15.11.2013

White and blue outfit.


Sininen ja valkoinen on ydistelmä, jota kartoin kauan. Lähinnä koska pelkäsin sotkevani kaiken valkoisen. Jossain vaiheessa kuitenkin totesin, että kyllä minulla on pesukone, jos sotkee, sitten pestää. Sen jälkeen valkoiset ovat hiljalleen päässeet vaatekaappiini sen sinisen kanssa. Olen jopa rohkaistunut ostamaan siniset sukkahousut. Siis nämä yhdet, muuten pysyn turvallisessa mustassa. Kovin vähän osaan noista yhdistää mihinkään, tässä kokonaisuudessa ne toimivat ihan okei.

Olen kovasti, mm. tällä kokonaisuudella jatkaa kampanjaani "vähemmän mustaa". Kuvat vääristävät, hame on hiilenharmaa (ei siis ihan musta). Koko musta on kaunis ja klassinen (myös suosikkini juhlissa), mutta kyllä värit omaa mieltä kummasti tuppaavat piristämään. Ihan hyvin olen sen operaation kanssa onnistunut, että koko mustaa kokonaisuutta ei ole pahemmin näkynyt. Tästä on hyvä jatkaa, väriä syksyyn, etenkin marraskuun harmaisiin.

Oliko jollain muulla sama projekti menossa? Miten sen kanssa on onnistuttu?
Hyvää perjantaita!This autumn I started to wear verything but all black outfits. Tough I think they look great they are not my coup of tea. Well, they are, but I try to wear something else. I tend to wear all black at party wear still, but my every day look I hope to be a bit more bright. White and blue being one of my favourite to combine. I avoided white so long time, I was affraid of getting my self dirty some how. Then I had this tought, I do have washingmaschine, I can wash them. Funny how you hae to think thinkg before wearing something.

All and all, here is my lates white and blue out fit. Quite to my liking I must say.

Have a great Friday and hope you are all well!

Neule/Knit: Tommy Hilfiger // Hame/Skirt: Esprit (old) // Kengat/Shoes: Deichmann //
Huivi/Scarf: Tie Rack // Laukku/Bag: Longchamp

20 kommenttia:

 1. Sinivalkoinen on kaunis yhdistelmä ja sopii piristämään näitä harmaita päiviä. Itseki olen käyttänyt kokomustaa ehkä vähemmän ja korvannut sitä harmaalla ja beigellä. Edistystä siis.
  Asusi on kanuis ja sopii sinulle hyvin :)

  Lauantaina varmaan nähdään ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut sinullakin muutoksen, beiget ja harmaat sopivat harmaaseen marraskuuhun yllättän hyvin. Sinä tuollaisena tyylitaiturina vielä yhdistelet kovin hyvin kaikkia vaatekapaleita. Kiitos Sara!

   Lauantaina nähdään :)

   Poista
 2. Kaunis ja raikas yhdistelmä! Itse olen tosi huono käyttämään sinistä, farkut ovat ainoa poikkeus. Sinulle kyllä sopii sininen väri omiin väreihisi tosi hyvin!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Sininen oli pitkän minullakin pannassa, hiljalleen olen siihen vasta ihastumassa uudelleen. Eikä kaikki värit kaikille sovi, hyvä niin, muutenhan pukeduttaisiin samoihin koko ajan :)

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 3. Hyvä, hyvä kun mustasta päästät irti, kyllä siinä on vain niin kotelossa oleva olo, ei pidempiä aikoja siinä. Kyllä on kaunis väriyhdistelmä ylläsi nyt, valoa kaamokseen se luo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokomustaa kokonaisuutta olen tainnut pitää viimeaikoina vaan juhlissa, jonne se minusta sopiikin. Vähän väriä asussa piristää kummasti, joten kiitoksia, koetan ainakin pysytellä poissa koko mustasta :)

   Poista
 4. Kauniin ja raikkaan näköinen asu! Itse käytin nuorempana paljonkin sinistä - nykyisin en juurikaan muissa vaatteissa kuin farkuissa. Muutama vaate kyllä sinisenä löytyy, ainakin 1 mekko, 1 jakkupuku, 1 puolihame, muutama paita - mutta kovin harvoin niitä tulee käytettyä;)
  Kivaa viikonloppua sinulle ja Kotinörtille - teillä taitaa olla juhlat tiedossa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady! Sinistä vaan sinullekin käyttöön, kiva kokeilla välillä eri värejä? Ehkä minäkin rohkaistun sen vihreän käytön kanssa joskus ;)

   Hyvää viikonloppua teille kaikille! Minulla on juhlat kyllä, Kotinörtillä muuta menoa :)

   Poista
 5. Kylläpä heti kiinnitin huomiota siihen, kuinka hyvin sinulle sopii tuollainen kirkas sininen yhdessä puhtaanvalkoisen kanssa! Joo, vähemmän mustaa, toimii mulla teoriassa, käytännössä huonommin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau! Olen itsekin alkanut uskomaan hiljalleen, että kyllä ne kirkkaat värit vaan taitavat minulle sopia, edes jotenkin :)

   Poista
 6. Kaunis, raikas asu! Ja sopii niin hyvin sinulle :)!

  Ja meikäläinen oli torstaina kokomustissa- tosin pitkästä aikaa! Täällä on tullutkin ehkä sen verran maltillisesti käytettyä mustaa, että mustaa on ollut ikävä melkein :). Mustankaan ei tarvitse olla synkkä, jokin pieni väriläikkä joukossa ja varsinkin eri materiaalien struktuureilla saa "elävän" :).

  Ihanaa viikonloppua teille kahdelle- rouvalle että herralle ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna!

   Koko musta on kaunis kokonaisuus edelleen, mutta voin kuvitella, että siellä lämmössä ei lämpöä keräävää vaatetusta tee mieli ylle laittaa. Ja oikeassa olet, ei musta tylsä ole, mutta Suomen talvessa se on muuten pirun hankala kuvata ;)

   Hyvää viikonloppua lämpöön!

   Poista
 7. You look very beautiful, Dahlia! I like how the scarf looks over the white sweater, it gives me such a great nautical vibe! :)

  www.callmemaddie.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Maddie! I like white and blue together, they look nice and sharp to my eye :)

   Poista
 8. Kaikki postauksesi luen - liian harvoin kommmentoin. Nyt on pakko sen verran sanoa että rouva senkun kaunistuu... Mikä on salaisuutesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna :) En tiedä salaisuudesta, ehkä se, että koetan nähdä elämässä ja asioissa valoisiakin puolia ja välttää jatkuvaa ja turhaa valittamista :)

   Poista
 9. Piristävän näköinen asu kokonaisuus. :)

  VastaaPoista
 10. Kaunis ja raikkaan näköinen asu! <3 loistavasti passaa sininen sinulle <3 mä oon aina ollut superhuono pitään mustaa. Se tekee minusta jotenkin kovan näköisen, enkä tykkää :) tietty huivilla saisin pehmeyttä ;)

  Ihanaa viikonlopun jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina Eliisa. Musta on vähän hankala väri, tekee monet kalpeiksi. Itselleni vielä pahempi on viininpunainen, näytän täysin värittömältä siinä :) Ei mustaa ola pakko käyttää jos ei halua, kovin monelle se vaan on turvavaate :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!