11.11.2013

Casual for evening?


Törmäsin lauantaina illalla monelle varmaankin tuttuun ongelmaan: rentoon iltakokonaisuuteen jossa ei tulisi kuuma vaikka vieraspaikka jonne olet menossa on mahdollisesti täynnä vieraita. Ulkona kuitenkin tuli vettä kuin saavista kaatamalla ja oli viileää, ihan pelkkä t-paita takin alla ei kuulostanut vaihtoehdolta, etenkin kun ne untuvatakit ovat edelleen kellarissa (ja saavat ollakin). Olimme menossa Matemaatikon ja tämän avopuolison tupareihin, kolmiossa saattaisi tulla lämmin, mutta entä jos ei tulisi? Tämmöisen vilukissan ongelma.

Niinpä lähdin sitten valitsemaan farkuille kaveria. Sinisillä farkuilla saa minusta kokonaisuudesta aina rennomman, plus minä pidän farkuista. Puuvillaneule... joo, hyvä, se kuulostaa toimivalta vaihtoehdolta. Paitsi että neuleessa voi tulla kuuma. Pelkkä toppi siellä alla ei oikein... Jaa mutta jos laittaisikin rennomman kauluspaidan. Joo! No siinä se minun ratkaisuni. Ei tullut kuuma (tämmöiselle vilukissalle harvoin tulee!) mutta kokonaisuus oli minusta toimiva ratkaisu ajatellen tupariden rentoa tunnelmaa.

Hyvät juhlat, niillä jaksaa taas kohti maanantaita. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!
What to wear on evening party with friends? Something simple, casual and nice to wear. Something that's comfy and something that I can take knitted layer of if it gets too hot inside. So yes, on Saturday evening we went to friends housewarming party. Relaxed and fun evening with friends meant casual and nice outfit. What would you put together for evening with friends?

Have a great beginning of the week and hope you are all well!

Neule/Knit: Tommy Hilfiger // Pusero alla/Blouse under: You Face // Farkut/Jeans: Evans // 
Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Longchamp

10 kommenttia:

 1. Oikein passelin asun olet koonnut!
  Tuparithan yleensä ovat aika rentoja kemuja joten asusi oli onnistunut!

  Ja hei HURJASTI onnea Indiedays äänestyksessä, olet paikkasi ansainnut <3
  Sait minunkin ääneni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lennu. Joo rennommista juhlista oli kyse, hyvin siellä tuollaisessa kokonaisuudessa meni.

   Ja Kiitos Kovin Paljon <3 Teitä äänestäjiä lienee ollut aivan hurjasti <3

   Poista
 2. Kiva asu, tuollaisessa voisin itsekin viettää aikaani. Ja mitkäs ihanat kengät sulla on jalassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna! Nämä ovat ne reilu kuukaisi sitten hankitut Hilfigerin nilkkurit, vallan passelit juuri tähän aikaan vuodesta :)

   Poista
 3. Sä oot niin kaunis! Itsekin tykkään pitää juuri tuon tyylisiä vaatteita, tarpeeksi rennot mutta tyylikkäät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SatuMaria! Kyllä rennompi kokonaisuus on monesti kivempi :)

   Poista
 4. Just hyvä :) Pelkkä toppi puseron alla olisi ollut ehkä hieman arkinen, mutta kauluspaita alla tekee asusta pikkuisen säpäkämmän ja puetumman oloisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paumau :) Sinä sen sanoit. Itse tosin ajattelin vaan kerrospukeutumista, mutta kyllä tuo kauluspaita tuo pukevuuttakin.

   Poista
 5. Kiitos vielä tuikkukipoista! Ne on aivan ihanat. <3 Ja sen verran painavat, ettei kissat saa niitä tiputettua lattialle helposti kuten muutamille kevyemmille on tapahtunu aikoinaan. :P

  -Matemaatikkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä muru! <3 Vähän pelotti tuoda tiukkukippoja kissakotiin, mutta päätin, että aina ne on nättejä ilman palavia kynttilöitäkin :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!