27.11.2013

Sunday coffee.


Sunnuntaiksi olimme Kotinörtin kanssa saaneet kutsun osallistua iltapäiväkahville. Ystävämme A on muuttamassa ja kahvin lomassa selasimme läpi tavaraa jota hän ei halunnut muuttaa paikasta toiseen. Lopputuloksena oli useampi kangas uuden vuoden teemajuhlaan (niistä sitten vuoden vaihteen jälkeen) ja jostain syystä myös juomatta jäänyt viski Kotinörtille. Ennen kaikkea kuitenkin leppoisa pari tuntinen keskellä sunnuntai-iltapäivää.

Asuksi valikoitui punaiset housut. Se oli lähtökohta jonka ympärille lähteä rakentamaan. Lisäksi muistin printtipaidan olemassa olon. Sekin pelkästään olisi riittänyt. Paitsi että ulkona oli kylmä ja kyllä nyt t-paidan ja takin väliin tarvittiin jotain. Joten rennompi jakku ylle. Mukavat kengät koska suuntasimme paikalle kävellen.

Olen tässä pohdiskellut voisiko nuo housut laittaa pikkujoulunakin jalkaan. Olisi meinaan äärettömän mukavaa saada laitettua housut, perjantaina kun sinne lähdetään suoraan töistä ja saattaa olla vilu kun tulee takaisin. Se kokonaisuus on siis vielä harkinnassa, jotain kivaa kuitenkin ylle olisi tarkoitus laittaa. Saa nähdä mikä sitten lopulta on se kokonaisuus johon päädyn.

Hyvää keskiviikkoa kaikille!
On Sunday we had invitation to go to have a cup of coffee with friends. Our friend is moving and at the same time we went through some stuff she did not want to move anymore. To home I got something I need for new years and whiskey for my husband. Most of all it was a nice couple of hours with friends.

With my outfit I took my red pants. No matter what, at least them. I did remember this printed tee I have. That could have been it, but it's November wich means it's cold. So I had to took blazer as well. Nice shoes for small walk there and back and off we went. 

I've been wondering could I wear those trousers at the office christmas party. Party is on this Friday and since we go straight from work I'd like to wear something nice. And warm! We are getting home in the middle of the night. Well, we will see on Friday then what happens.

Have a great Wednesday and hope you are all well!

Jakku/Blazer: H&M // T-paita/t-shirt: H&M // Farkut/Jeans: s.t.i. //
Kengät/Shoes: Deichmann //  Laukku/Bag: Longchamp

12 kommenttia:

 1. Ihana toi keinukuva, huippu :D Olen itsekin miettinyt punaisten housujen ostamista ja taidanpa ostaa jos sellaisia vielä myydään. Tulen joskus niin perässä tietyissä muotijutuissa. Olen hitaastisyttyvä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SatuMaria! Punaiset housut ovat kyllä ihan huiput, itse olin mielestäni myös myöhässä niiden ostamisen kanssa kun kesällä ensimmäiset ostin :)

   Poista
 2. Pakko kysyä, että onko sulla ikinä ns. Rönttökalsari päiviä?
  Oot vaan aina nii upeen tyylikäs :)
  Itselle kun valitettavan usein eksyy kotioloissa jalkaan ne rönttökalsarit taikka virttyneet kollarit... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi on, tottakai on. Vaihdan kotiin päästyäni flanelisiin polohousuihin ja vanhaan (mutta ihanan pehmoiseen) puuvillaneuleeseen. Myös villasukat ovat aivan must. Vaihdan vaan kodin ulkopuolelle mennessä aina muuta ylle, kotona mennään sitten mukavuus ensin periaatteella :)

   Poista
 3. Jos täällä olis tykkää-nappula niin kuin facessa, olisin tykännyt inkun kommentista ;-)

  Mullakin lähes aina "pyhävaatteina" rennot kotihousut ja villasukat. Hyvä jos kaupoille viitsin vaihtaa edes farkut jalkaan.

  Täällä on kyllä kiva käydä katselemassa, kun joku jaksaa aina olla fiksusti ja kivasti laittautunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä ne kotivaatteet pitää olla, tietenkin. Niissä vaan ei ulos kehtaa mennä (plus ne eivät ole mitenkään tuulenpitävät :D ).

   Eli ei huolta, kyllä niitä rönttöpäiviäkin on, mutta kyllä sitä monena päivänä pitää asiallisemminkin pukeutua. Vaikka voisihan se olla näky kun töihin vanhoissa pyjamapöksyissä paukkaisi ;)

   Poista
 4. Kivoja kuvia jälleen kerran - kiitos hovikuvaajalle;)
  Ja punaisen mekon jälkeen punaiset housut - vähänkös sekoan?
  Kivaa keskiviikkoa teille molemmille ihanille♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Lady! Punainen on hyvä ja helppo väri tällä hetkellä, antaa voimia syksyn harmauden keskelle myös :)

   Hyvää keskiviikkoa Ladylle! <3

   Poista
 5. Ihana kuvasarja ja ei uskois, että on marraskuu niin syksyiseltä näyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu! Marraskuu on minulle ainakin syksykuukausi vielä, kovin monelle se on talvea vielä, mutta etelässä ennen lumen tuloa, niin kyllä se vielä syksy on :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!