6.11.2013

Red with stripes.


Olen huomannut, että rakkauteni punaisiin housuihin ei ole kadonnut mihinkään. Vaikka nämä osoittautuivatkin aika haasteeksi töihin sommitella, niin vapaalla nämä ihanuudet tuntuvat löytävän tiensä jalkaani useammin kuin mitkään muut housut. Kyllähän se tietenkin niinkin on, että yhdistän sitten vähemmän kirkkaita värejä punaisen kanssa. En oikein osaa vaikka turkoosia näiden housujen kanssa pitää. Kokeilin. Vaikka koetankin piristää pukeutumistani punaisella, niin silti syksy vaikuttaa sen verran, että en useampaa kirkasta oikein päälleni osaa laittaa.

Tämä kokonaisuus oli ylläni sunnuntaina kun kävimme Arkeologin kanssa Itäkeskuksessa shoppaamassa. Tarkoitus oli mahdollisesti ostaa enemmänkin, mutta lopputuloksena oli kovin laiha määrä ostoksia. Kehykset kuville, joilla sellaisia ei ollut sekä tuntuvassa alessa ollut paistinpannu edellisen tilalle josta teflon alkoi jo hyvää vauhtia lähtemään pois. Toisaalta ei sitä aina tarvitse shopatakaan mitenkään urakalla, tärkeintä oli hauska ja rentouttava päivä ystävän kanssa. Rentoutus oli ihan hyvä, tämä viikko on menty töissä tukka putkella. Lenkillekin on päästy vasta seiskalta illalla.

Tämmöisiä kuulumisia täältä tällä kertaa, miten teillä on viikko lähtenyt käyntin?

Hyvää keskiviikkoa!


I have come to realize, that I have not lost my love for red pants. I don't wear these so much at the office, but for the weekends these are my favourites. They make me oh so black-blue-grey-brown autumn closet look so bright. I tried to wear bright blue with these, even for me, loving colours, it was too bright for me. So just nice red ones with grey, white and black.

It's been so busy begining of the week. It feels like I've been all my time at the office. Done some walks and then back to work. Hope it gets easyer today.

Have a great Wednesday and hope you are all well!


Pusero/Blouse: Esprit // Neule/Knit: Mom made // Farkut/Jeans: s.t.i. // 
Kengät/Shoes: Esprit // Laukku/Bag: Longchamp

14 kommenttia:

 1. Sinut kyllä tunnistaa raidoista ja punaisesta. Ne on niin osa sinua ja sopii hyvin sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se taitaa olla. Punainen ja raidat olivat niin kovin monta vuotta pannassa, että nyt vaikuta opikein asuvan kummassakin kokonaisuudessa :)

   Poista
 2. Ihanan reippaan näköinen asu! Minäkään en pakannut punaisia housujani talvisäilöön, vaan saavat olla käytössä koko talven. Kivaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Kyllä punainen menee hyvin ympäri vuoden, minusta ainakin ihana väri joka jaksaa piristää aina :)

   Hauskaa keskiviikkoa!

   Poista
 3. Nuo housut kyllä riittävät yksinäänkin piristämään päivää - ja raidat vielä päälle!
  Kivaa keskiviikkoa sinulle ja urhollesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady. Raidat ja punainen menevät kivasti keskenään, kesät, talvet ja välikaudetkin :)

   Hyvää keskiviikkoa!

   Poista
 4. Ihanaa, että pukeudut näin pirteästi vielä syksyllä/talvellakin! Vaikka itse tässä vaiheessa kaivankaikki mustan ja harmaan sävyt esiin, piristää mieltä kummasti kun vastaantulijoilla on värejä yllä :) Teki mieli eilen hississä sanoakin eräälle naiselle asiasta, hänellä kun oli ihana keltainen paita päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heculiina. Kyllä minä ainakin yritän, välillä sitä sitten taipuu sinne mustan ja harmaan yhdistelmään. Kaunis sinällään, mutta ei kovin pirteä.

   Piristyn minäkin vastaantulijoiden pirteistä vaatteista, hyvin usein saavat hymyilemään kyllä :)

   Poista
 5. Nappi valinta, sitä omintasi. Ihana on liivisi, onko se vähän pidempi versio aikaisemmasta, kunpa mallin löytäisin jostakin , no kyllä se jostakin ajallaan eteen tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Musta liivi taitaa tosiaan olla vähän pidempi kuin valkoinen. Nämä ovat äidin tekemiä. Kumpikin ilmeisesti hänen oma kaavansa, kehittänyt idean itse millaisen tehdä :)

   Poista
 6. Kaunis asu! Sulle on huomenna blogissani haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SatuMaria! Pitääkin käydä kurkkimassa :)

   Poista
 7. Kivan näköinen kokonaisuus. Ja ihana tuo liivi, sopii hyvin niin housujen kuin hameiden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Äiti tekee kyllä taitavia liivejä, minä vaan esitän väritoiveita lähinnä :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!