3.11.2013

White jeans on November?


Puin eilen aamupäivällä ylleni varsin erikoisen asukokonaisuuden. Valkoiset farkut marraskuussa ei ole se itsestään selvin valinta sen paremmin minulle kuin monelle muullekaan. Vaikka iltapäivällä meilläkin tuli vettä, niin aamupäivällä nopean ajelun kerkesi hyvin suosittamaan kuvien kokonaisuudessa. Kuvat on otettu juuri kun se vesikuuro sitten alkoi, mutta esim. aamun lenkin aikana (siis siinä aamu yhdeksän ympärillä) paistoi aurinkokin, pilvien raosta, mutta paistoi. Siitä tämä valkoisen innostus.

En yleensä ole pitänyt valkoisi farkkuja syksyllä tai talvella, ihan käytännönkin syistä, saan lahkeet likastettua todella nopeasti. Nyt päätin kuitenkin, että mikään tabu se ei saa olla ja valkoisia housuja voi pitää sään niin salliessa syksylläkin. Ja on se myönnettävä, että se valkoinen kyllä piristää kummasti ruskea-mustaa kokonaisuutta. Huivi tuo kaipaamani väriläiskän mukaan. Minä pidin, mitä mieltä sinä olet?

Rauhaisaa sunnuntaita!

P.S. Jos joku ihana lukija haluaa, niin olen kovin otettu, jos haluaisit äänestää blogiani Indiedaysin Inspiration Blog Awadseissa. Blogi on ehdolla kategoriassa Muoti. Olin kovin otettu, että minut joku ihana sinne mukaan ilmoitti ja jokaisesta äänestä olen kiitollinen. Ennen kaikkea olen teistä lukijoista kuitenkin kiitollinen, että olette mukana pysyneet. Se on minulle paljon tärkeämpää kuin yksikään kilpailu tai raati! <3I must say, I don't usually wear white jeans on November. It gets cold and wet here at that time and they just simply don't stay white. But yesterday we had a bit off exeption on morning. We saw a bit of sun shine and tought rain started just when we took these pictures I so enjoyed opportunity to wear white. I liked this casual outfit, great for lazy and cosy Saturdays.

What do you think about this outfit?

Have a great Sunday and hope you are all well!

P.S. I have a great opportunity be nominated in Inspiration Blog Awards in Finland. I'm on Muoti (=Fashion) category and would be so happy to get you wote. But most of all, I'm so glad that you read my blog! <3

Neule/Knit: Mom Made // Pusero alla/Blouse under: Esprit // Farkut/Jeans: Your's // 
Kengät/Shoes: Esprit // Huivis/Scarf: Stockmann // Laukku/Bag: Longchamp

26 kommenttia:

 1. Olet kaunis ja säteilevä! Tällainen tyyli pukee sinua : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi! Todella kauniisti ja mieltä lämmittävästi sanottu :)

   Poista
 2. Ihania kuvia. Erityisesti tykkään tuosta kuvasta, jossa jalka on nostettuna penkille ja nojaat jalkaasi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Viikonloppuna on aikaa ajatellakin erilaisia kuvia (viikolla selvästi vähemmän kun juoksee kilpaa auringon kanssa ;) ).

   Poista
 3. Kivan näköinen kokonaisuus, taas kerran. Ja nyt äänestämään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ariel <3 Vähän erilainen ainakin :)

   Poista
 4. Kiva asu ja olet niin kaunis näissä kuvissa :) Suloista sunnuntaita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Oikein ihanaa sunnuntaita sinne myös!

   Poista
 5. Olen tainnut ennenkin mainita, että olen vanhojen (=vanhanaikaisten) pukeutumissääntöjen "vanki". Yksi niistä on se, ettei yläosa saa olla tumma, jos alaosa on vaalea.

  Nytkin vielä 50+ ikäisenä muistan kuin eilisen päivän tapahtuman 40 vuoden takaa. Olin äitini kanssa ostamassa kevätjuhla-asua. Silloin vielä myyjä palveli, vaikka olin nuori tyttö. Välillä ehdotin itsekin jotain asua ja olinkin juuri pukenut ylleni mieleiseni hameen ja puseron. Myyjä tuli kauhistuneen näköisenä luokseni: "Hyvänen aika! KUKA sinulle on tuollaisen asun antanut? Ei missään tapauksessa saa olla tumma ylä osa ja vaalea alaosa!" Että minä häpesin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhoista tavoista ja säännöistä on vaikea joskus päästä eroon eivätkä ne suinkaan aina ole huono asia. Itse en ole koskaan kuullut, ettei vaaleaa alaosaa saisi yhdistää tummaan yläosaan. Sen kyllä, että ei valkoisia housuja labour dayn jälkeen. Sitä sääntöä lähinnä koetin rikkoa, koko vaalea kokonaisuus olisi mielestäni ollut liian kesäinen, ruskea tasapainotti valkoista.

   Kurja tuommoinen tarina, että myyjän takia ei ole voinut kokonaisuutta hankkia, josta on itse pitänyt. Toki pukeutumiseen ja makuun vaikuttavat monet tekijät ja kukin tavallaan. Silti noin vahva vaikuttaminen mahdollisesti negatiivisesti toisen pukeutumiseen kuulostaa minusta kuljalta.

   Hyvää sunnuntaita! :)

   Poista
 6. Näytät taas niin hyvältä ja kauniilta näissä kuvissa Dahlia :)! Valkoiset housut yhdistettynä lämpimän ruskeaan ja upean siniseen huiviin- mahtavaa! Minäkin olen itselleni kummia "tabuja" esittänyt juuri tiettyjen värien ja vuodenaikojen suhteen..no mutta, nyt olen katsellut uusin silmin, kun täällä on tämä kesä melkein koko ajan ;). Hyvä ravistella itseään välillä!

  Kivaa sunnuntain jatkoa! Olet upea bloggari :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! <3 Voisin vain aavistella miten siellä kaiken maailman puektusmissäännöt heittävät ympäri kun ei olekaan niin kylmä kun täällä. Kyllä sitä ajoittain on rajojaan rikottava, vaikka sitten näitä pukeutumisen rajoja :)

   Oikein hyvää alkavaa viikkoa! <3

   Poista
 7. Kiva asu - kaikki palaset kohdallaan - ja kuvat ovat jälleen upeita! Nykyisin voi laittaa valkoista päällensä vaikka mihin vuodenaikaan tahansa - ja tuolla tavalla asustettuna asusi on ihan selkeä syksyn asu - vaikkakin raikas sellainen;)
  Mukavaa sunnuntai-iltaa sinulle ja hovikuvaajallesi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Lady <3 Ihan oikeassa olet, nykyisin on monet vanhat rajat on rikottu aikoja sitten. Kyllä valkoinen sinne syksyyn sopii, ei nyt ehkä niille sadekeleille, mutta vähän aurinkoisempiin päiviin :)

   Ihanaa alkavaa viikkoa! <3

   Poista
 8. Ruskea + valkoinen = mun lemppari numero 1 ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka! Se on kyllä kaunis yhdistelmä!

   Poista
 9. Hei! Heitin sinulle haasteen blogissani: http://classyxl.blogspot.fi/ :-)

  VastaaPoista
 10. Kauniita kuvia, ja kiva yhdistelmä.

  VastaaPoista
 11. Kiva kun uskalsit käyttää valkoista. Kyllä tuo vaaleaväri on vaan niin paljon pirteämpi. :)
  Suomalaisethan tunnetusti sulkeutuu mustaan ja ruskeaan syksyksi ja talveksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu. Valkoisen ongelmana lienee myös se, että sinä näkyy kura helposti, mutta ehkä se koetaan myös liian kirkkaaksi ja silmiin pistäväksi väriksi? Kyllä se on kiva piristää vlillä vaatetustaan kirkkaammilla ja vaaleammillakin väreillä :)

   Poista
 12. Kaunis ja harmooninen kokonaisuus! Tykkään tosi paljon tuosta tummanruskean ja valkoisen yhdistelmästä! Rajat on tarkoitettu rikottaviksi. Onnea nimityksestä! Täytyypi käydä äänestämässä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Kiitos valtavasti myös äänestäsi <3 Totta puhut, rajoja voi rikkoa ja ainakin kokeilla istuisiko moinen rajoja rikkova tyyli itselle :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!