14.11.2013

Beige and grey November look.


Luulen, että minulla on menossa jonkin sorttinen protestikausi menossa. Marraskuussa ei nyt kaiken järjen mukaan olisi mitenkään fiksua pukeutua vaaleaan kokonaisuuteen, etenkin on tämmöinen rähmis, joka varmasti sotkee lahkeensa kuraan. Silti minä itsepintaisesti olin sitä mieltä, että tämä beigen ja harmaan yhdistelmä on mitä mainioin konttorukokonaisuus. Satoi tai paistoi. Kuvat siis otettiin sunnuntaina ja yllä tämä oli alkuviikosta. En yleensä kuvauta kokonaisuuksia etukäteen, mutta kun kerrankin sain vision jo sunnuntaina ennen puoltapäivää, niin hyödynsimme valon ja kipitimme pihalle kuvaamaan tämän.

Äidin tekemä neuleslipoveri lämmitti toimistossa ja muuten kokonaisuus oli aika rennon puoleinen. Kuitenkin kaikin puolin siisti ja toimiva, ei se aina ole sille jakulle tarve. Onneksi niin. Siniset ja valkoiset raidat toivat piristystä kokonaisuuteen ja vaaleissa mentiin. Toistaiseksi lahkeet pysyivät puhtaina eivätkä rapastuneet pahasti. Luulen, että autolla on paljonkin tekemistä tämän moisen siistinä pysymisen kanssa.

Onko teille marraskuu tummaa tumman perään? Olenko ainut joka jossain alitajunnassaan protestoi ja uhmaa säitä vaaleilla kokonaisuuksilla?

Hyvää torstaita!For some reason I seem to be fond of light colours. It's November, it's raining almost every day and still I wear light grey and beige. It might me a good idea to try something else as well. Like black or navy maybe? Well, I like this and since I go to work by car I don't get that wet. 

I wore this outfit on Monday. It's a bit casual for office days but I like it still. And all and all, I think it's corporate enough. At least it is in Finland. Might not be in UK for example. And I'm so happy that this looks good for office, I do like comfy and warm clothing.

What do you think? Too light for November?

Have a great day and hope you are all well!

Neule/Knit: Mom made // Pusero/Blouse: Your Face // Housut/Trousers: H&M //
Kengät/Shoes: Deichmann // Laukku/Bag: Longchamp

20 kommenttia:

 1. Mun silmiin nuo housut ei näytä yhtäön liian vaaleilta. Itse kuljen ihan liian paljon tummissa housuissa, vain kesällä teen poikkeuksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija. Ehkä ne siis ovatkin vallan sopivat :) Jotenkin sitä vaan ajattelee, että eihän sitä nyt noin vaaleita voi laittaa :)

   Poista
 2. Mä käytän ihan fiiliksen mukaan sävyjä, ei ole väliä onko marras- vai toukokuu, jos fiilis on vaikka keltainen :)

  Kaunis neule muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku, välitän Äidille terveiset. Hänen tekemänsä :)

   Minä olen jotnekin jumiutunut vaaleat kesällä sääntöön, itselleni sääntöjenkin rikkomista tämä.

   Poista
 3. Kaunis tuo neuleliivi, onko äitisi tekemä?

  VastaaPoista
 4. Olen samaa mieltä Tuijan kanssa - nuo eivät ole ollenkaan vaaleat housut! Ja kyllä sen vaan neuleesta huomaa, että on käsityötä. Niin kaunis.
  Aurinkoista loppuviikkoa sinulle ja hovikuvaajallesi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaipa se on uskottava, että beigeillä voi mennä hyvin. Ja vien kiitokset Äidille <3

   Oikein ihanaa loppuviikkoa! :)

   Poista
 5. Fiiliksen mukaan mennään. Ja nuo ovat ihan sopivan väriset housut ihan ympärivuotiseen käyttöön.

  VastaaPoista
 6. Sopii hyvin tämä asu tähän vuodenaikaan. Kaunis kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Sopii vielä kuivaan keliin :)

   Poista
 7. Very elegant color combo!!
  xoxo
  Patricia

  http://misstoptenimage.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Mun mielestäni oikein sopivat värit tähän vuodenaikaan. Huomaan kyllä itse valitsevani syksyn myötä hieman tummempia tai neutraalimpia sävyjä vaikka olen kyllä sitä mieltä että väri kuin väri, passaa aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltäminäkin, mitä muiden pukeutumiseen tulee. Jotenkin itseni kanssa olen mielipiteideni vankina täällä :)

   Poista
 9. Tosi kauniisti sopivat värit yhteen!

  Itse kyllä huomaan verhotuvani aika tummiin kokonaisuuksiin, mutta nyt tänä syksynä olen ehkä pitänyt pikkuisen aiempaa enemmän ruskean ja konjakin sävyisiä vaatteita ja asusteita pelkän mustan sijaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia! Sinulla on ainakin blogissa ollut aivan ihania kokonaisuuksia, niin hyvin sopivia ja sinulle istuvia!

   Poista
 10. Olipa kiva väriyhdistelmä. Itsellä ei olisi juolahtanut mieleen. Pistän korvan taakse ja kokeile. Kiitos vinkistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Margit! :) Emmin itsekin ensin hetken aikaa, eihän tuommoinen voi toimia. Kyllä se näemmä kuitenkin ihan toimivalta vaikutti.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!