I was not supposed to get this...


Huomasitteko sunnuntain ja maanantain merkinnässä jotain uutta?

Se alkoi viattomasti blogia lukemalla kuukausi sitten. Bongasin paristakin blogista kohdan huuto.net. Ei siis mitään ihmeellistä sinällään. Kävin katsomassa parin bloggaajan kohteet, ei mitään mikä olisi sykähdyttänyään, ainakaan sen suuremmin. Sitten sain jostain päähäni ajatuksen, siellä on semmoinen hakutoiminto. Varovasti näpyttelin siihen hakusanan "Longchamp". Oi voi voi... Ei oikeasti ole mitään, millä puolustella tätä hankintaani paitsi että: Se on ihana!

Olisiko sille ollut tarvetta? No ei todellakaan! Keksinkö sille tarpeen? No tietenkin! Minulla ei ole pientä ruskeaa käsilaukkua jossa olisi lyhyet hihnat... Hirveän hyvä syy eikö? Mutta kun hinta oli varsin kohdallaan ja vaikka sainkin odottaa hivenen pidempään kun malttamaton mieleni olisi tahtonut (kuukausi on pitkä aika, mutta tapahtui inhimillinen erehdys joka sovittiin hyvässä yhteishengessä myyjän kanssa, joten kummallekin jäi hyvä mieli), niin se on kertakaikkisen ihastuttava!


Mitähän tälle addiktiolle pitäisi oikein tehdä? Oikeasti! Noita laukkuja on kohta näyttelyn verran ja silti halajan koko ajan lisää. Eli tässä sitä taas ollaan, uusi rakas ihastuttava Longchamp kotiutui viime viikonloppuna. Eli siis kaksi uutta laukkua putkeen.

Tämä holisti ei osaa kuin hymyillen pudistella itselleen päätään, jotkut asiat ne eivät sitten muutu ja näemmä rakkauteni näihin yksinkertaisen upeisiin laukkuihin on yksi niistä. Vaikka kyllä se niinkin on, että nyt lyödään jarrut pohjaan näiden mielitekojen kanssa ja nautitaan olemassa olevista laukuista. Haaveissa on (tietysti!) seuraava jo, mutta se saa nyt luvan odottaa. Saman merkin klassikkolaukkua saa kyllä mustana jatkossakin, ei ole paniikkia.

Olisiko kellään kiinnostusta muuten lukea päivitettyä postausta Longchamp kokoelmastani? Tai koko laukkukokoelmastani, joka ei kyllä sisällä kovin montaa laukku Longchampin lisäksi.


Nyt hyvää ja aurinkoista tiistaita!


Honestly, I think I have a problem! I was not supposed to get this bag. At all! I don't need another bag, especially not another Longchamp bag! but it's vintage and so pretty and since the price was right I just fell in love for it!

Well, I think we all need some bad habbits, let this "I want all Longcham bags!" be mine then. Gasp. Maybe I'll learn. One day, not today since I just can't stop smiling.

Now it's have a great Tuesday and hope you are all well!

Kommentit

  1. Söpö laukku. Aina uudelle laukulle löytyy hyvät perustelut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija. Aina on joku perustelu, toisinaan parempi kuin toisilla kerroilla ;)

      Poista
  2. En usein kommentoi blogeja, mutta nyt oli pakko tulla hehkuttamaan tuota laukkua ja sen ihanuutta. :) Itselläni on ollut samainen laukku mustana ja suurimmassa koossa, kohta vuoden käytössä ja se on ehdottomasti yksi lempilaukuistani. Aluksi epäröin tulisiko sille käyttöä lyhyiden kantohihnojen takia, mutta pyh ja pöh, käytössähän se on ollut lähes joka päivä ja saa jatkuvasti ihasteluja muilta. ;) Ihan loistava laukkuhankinta siis sinullakin sanon minä, ja tuo ruskean sävy on todella kaunis, ei tule ihan jokaisella vastaan !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! <3 Kauniisti sanottu. Minulla on tuo sama vaaleanruskeana, musta on vielä haaveissa. Eittämättä se tulisi kovaan käyttöön sekin, näiden kaikkien muiden rinnalle. Onneahan se hyvä laukku on aina!

      Poista
  3. Voi kun oletn niin autuaan onnellisen näköinen uudesta kokoelmasi tulokkaasta :)- ja ihana se onkin! Kyllä sinulla tuohonkin (heh..) selkeät perustelut löytyi, joten: Onnea uudesta laukusta Dahlia :)!

    Nämä laukkupostaukset (Mussu, sinä...) ei kyllä yhtään auta omaa kuumetta- joten täytyy tuo herra ja lapset houkutella mukaan ostoksille, tai siis muut voivat mennä vaikka jäätelölle ja meikäläinen sovittamaan laukkuja, heh. Nyt olen ehkä onnistunut rajaamaan sopivasti, minkälaiselle laukulle mulla olisi "oikeasti tarvetta". Jess. :).

    Muksaa tiistain jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se on myönnettävä, että uusi laukku hyvin monena kertana aiheuttaa kertakaikkiaan autuaallisen hymyn kasvoille. Tämmöisenä laukku ja huivi-ihmisenä etenkin.

      Voin kuvitella, miten vaikeaa on laukuista kieltäytyä kun blogimaailmassa muutamatkin bloggaajat ovat uusia laukkuja hankkineet. Onneksi niitä on hyvä sovitella ja toivottavasti vielä saat sen oikean.

      Hyvää tiistaita!

      Poista
  4. Ihana!!! Väri sopii täydellisesti tähän malliin, todella kaunis. :))

    VastaaPoista
  5. Onnea uudesta tulokkaasta! Se on kaunis ja klassinen :) Ja laukkupostauksille löytyy ainakin täältä päästä aina kannatusta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Zandra. Se on minusta vallan ihastuttava myös.

      Laukkupostaus pistetty korvan taakse, eiköhän se toteudu :)

      Poista
  6. Jos ihminen tulee noin onnellisen näköiseksi laukun ostosta, olisi ollut synti ja häpeä jättää se tekemättä;) Onnea uutukaiselle - kaunis on!
    Ja kiitos - laukkupostausta odotellen - en enää pysy ollenkaan perässä;)
    Kivaa tiistaita sinulle ja onnellisen rouvan herralle♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi minä ilahdun jokaisesta uudesta laukusta saman verran. Onhan se herttainen. Päästä kuulemma semmoisen ihastuneen huokaisun monesti, siinä vaiheessa on mies oppinut, että nyt on saatava :D

      Postaus tulossa, tekee varmaan itsellekin hyvää tehdä inventaario :D

      Hyvää tiistaita! <3

      Poista
  7. Tuo on tosi nätti laukku. Jos joskus kyllästyt siihen, voit tarjota sitä minulle. ;)

    VastaaPoista
  8. Voi Dahlia <3 Hyvät oli perustelut, onnea uudelle laukulle! Ja esittele jossain vaiheessa aarteesi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna <3 Ehkä voisi hetken olla miettimättä uusia ja vaan nauttia olemassa olevista ;)

      Poista
  9. No pakkohan se oli ;) Varo vaan ettet nyt käytä sitä hakutoimintaa liian usein. Ihanan pieni laukku ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin ihan pakko ;) Kyllä se hakutoiminto on nyt hetkeksi unohdettu vallan kokonaan, niitä ihanuuksia kun olisi siellä koko ajan tarjolla :D

      Poista
  10. Onnea uudesta laukusta :) Ehdottomasti on kiinnostusta laukkupostaukselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna! Pitääkin viikonloppuna valossa kuvata veskat teille esille :)

      Poista
  11. Oih, miten se on kaunis! Onnea!!

    NtiK

    VastaaPoista
  12. Onnittelut uudesta löydöstä. Itse tulen todella hyvälle päälle, kun löydän jotain mukavaa ja käytettyä Huutonetistä/ kirpparilta, toisen hylkäämä on toisen aarre.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Tuo on hyvin totta, kyllä toiselle turha voi olla toiselle oikea aarre. Kunhan ei tavan takaa olisi aarre ;)

      Poista
  13. Tyylikäs ja ajaton malli! Nappilöytö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sitä se kyllä oli, kertakaikkinen löytö <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!