13.11.2013

My everyday jewelry.


Ajattelin kuvailla teille tarkemmin suunnilleen jokaisessa asukuvassa olevia korujani. Pidän aika pitkälle joka päivä samoja koruja, sen takia harvemmin niistä muistan merkinnöissäni kertoa. Pääasiallisesti koruni ovat hopeaa tai valkokultaa (sormukset jälkimmäistä). Keltakulta ei mielestäni lämpimänä sävynä oikein sovi iholleni, viihdyn kylmemmässä hopeassa. Ennen vaihdoin koruja paljon useammin, mutta olen nykyisin huomannut pysyväni päivä toisensa jälkeen näissä samoissa simppeleissä. Olen pysynyt jo kohta vuoden verran. Se on tämmöiselle koruharalle aika paljon.

Juhlaan sitten vaihdan korut, tai menoihin muutenkin, mutta esittellä ne arkiset korut, jotka joka aamu löytävät tiensä ylleni.

I tought I'd tell you about my everyday jewelry. I wear them in almost every outfit photo, but since I do wear them every day, I seem to forget to mention, where they are from. Maybe this helps then. I'm more silver and whitegold person, regular gold does not look good on me. At least I think so. 

I used to change my jewelry often, but now seem to be found of these ones. I do change them for party and occations but for every day these are what I use.


Kaulakoruissa on kaksi vaihtoehtoa, kummankin olen Kotinörtiltä saanut. Isomman ensimmäisenä yhteisenä joulunamme ja pienempi on toivottu huomenlahja. Pääasiallisesti laitan toisen kaulaani ja se on ja pysyy siinä hyvän tovin, kunnes vaihdan toiseen. Nukun, käyn suihkussa, teen kaiken kaulakorun kanssa. Samoin sormusten. Muuten riisun korut kotona eteisessä, monesti heti ulkovaatteiden jälkeen. Nämä kuitenkin pysyvät, tunnen oloni myös kovin alastomaksi ilman niitä. 

Necklace is something I change every now and then. I have gotten both these lovely silver ones from my Husband. Bigger one was my christmas present on our first christmas together and smaller ones is something I had hoped for good morning present after wedding. I use either one and use them 24/7.


Opettelin kolmisen vuotta sitten pitämään uudelleen rannekkeloa monen "kännykkä on kelloni" vuoden jälkeen. Nyt en oikein osaa olla ilman sitä. Minulla on neljä kelloa, kaksi juhlaan ja kaksi arkeen. Nyt tosin tämä valkoisella taululla varustettu on pitänyt pintansa kauan. Tosin, se mustalla taululla oleva, siinä on patteri loppu. Tarttis tehdä jotain... Espritillä on omaan makuuni sopivia kelloja, myös hinnallisesti. Vähän blinggiä ja metalliranneke, siinä minun reseptini kelloon.

Rannekorun ostin Irlannista pääsiäisenä. Uusi Irlantilaisten suunnittelemien hopeakokoelma oli vastikään lanseerattu ja ihastuin tähän rannekoruun päätä pahkaa. Se on toisessa kädessä melkein joka päivä, kellon ollessa toisessa. Hyvin on kauniisti tehty hopea kestänyt ja muistuttaa Irlannista joka päivä kädessäni.

Three years ago I learned to use watch again. Before that I looked time form my mobile for many years. Now days I'm having hard time being with out it. I like this Esprit one, it was in my taste and in my budget as well. I want to have metal and a bit of bling in my watch.

This bracelet I got from Ireland. It's from new design team in Ireland re-designing old iris patterns. This goes with me almost every day and reminds me of my beloved Ireland as well.


Korvakorujen kanssa olen mestari mitä niiden hukkaamiseen tulee. Minulla on erinäinen kokoelma näitä hopeisella tapilla olevia (muovi)helmikorvakoruja, joista tämä on se pari, jota tällä hetkellä pidän. Parittomiakin on jokunen... Omistan aidot myös, pidän niitä harvoin, pelkään hukkaavani nekin. Nappimalliset helmet ovat mielestäni ajaton klassikko ja vaikka korvakorut ovatkin ne, jotka herkimmin juhlaan vaihdan, niin näissä on jo hetken aikaa ihan tyytyväisenä menty.

I'm so good at loosing earrings. Well, not both of them, but one. So here is a set of fake pearls I use. I could not use real pearls, I can't afford to get new ones about four times a year. I have one set, I use them on special occations. I thinks this is classic and pretty way of wearing pearls. And they go with everything.


Sormukset ovat itselleni kuten kaulakorukin, yllä aina. Leveämpi on kihlasormus ja kapeampi vihkisormus. Ne ovat kauniita valkokultaisia yksilöitä jotka muistuttavat sitoutumisesta, rakkaasta aviomiehestä ja monesta kauniista muistosta. Edelleen saatan ajoissain jäädä vaikka koneella ollessani katselemaan sormuksiani ja hymyilemään kauniille muistoille, jotka ne nostavat mieleen.

Siinä ne siis olivat, minun arkikoruni. Mitä koruja sinä pidät säännöllisesti?

Hyvää keskiviikkoa!

My rings I wear all the time. I'm not that much of huge stone - fan and love my simple ones. They remind me every day of my loved husband, As they are supposed to I think.

Here are my every jewelry, do you use same ones every day are change them?

Have a great Wednesday and hope you are all well!


20 kommenttia:

 1. Vihki ja kihlasormukseni ovat kauniit. Yksinkertaiset.

  Itse olen huono käyttämään koruja. Rannekellotkin jäävät aina kaappiin. Korvikset ovat käytössä päivittäin ja niitä en edes huomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Halusin yksinkertaiset sormukset, ovat kuitenkin koko ajan kädessäni, en halua kyllästyä kuten vaikka tietyn värisen kiven kanssa kävisi kohdallani.

   Eivät kaikki koruja osaakaan käyttää, tämä on vähän vielä verrattuna teini minään ;)

   Poista
 2. Kaunis tuo rannekoru <3. Minäkin olen huono vaihtamaan koruja. Tästä sainkin taas yhden kivan postausidean, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Ihastuin itsekin siihen samantien kun sen näin! Tämä on ihan hauska postaus tehdä kyllä :)

   Poista
 3. Kauniita koruja - ja erityisen kauniit kihla- ja vihkisormukset!
  Itse olen huono käyttämään koruja, vaikka niitä aika paljon omistankin. Ja sillonkin kun muistan asustaa koruilla, on periaate vähemmän on enemmän käytössä:)
  Mukavaa keskiviikkoa sinulle ja Kotinörtille!
  Ps. minulla on myös tuollaise helminappikorvikset - ja ne sain itse aikoinaan huomenlahjaksi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady! Minullakin koruja on aika määrä, kovin harvoin vaihtelen niitä. Vähemmän on enemmän periaate on kyllä hyvä, joulukuuselta ei kai kukaan halua näyttää? ;)

   Oikein ihanaa keskiviikko!

   P.S. Kaunis muisto sinulla helmikorviksista! <3

   Poista
 4. Kauniita koruja! :) minulla on kultaketju, kultaiset rengaskorvakorut ja helmikorvakorut suosikkejani. Oon saanut ne rakkaalta lahjaksi ja niillä on valtava tunnearvo <3 korviksia saatan vaihdella tilanteen mukaan, mutta tuo kaulakoru se on minulla aina kaulassa. Ollut jo pari vuotta ja se on ja pysyy siinä. Läpi elämän <3

  Ihana blogi sinulla! :) äskettäin löytyi ja tykkään :) kävin kommentoimaan sitä neulemekko-postausta myös, erittäin kauniin mekon on äitisi tehnyt! <3

  Ja tosi kiva postausidea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina Eliisa :) Monet lahjat korut jäävät pidempiaikaiseen käyttöön, sellaiset jolla on tunnearvoakin. Arvokoru voi olla kaunis, mutta rihkama voittaa sen tunnearvossa mennen tullen.

   Kiitos! On aina mukava kuulla kun uusi ihminen löytää blogin. Olen joka kerta kovin otettu tästä. Äidin tekemä mekko, samoin muut neuleet ovat suosikkejani. Ne istuvat niin hyvin ja toimivat aina :)

   Ihmeessä tee sinäkin postaus suosikkikoruistasi :)

   Poista
 5. Kauniita ja tärkeitä koruja, joihin sinulla liittyy paljon kauniita, ihania muistoja :). Niin kauniit kihla- ja vihkisormuksesi :)!

  Minulla on päivittäisessä käytössä kihla-ja vihkisormus, mieheltäni 10v. hääpäivälahjaksi saatu Raymond Weilin rannekello (jossa on oih, pieniä timantteja). Muita koruja sitten olenkin alkanut vaihtamaan asun mukaan. Pitkään en käyttänyt juurikaan koruja, ehkä siksi, koska lapset olivat pieniä ja kullanmurusia tulikin tasaisesti reilun kuuden vuoden aikana neljä kappaletta ;). Nyt olen innostunut eri tavalla koruista, mutta liikaa koruja ei saa itselläni olla, joku tasapaino säilytettävä.

  Tämä oli kiva postaus Dahlia :)!

  Mukavaa keskiviikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna. Muistot ovat kovin kauniita ja tärkeitäkin minulle koruissa. En oikein osaa käyttää koruja, joihin ei liity joku muisto :)

   Lasten kanssa varmasti koruja ei tule käytettyä, olen ymmärtänyt että pienet kädet tarttuvat niihin kovin mielellään. Se ei välttämättä ole kivaa äidin kannalta ;)

   Samaa mieltä olen, että ei saa olla liikaa, etenkin juhlassa pyrin katsomaan vain muutaman korun paikoilleen.

   Kiitos, postausta oli kiva tehdä!

   Poista
 6. Kauniit korut :) Itse mietin kanssa aikoinaan tollaista samanlaista sormusta kihlajaissormukseksi, mutta päädyinkin hiukan erilaiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna :) Minä halusin simppelin kihlasormuksen, aika kauan siinä valinnassa kuitenkin kesti.

   Poista
 7. Tosi kaunis tuo irlantilainen käsikorusi. Jotenkin mulla on jäänyt käyttämättä kaikki omat tukevammat rannekorut vaikka kovasti sellaisten ulkonäöstä pidänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau. En minäkään ennen tuota oikein osannut sellaisia pitää, mutta tuon kanssa olen oppinut pitämään muitakin. Vaikkakin tuo on yleisimmin kädessä.

   Poista
 8. love the rings. Classic and fabulous.

  www.fashboulevard.com
  Up now, a little gift from Lauren Conrad & the nail wrap collection I designed.

  VastaaPoista
 9. Kauniita koruja. Varsinkin tuo uusi rannekoru, siitä tulee sana keltti jotenkin mieleen... Kauniita nuo sinun jokapäiväiset korusi, sopivat asuun kuin asuun. Minä taidan korujen suhteen olla vähän harakka, laitan sitä miltä aamulla tuntuu. Joskus enemmän, joskus vähemmän, mutta alaston olo tulee ilman koruja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Kelttien se onkin, terveiset itselle rakkailta nummilta :) Minussta on ihailtavaa jos jaksat päivittäin koruja vaihtaa, koen olevani laiska kun menen samoilla :D

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!