1.11.2013

Longchamp addict - blue one.


Mitä? Taas? Laukku? Oikeesti!

Heiheihei, antakaa addiktin selittää. Tapahtui maanantaina seuraavaa: Olin sunnuntaina jo ilmoittanut töihin, että nyt tarvitaan pari päivää lepoa kuumeen ja nuhan kanssa. Koska en kuitenkaan ole mikään lääkäri, niin huristin buranan turvin Tapiolaan työpaikkalääkärille joka varmisti diagnoosini: nuhakuume. Kaikki oireet täsmäsivät. Nielu punoitti, lämpö heitteli lämmön ja kuumeen välillä ja olin tukkoinen. Kotiin lepäämään mars.

Minäpä ajattelinkin, että olen fiksu, koska tosiaan olin jo työpaikkalääkärille Tapiolaan mennyt, niin käyn Stoccalla hakemassa ruuat parille päivälle. Ei ylinnmääräistä kävelyä autolta ja Aavasta autolle kävelykin meni suoraan ohi Stoccan ovista. Kotona samassa taudissa oleva Kotinörtti ei ollut kaupassakäyntikunnossa, joten päätin rohkaistua. Näin kyllä ne punaiset Season sale - mainokset, mutta herkku on katutasossa, vaatteet ylhäällä, ei tässä mitään hätää.

Matkaa Longchampin osastolle oli kaikki viisi askelta siitä Herkkuun johtavalta käytävältä. Ei niillä nyt Longchamppeja olisi season salessa! Paitsi että kun oli, niin canvaisia kuin nahkaisiakin. Omaksi (ja lompakon onneksi!) on sanottava, että nahkaisista mikään ei ihastuttanut. sen sijaan tämä sininen canvaslaukku pysähdytti.


Päätin kuitenkin, että nyt minä kysyn. Laitoin Kotinörtille kuvan kanssa viestin, että tämmöinen olisi season salessa. Olin puhunut jo Lontoosta pientä mustaa laukkua ostatettaessa, että haluaisin mustan laukun talvelle töihin eväiden kantoon. Ilmeisesti mies oli ihan yhtä kipeä kuin minäkin kun vastasi, että käy ruokakaupassa ja jos vielä haluat, niin senkun ostat. Tietenkin minä halusin...

En oikeasti voi puolustella itseäni mitenkään muuten kuin kuten Lady of the Mess eräässä kommentissaan taannoin totesi: Laukut ovat - ja tulevat olemaan se sinun "heikkoutesi", mutta anna olla. Täydellinen ihminen on tylsä;)

Minä pysyn tässä toteamuksessa. Marraskuu ja uusi veska (taas). Koristelin jo heijastimellakin, onhan sinullakin laukussasi heijastin?

Hyvää alkavaa marraskuuta ja alkavaa viikonloppua!


Well, I was no supposed to get any new bags for a while, but well... something happened and that something was season sale, a day off from work due to sick leave and husband that said: You can have that. What can I say? Yes I'm addict but I think everyone needs to have some bad habits right?

Have a great November and beginning of the weekend! Hope you are all well!

22 kommenttia:

 1. Sanon että olisi ollut sulaa hulluutta olla ostamatta! :D

  VastaaPoista
 2. Kaunis laukku. Kaikilla on omat hullutuksensa, minulla kaulukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se taitaa kyllä olla, että jokaisella omansa ;)

   Poista
 3. Hih, hauska juttu :D Mutta hei olisi ollut suorastaan tyhmää jättää noi kaunis laukku jonkun muun ostettavaksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Kyllähän se kauniin sininen pitää kotiin saakka saada. Vaikka monta kertaa olenkin sanonut, että kausivärejä en osta. Ehkä sininen ei ole niin kausiväri ;)

   Poista
 4. Kiva väri ja materiaali näyttää siltä, että helppo pitää puhtaana. Hyvä ostos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Kyllä siinä onkin tavarat töihin ja takaisin hyvin kukeutuneet :)

   Poista
 5. Olipa kiva juttu! Ja niin sinun näköinen laukku. Hyvä ostos, joka kantilta katsottuna : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Kyllä se ainakin mieltä lämmitti ja kummasti piristi, joten ehdottomasti hyvä ostos minustakin :)

   Poista
 6. Näpsäkän näköinen laukku ja kaunis väri! :) Ihanaa viikonloppua ja muista ulkoiluttaa kaunokaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SatuMaria! Se on upean värinen kyllä, taisin kyllä ihastua siihen ensin! Ulkoillut se on nyt joka päivä kun töihin keskiviikkona palasin.

   Poista
 7. Kaunis on laukku - ja kyllä sinua olisi jälkikäteen harmittanut, jos et tuota olisi ostanut. Ihan sinun näköisesi laukku. Ja edelleen pysyn tuossa lainaamassasi totuudessa;)
  Hyvää viikonloppua ja Pyhäinpäivää sinulle ja ihmeen viisaalle Kotinörtille - levätkäähän ne flunssanne kuntoon♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady, se oli viisaasti sanottu :) Totta tuokin, että harmittamaanhan se olisi aivan varmasti jäänyt, jos olisi jäänyt hankkimatta.

   Oikein hyvää pyhäviikonloppua teille kaikille! <3

   Poista
 8. Kyllä on kaunis laukku ja upea sinisen väri :)! Hyvä ostos ehdottomasti!

  Mulla on pyörinyt ja pyörinyt laukut mielessä - niin sanoitusti olen potenut jo pidemmän aikaa vakavaa laukkukuumetta. Ja senhän voi parantaa vain: Laukku :). Ongelmana se, että vaikea päättää useammasta ihanuudesta ja kaikkia ei vaan voi kerralla saada (voi miksi, oi miksi?). Olin lähestulkoon varma seuraavasta laukustani, mutta sitten yllättävä hinnan nousu laittoi miettimään vielä. No, kyllä se uusi laukku tulee sitten blogissani näkymään, täytyy vain tehdä valinta :).

  No voi, flunssakuume iskenyt sitten teihin kunnolla :(! Pikaista paranemista ja levätkää + lämmintä juomaa! Auringon lämpimiä säteitä lähetän täältä Espanjasta teille kahdelle :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kaunis, nostaa hymyn huulille ja kerrankin käytännölliseen tarpeeseen :)

   Laukuissa on tuo huono puoli, että jossain vaiheessa sitä saattaa alkaa jahkaamaan ja miettimään, että mikä olisi se paras sittenkään. Etenkin hintavamman laukun kohdalla huomaan itsekin miettiväni samaa. Toivottavasti se mieli asettuu vielä ja bloggaat sitten tietenkin valinnastasi :)

   Flunssa on hellittänyt jo, ihanaa viikonloppua teille sinne Espanjaan! <3

   Poista
 9. nice bag and great photos!!

  Would you like to follow each other?
  Love,
  Charu

  http://myglossyaffair.blogspot.in/2013/10/festive-shimmery-yellow-eotd.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you!

   I'm not the one following just because of following, but I'll come and visit your blog.

   Poista
 10. Good for You!! Niin sitä pitää! :)

  VastaaPoista
 11. Täällä toinen laukkuaddikti ymmärtää sua ihan täydellisesti :) hieno ostos ja olosi paranee varmasti paaaljon nopeammin. Ihan mahtava toi kuva missä oikein rutistat uutta aarretta sylissä.
  Joudun ehkä ottamaan Ladyn lauseen omaankin käyttöön, ei voi osuvammin sanoa! Terkkuja siis Lady of the Mess, kaikkien laukkuhullujen pelastaja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mussu. Onneksi blogimaailmassa on muitakin laukkuaddikteja, uskaltaa nämä ostoksensa kertoa :D

   Ladyllä oli minusta erinomaiset viisaat sanat, aion jatkossakin turvautua niihin!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!