7.11.2013

Wearing autumn colours.


Ostin viime syksynä kauniin silkkisen huivin jossa on monta eri puolta, taisin pitääkin sitä puoli syksyä erinäsisissä asukokonaisuuksissa. Keväällä pidin huvia muutaman kerran ja sen jälkeen tämä silkkinen ihanuus sai olla hyllyllä odottelemassa. Vihdoin tiistaina aamusta päätin kaivaa sen uudelleen esille. Samalla ylle valikoitui hyvin huivin värinen kokonaisuus, ruskeaa ja sinistä, piristämään kokonaisuutta valitsin valkoista.

Pidin samaa väriyhdistelmää aika paljon viime vuonna, nyt se tuntui jälleen ajankohtaiselta ja syksyyn sopivalta. Kuvat on otettu marraskuuta kunnioittaen rapussa, pahoittelen nyt vielä kerran näitä keinovalossa otettuja kuvia. Ainakin saimme värit joten kuten kohdalleen noissa valoissa. Ehkä näiden kanssa nyt elää, ainakin jos ei kamalasti noita kirkkaassa kesässä otettuja kuvia.

Liikunnasta sen verran pyydettyä päivitystä, että lenssun jälkeen olen taas kävely lenkille palannut, puolesta tunnista tuntiin per kerta ja lihaskuntoa ja venyttelyäkin olen koettanut mukaan ottaa (intervallit myös hiljalleen). Parilla lepopäivällä viikossa ja otin jostain töiden taukohuoneessa olleesta naistenlehden vinkistä vaarin ja kirjoitin lenkkiajat kalenteriin. Ei tule lintsattua eikä buukattua kalenteria tukkoon. Kroppa ja pää voivat hyvin ja onneksi vielä on täällä etelässä sulaa, ei tarvitse pelätä kaatumista. Tästä on hyvä jatkaa. Hiljalleen ja hyvin vastahakoisestikin myönnän, että itseasiassa se on ihan kiva lähteä käpöttelemään. Hyyyys. Minä en sitten sanonut, että edes joku liikunnan muoto voisi olla kivaa.

Hyvää torstaita!

P.S. Täällä kirjoittelee myös liki aamukahviinsa hämmästyksestä tukehtunut bloggaaja. Indiedays julkaisi päivänä taannoisena listan blogeista jotka ovat yltäneet 20 joukkoon Inspiration blog awardsissa kussakin kategoriassa (vielä 10.11. saakka voi äänestää tästä linkistä suosikkiasi! Voit myös voittaa liput gaalaan!).

Mielenkiinnosta kävin kurkkimassa tilannetta, miten omat suosikkini pätjäävät ja voi hyvänen aika siellä se oma blogi möllötti joukossa! Ensin oli aamukahvit väärässä kurkussa ja sen jälkeen tulivat ne liikutuksen kyyneleet. Olen täysin sanaton, vain sydämeni pohjasta haluan sanoa Kiitos teille kaikille Ihanille ja Rakkaille Lukijoilleni äänistänne! <3 Olen todella, todella otettu <3


Last Autumn I got a lovely silk scarf with multiple colours. I used it for what seemed like half autumn and winter.On spring it seemed too autumn and it was time for it to rest some time. On Tuesday morning I got it out once again. At the same time I took colours from it to the rest of the outfit, blue, brown and some white to cheer up the outfit. I used this same colour combo quite much last autumn as well. Now it seemed good to wear again. I must appologise these photos, that they are taken inside. But it's Novebmer, there is no more day light when I get out from work.

I was asked how about my walks. And I'm proud to say that after flue I got up again and have been having my walks every week. I must say I feel so good and even tough some days I feel everything but going to walk, I'm still going. I'm thankfull that we don't still have winter here, not yet snow. So I'm going on!

Have a great Thursday!

P.S. You might remember me being awarded to one of the inspired fashion blogs in Finland. I was so honored about this and when it came out that they will show 20 most woted blogs in every category I was curious (you can still vote your favourite here until Sunday!). I was actually shocked to see that I was in those 20 in my category! I can say it was pure tears of joy here. I'm so thank full for you all giving you votes for me! Thank You so much my dear Readers! <3

Jakku/Blazer: Esprit // Pusero/Blouse: Your Face // Housut/Trousers: H&M // Kengät/Shoes: Deichmann // 
Huivi/Scarf: Esprit // Laukku/Bag: Longchamp

22 kommenttia:

 1. Kivan syksyinen asu. Tykkään erityisesti tuosta vähän tummemmasta huvista.

  Mukavaa torstaita sinulle myös !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara. Minustakin hauskan syksyinen ja kaivattukin väri yhdistelmä.

   Hyvää tostaita!

   Poista
 2. Tykkään myös ruskean ja yhdistämisestä. Olet paikkasi ansainnut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruskea ja sininen sopivat hyvin yhteen, itse vasta opettelen näiden yhdistämistä eri tavalla :)

   Kiitos Marja <3

   Poista
 3. Huivi on kauniin värinen.

  Itse yritän motivoida liikkumista kirjaamalla liikuntatavoitteet ja toteutuneet HeiaHeiaan. Siellä kun kaverit myös näkevät ne minun liikkumiseni, niin pakko on välillä tsempata :). Toinen kiva apuväline on puhelimeen ladattava SportTracker. Se kertoo lenkistä paljon tietoja, ja koko lenkin tietoineen voi halutessaan jakaa vaikka Facebookiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija. Huivi on siitä hyvä, että sen saa kiedottua eri värikseksi riippuen taittelutavasta :)

   SportTracker minulla onkin puhelimessa ja sen kanssa olen pysynyt hyvin kärryillä liikkumisesta. Heiaheia ei oikein innosta, kokeilin kyllä, mutta jostain syystä se ei oikein ottanut tulta alleen.

   Poista
 4. Kivan sointuvat värit!
  Pitää käydä äänestämämässä ja onnea blogillesi!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marre. Pidän itsekin :)
   Ja ehdottomasti äänestämään, niin paljon ihania blogeja ehdolla!

   Poista
 5. Ihana kokonaisuus :) Housut ovat ihanan väriset

  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! Housut ovat viime syksyn löytö :)

   Poista
 6. Wow that is such a wonderful accomplishment! You definitely deserve it! :)
  And I really like this outfit, the color of your scarf is so, so pretty!

  www.callmemaddie.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It is! Thank you Maddie! <3
   I love that scarf as well! It so versatile.

   Poista
 7. Tämä meidän pimeys on kuvausten ongelma tähän vuodenaikaa, mutta hyvin olette onnistuneet. Nyt joudumme käyttämään mielikuvitusta kuvausten suhteen taas vähän aikaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Ei se helppoa ole se kuvaaminen näillä kelelä. Onneksi on työkavereita joita voi pyytää kuvaamaan aina aika ajoin :)

   Poista
 8. Ihanat värit tuossa asussasi! Ja ihan ehdottomasti annan ääneni sinulle, onnea Dahlia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sarafina! Väreillä on kiva leikkiä syksylläkin, kun vaan ensin keksii millä väreillä :)

   Ja Kiitos Kaunis <3

   Poista
 9. Tosi kiva asu! Itseltäni löytyy myös samanväriset housut.

  Minulla on sinulle haaste blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitod! Nuo housut ovat kyllä kivan väriset syksylle.

   Käynkin kurkkimassa haasteen :)

   Poista
 10. Todella kauniin värinen ruskea noissa housuissa!

  Ja olet kyllä ehdottomasti paikkasi ansainnut tuolla joukossa, kovasti pidän sulle peukkuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia. Tykkään itsekin väristä huimasti, etenkin näin syksyllä :)

   Ja kiitos kauniista sanoista ja kannustuksestasi <3

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!