Red pants for rainy day.


Lauantaina ei säästytty ainakaan täällä pääkaupunkiseudulla vesisateilta ja vaikka aamupäivällä saattoikin valkoisissa mennä, niin kyllä se niin vaan oli, että alkuillasta oli vaihdettava jo kumppareihin. Ystävien luokse illallisella suuntasin pirteän punaisissa housuissani. Näitä on taas tullut pidettyä vaikka kuinka ja kanssa, jostain syystä kuitenkin asukuvat ovat jääneet vähemmällä. Veikkaan, että se "jostain syystä" on tuo luonnon valon puute. Ei keinovalossa otetuista kuvista vaan tule yhtä kivoja. Vielä äkistelen hetken vastaan, kohta tyydyn siihen, että arkisin kuvia ei luonnon valossa saa otettua.

Niin siihen asukokonaisuuteen: Viisaasti ajattelin, että kumpparit ovat oikea kenkävaihtoehto ja jotta lahkeet eivät olisi kastuneet niin tarvittiin kapealahkeiset housut. Vasta kuivuneet punaiset löytyivät pyykkinarulta ja saivat seurakseen sitten mitäs muuta kuin raitaa, ripauksella ruskeaakin. Antaa ruutukumppareiden ja punaisten housujen olla se kokonaisuuden keskipiste.

Vietimme tosiaan lauantai-iltaa Nnan ja tämän mielen T:n vieraina yhdessä Arkeologin ja tämän miehen kanssa. Kerrassaan ihana ilta, kiitos kaikille vielä siitä!

Hyvää alkavaa viikkoa ja hyvää maanantaita kaikille!




Well, it got rainy hear on weekend so what else to do than wear wellingtons with lovely red pants. I don't want to wear just blacks and blues and brown on autumn. Not that most of the leaves are gone it's good to wear something bright. Next colour we'll have here is white when the snow comes. So birght red pants felt like a good idea.

I must say, it also suck being blogger here in Finland. We don't have sunlight after work from November to Febryary. So I think we must start taking outfit photos inside or take the most of my weekend outfit. Time will tell, now it's weekend one, but I could wear this at the office on casual day as well. Not the wellies, but with heels.

I hope you all have a great begining of week and hope you are all well!

Neule/knit: Tommy Hilfiger // Housut/Trousers: s.t.i. // Kumisaappaat/Wellingtons: Duffy // 
Huivi/Scarf: Tie Rack// Laukku/Bag: Longchamp

Kommentit

  1. Sateiseen päivään punaiset housut sopii hyvin :) Ja ihanat nuo sinun kumpparisi !

    Kivaa alkanutta viikkoa sinulle Dahlia !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara. Punaiset piritstävät kyllä sadepäivää ja kumppareissa on hyvä mennä kun eivät kintut kastu :)

      Hyvää alkavaa viikkoa Sara! <3

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! Se on tuommoinen pieni suloinen oikea tilaihme!

      Poista
  3. Kiitos aamun piristyksestä - punaiset housut, oih! Ja kumpparit on ihanat!
    Kivaa uutta viikkoa sinulle ja ihanalle Kotinörtillesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady :) Kyllä punainen aina kummasti piristää. Kumpparit olivat aika löytö, maksoivat muistaakseni 30e k-kengässä viime (vai toissa?) syksynä. Aika harvoin tulee käytettyä lopulta, niin en kovin paljon viitsinyt sijoittaa :)

      Ihanaa viikon alkua!

      Poista
  4. Dahlia you look terrific in red and stripes!! ;-)
    xoxo
    Patricia

    http://misstoptenimage.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Sain idean postauksestasi! Minulla on punaiset nilkkahousut jotka olin pakkaamassa ensi kevatta varten, mutta tajusin, etta voinkin kayttaa niita nyt syksylla/talvella saappaiden kanssa! Kiitos :) Punaiset housusi nayttavat piristavilta nain sateisena kautena. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi huippua! Ihan totta, nilkkahousuja voi oikein hyvin pitää saappaiden kanssa, ei tule vilu eikä tarvitse ensi kevääseen odotella niiden kanssa.Tuo on ihan totta, sateisena päiuvänä nuo oikeijn korostavat tuota pirteyttä :)

      Poista
  6. Ihanat ruudulliset kumpparit. Kumpparitkin niin kuin sateenvarjot ovat kauneimmillaan, kun niissä on sitä jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin totta, kyllä sitä kumppareissa joku juttu on hyvä olla, samoin sateenvarjoissa. Perus mustat ovat sitten kuitenkin kovin tylsät. Vaikka sellaisetkin kumpparit omistan, mutta ne ovat visusti olleet mökillä :)

      Poista
  7. Think you know that I love to see you in bright colors, my dear Dahlia! With your blue scarf you would fit perfect into my this week's "blue collection" :-) ... - Kisses from Vienna,

    Katja

    www.collectedbykatja.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I do Katja, I do and I love my self on them as well. I love you blue collection, since I do love blue my self as well :)

      Poista
  8. Kiva kokonaisuus! Punainen pukee sinua, ja nuo kumpparit ovat ihanat. Valon puute kyllä ärsyttää, mullakin on kohtuullisen hyvä (tai ainakin kallis) kamera, ja silti iltaisin on vaikeaa saada enää kuvia, joissa värit ovat kohdallaan. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna. Sama ongelma se on täälläkin, kamerassa pitäisi riittää kyllä tehot, mutta minkäs teet kun on pimeä niin on pimeä. Kameraan joka olisi pimeässä hyvä ei minulla kyllä varaa ole joten menee keinovalossa kuvaamiseen :)

      Poista
  9. Maanantai on aika lopuillaan joten toivotan mukavaa marraskuuta! :)

    VastaaPoista
  10. Ihanat kumpparit! Ja muutenkin raikas asu. Luulen että nyt kun olen katsellut noita sinun punaisia housuja niin ehkä ensi keväänä voisin hankkia itsekin...:D On ne vaan niin raikkaat ja pirtsakat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari. Kyllä punaiset housut ovat vaan nin pirteät, blogimaailmasta minäkin ne bongasin ja koukkuun jäin :)

      Poista
  11. Punainen on päivän piristys - ja kumppareissa myös tänään - säätiedotuksesta päätellen huomennakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, samaa katselin, että kumppareissa saa mennä vielä tovin jos toisenkin :)

      Poista
  12. You look so cute, love the red pants and rain boots!

    xo, Yi-chia
    Always Maylee

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!