnumaaria kirjoitti blogissaan syksyn väreistä ja siitä, miten etenkin koko musta kokonaisuus eksyy harvemmin enää ylle. Tunnistin tekstistä täysin itseni, olen alkanut viimeisen parin vuoden aikana pukemaan ylleni enemmän ja enemmän värejä, koko mustaa kokonaisuutta ylle eksyy enää harvoin. Toki osittain mustia ylläni on edelleen paljon, mutta jotain väriä olen koettanut kokonaisuuksiin ympätä. Viimeksi torstaina koetin koko mustaa. Ohut neulepusero ja kapealahkeiset housut ovat hyvä yhdistelmä, mitä siihen muuta enempää. Vähän valkoista kengissä, se riittää?

Ei riittänyt minulle, pyöriskelin peilin edessä musta jakku päälläni ja mietin erilaisia huiveja, kaulakoruja ja ties mitä, kunnes tempaisin naulakosta tämän sinisen jakun ja kaivoin korulaatikon kätköistä ikuisuuden vanhan kaulakorun. Kokonaisuus näytti saman tien silmissäni paljon paremmalta. Väri antoi piristysruiskeen vaikka varsinaisesti mikään syysväri tämä ei olekaan. Olen huomannut saman kuin Ninnumaariakin, valitsen tarkoituksella muuta kuin mustaa. Musta on kaunis väri, kokomusta monesti upea kokonaisuus, mutta kyllä ne väritkin ovat ihania!

Onko teissä lukijoissa muita, jotka ovat vierottaneet itsensä mustasta?

Hyvää lauantaita kaikille!

P.S. Tämä, huominen ja maanantainen merkintä on kirjoitettu jo perjantaina, koska viikonloppu on täynnä menoa. Jos haluat olla reaaliajassa mukana menossa, niin kurkkaa Instagrammin puolelle @dahlian_elamaa. Tänään vuorossa häät ja niihin valmistautumista, mikä oli mekkovalinta?





On Tuesday I red article on finnish blog telling about autumn colours and how all black outfit is no longer every day choise. I have found my self doing same thing. I want to wear colours ad wear less and less all black colours. Last time this happened this week. I tried to wear all black but found my self thinking that it's too... well, too black. So I aded blue blazer and age old neglace and felt so much better. Still a bit dark, but at least not all black. And please don't get me wrong, I love all black outfits, but not every day anymore.

What do you think? Is it all black every day aor just every now and then?

Have a great day and hope you are all well!

P.S. This, as well as post for Sunday and Monday I wrote on Friday. If you want to follow me this week end on real time, go to Instragram @dahlian_elamaa


Jakku/Blazer: H&M // Neule/Knit: Gerry Webber // Housut/Trousers: H&M //
Kengät/Shoes: New Look // Laukku/Bag: Longchamp

Kommentit

  1. Kaunis sinä ♥ Mustaa mustaa asukokonaisuutta ei juurikaan tule puettua, mutta klassiset värit miksattuna on mieleeni. Kuten valkoisen ja mustan kombo. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Musta ja valkoinen ovat kyllä kaunis yhdistelmä, valkoinen piristää kummasti :)

      Poista
  2. Hitsin kaunis kokonaisuus! Sulle sopii todella hyvin kaikki kirkkaat ja puhtaat värit! Siitä voisi arvailla että värianalyyissä olisit kesä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari. En ole käynyt värianalyyissä, mutta iteanalyysinä viihdyn kesän väreissä parhaiten ja sopivatkin mielestäni parhaiten, joten päätin olla kesä :D

      Poista
  3. That is such a beautiful background! Gotta love fall, right? :)
    And I like your blazer a lot, the color is very, very pretty! :)

    callmemaddie.blogspot.com
    Your chance to win a dress of your own choice! (International Giveaway)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Autumn is such a lovely time, at least at long as leaves are still in trees.

      Poista
  4. Ai että on ihania kuvia rouvasta :)! Minä olen enenevässä määrin lämmennyt tummansiniseen, mutta musta pitää pintansa. Ja sininen sopii hyvin mustan kanssa- kuten sinun asustasi(kin) näkee :)! Ihana kaulakoru!

    Kaunista viikonloppua teille kahdelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! Tumman sininnen on kyllä kaunis ja toimii hyvin mustankin kanssa. Joskus muistan kuulleni,e ttei niitä saisi yhdistää, minä surutta yhdistän kyllä :)

      Poista
    2. Huomenta tai melkei aamupäivää :)! Tulin huikkaamaan, että innoitit mut eilen ottamaan käyttöön royalin sinisen teepaitani, tosin Espanjan lämmön takia alaosana sortsit ;). Kiitos inspiksestä!

      Ihan oikeastiko? Mä olen jotenkin ihastunut tuohon sini-mustakoboon ja rakennellut jo mielessäni kokonaisuuksia talvea varten, mun mielestä ne toimivat kivasti yhdessä luoden hieman kevyemmän kokonaisuuden kuin koko musta :).

      Rentoa sunnuntain jatkoa!

      Poista
    3. No mutta huomenta (se on huomenta vielä hetki ennen kahtatoista :D ). Ihanaa, että asu inspiroi!

      Joo, joskus siis vuosi sitten luin, että ei niitä voisi yhdistää. Toisaalta lienee opus ollut samalta ajalta, kun ei naiset voineet käyttää housuja tai kun hansikkaat oli valittava puvun mukaan :D Onneksi ajat ovat muuttuneet siitä.

      Hyvää sunnuntaita!

      Poista
  5. Vieroittuminen mustasta alkakoon! :) Yritän kovasti tänä syksynä/talvena saada hieman väriä edes pukeutumiseeni.. Kesä garderoobissani kyllä värejä näkyy, mutten tiedä miksen osaa talvella ostaa samoja sävyjä?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihan totta, kesälle on paljon helpompi saada värejä vaatekaappiin kuin talvelle. Talvella pitää selvästi keskittyä siihen, että ostaa jotain muuta kuin mustaa :)

      Poista
  6. Kaunis asukokonaisuus ja ihana syksyinen tausta ! Niin kuin aiemminkin olen maininnut , tuo sininen sopii sulle niiin hyvin ! Mukavaa viikonloppua !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneaulikki. Tuo on upea sininen, olisi pitänyt ostaa enemmän silloin kun sitä oli kaupassa oikeasti saatavilla enemmänkin.

      Hyvää ja rentouttavaa sunnuntaita!

      Poista
  7. Wau, mitä kuvia, niin upeat värit! En muista milloin viimeksi minulla olisi ollut koko mustaa, mutta tummansinistä kylläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina. Syksyn väreissä on helppo kuvata, talven valkoiseen kyllästyy aika nopeasti :)

      Poista
  8. Tosi kauniit kuvat! Seuraatko ohikulkevien ilmeitä, kun siellä voimistelet ja esim. tuota "vaakaa" kuvaatte?

    En käytä mustaa koskaan yläosana, uskaltaisinko sanoa, että vain hautajaisissa. Sen sijaan housuina toki musta on käyttökelpoinen. Ehkä minä voisin päinvastoin opetella mustien puseroiden käyttöä - kunhan ihan kasvojen lähelle laittaisin jotain muuta väriä. Paitsi etten voi niitä huivejakaan oikein sietää - omalla kaulallani.

    Mielestäni on oikein hyvä yhdistelmä tuollainen musta ylä- ja alaosa ja sitten jotain väriä piristyksenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mervi! En itseasiassa, itsellä on sen verran hauskaa kuvatessa, että mitä sitä muiden ilmeitä katselemaan.

      Minulla on myös enemmän mustia alaosia kuin yläosia, ei ole tullut hankittua uusia yläosia sen jälkeen kun vanhat ovat lakenneet olemasta toimivia. Pitää harkita, jos niihin jälleen jossain vaiheessa pahostaisi, tuo on kuitenkin kiva yhdistelmä noin.

      Poista
  9. Upeita kuvia! Tuo jakku näyttää todella hyvältä syksyisen luonnon värejä vasten. Itse täytyy kyllä myöntää, että varsinkin työpukeutuminen on alkanut lipsua syksyn myötä aika pitkälti mustan ja harmaan sävyihin. Osaksi tämä johtuu kyllä varmasti siitä, että olen ollut lähiaikoina todella tyytymätön kroppaani ja ulkonäkööni, ja mustaan on helppo piiloutua. Mutta ehkä ne väritkin sieltä pikkuhiljaa löytyvät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna. Syksyn väreissä on kovin helppo kuvata, onneksi niin.

      Musta on kyllä hyvä piiloitumisväri, sitä minäkin koetin kunnes totesin, että kukut, ei koko musta ollutkaan niin kiva. Kyllä niitä värejä sitten tulee siihen kokonaisuuteen mukaan kun tyytyväisyys paranee :)

      Poista
  10. Ihania kuvia - olet kaunis ja ympäristö on kaunis:)
    Ja ei - ei ole oppinut tämä Lady mustasta eroon, vaikka välillä punaiseen hairahtuukin. Liian usein mennään kokomustissa.
    Aurinkoista sunnuntaita teille molemmille, sinulle ja Kotinörtillesi☻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mkiitos Lady! <3

      Musta ja punainen ovat aivan kerrassaan ihastuttava yhdistelmä, punainen on aina kaunis väri.

      Aurinkoista sunnuntaita teille sinne varsinaiseen Suomeen!

      Poista
  11. Ihana asu! Ja ruska taustalla on myös ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna! Nuo ovatkin viimeisiä kuvia joissa on vielä ruksaa, pihat puut päättivät pudottaa lehtensä kerralla melkein pois.

      Poista
  12. Vou mikä sininen! Ja sopii sulle tosi hyvin.

    VastaaPoista
  13. Tosi tyylikäs asu ja sininen takki antaa ihanasti väriä. Taidanpa kokeilla vastaavaa ensi viikolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kirkas jakku antaa kummasti väriä muuten yksiväriseen kokonaisuuteen :)

      Poista
  14. Täällä ollaan myös kokeiltu vierottamista mustasta, harvemmin tulee enää ihan kokomustaa asua päälle. Tosi makee väriläiskä tuo sininen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koko musta on kaunis, mutta kyllä sitä ainakin minä väriä kaipaan itselleni. Tuo sininen on kauniin värinen, en kiell. Olisi pitänyt haalia enemmän noita kun H&M:llä oli tuota väriä paljon.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!