7.12.2013

Basic favourites - jeans and blue.


Kuten lupasin keskiviikkona, on tämän viikon työkokonaisuuksista kaikista kolmesta otettu valokuvat olivat ne mieluisia minulle tai eivät. Tämä kokonaisuus oli oikeastaan yllä keskiviikkona ja tämä ehkä henkii sitä, että en enää viimeisenä päivänä ennen lomaa jaksanut panostaa sen suuremmin. Sinällään kokonaisuudessa ei ole mitään vikaa, minusta ainakaan, mutta selviin luottovaatteisiin sen kanssa on kyllä turvauduttu. Farkkujen seuraksi löytyi kauluspaita ja jakku, sinisenä tietenkin. Kaulaan silkkihuivi kokonaisuutta piristämään. Toisaalta ehkä tämä suosikkiehin turvaaminen kertoo siitä, että näissä on itsellä hyvä olla.

Hyvä olla on myös kun katselee valmiiksi pakattuja matkalaukkuja. Reissuun lähtö on tänään alkuiltapäivästä ja takaisin tullaan keskiviikkona. Poikkeuksena niin monista muista reissuista, olen ajastanut teille vain yhen merkinnän ja sekin on huomiselle. Muutoin elän toivossa, että hotellin netti toimii ja saisin teille edes kohtalaisen ajankohtaista päivitystä reissusta kirjoitettua. Jos ei, niin seuraava merkintä tulee sitten torstaina vasta.

Hyvää ja rentouttavaa lauantaita!On Wednesday I did not feel like making my self look speacial for the office. You know those days when nothing seems to fit and in the end, you are not so keen on even trying to find the right ones. Well, that was one of those days and I decided to wear something that makes me feel goon, in this case jeans and blouse and one of my favourite blazers. 

I also feel good just to know, that this afternoon we'll fly to Berlin for four days vacation. I've been longing to see Christmas Berlin fir quite some time now. Well, eight actually, 2005 I was last time there. I have made one post for you, for tomorrow, otherwise I'm hoping that internet at hotel works and I can post to you from there as well.

Have a great Saturday all!

Jakku/Blazer: H&M // Pusero/Blouse: Your Face // Farkut/Jeans: Evans // Kengät/Shoes: Old // 
Huivi/Scarf: Esprit // Laukku/Bag: Longchamp

6 kommenttia:

 1. Ihanaa reissua vielä ja tuo setti päälläsi on taas yksi suosikeistani asukokonaisuuksistasi : ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi. Iltapäivästä lähtee kone, kyllä täällä hiljalleen jo alkaa matkajännitys nousemaan :)

   Poista
 2. Tämä asuhan olisi sopinut hyvin eilisen päivän teemaan, kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau. Tottahan tuo, sinivalkoinen sopii kauniisti itsenäisyyspäivään kyllä :)

   Poista
 3. Tuo jakku on niin kauniin sininen.
  Oikein mukavaa reissua, Berliini on kiva kaupunki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tara. Se on kyllä kaunis, Berliini vähän vähemmän kaunis, taivaalta tulee alas tavaraa ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!