Comfy and simple.


Torstaina uskalsin vihdoin kaivaa sen esille, toisen Lontoosta ostamani GAPin merinovillaisen neuleen. Vaikka ostohetkellä Lontoota lempi kunnon helle, niin alkaa neuleelle olemaan jo käyttöä. Töihin vallan sopiva neule, joka on ihanan ohut ja pehmoinen. Vähän väritönhän tuo kokonaisuus on, mutta torstai oli niitä päiviä kun oli vaan parempi antaa tuommoinen värittömän puoleinen. Farkkuhameenkin sai neuleen kansa toimimaan vielä tähän aikaan vuodesta joka oli vallan mukava yllätys itselle ainakin. Luottohuivia kaulaan ja mukavat kengät jalkaan niin johan oli kokonaisuus valmiina.

Pidemmittä puheitta oikeastaan toivotan oikein ihanaa ensimmäistä adventtia ja hyvää alkavaa joulukuuta!

P.S. Tunnustettava on että töiden pikkujouluista on kaikki kaksi kuvaa puhelimella otettuna ja nekin instassa molemmat. Kivaa oli, mutta kamera unohtui. Pitää katsoa jos tulisi tilaisuus pukeutua kokonaisuuteen uudelleen, se nimittäin toimi myös. Pahoittelut kameran unohtamisesta, seuraavista sitten kuvia.


Thursday I finally took on use knit I brought from London on August. It being wool it was "just a bit" too warm until now. Welcome winter! Begining of December and cold weather made me put away last of summer clothing and welcome winter and autumn.

I hope you all have a lovely Sunday and great begining of the December!

Neule/Knit: GAP // Huivi/Scarf: Mulberry // Hame/Skirt: Mark's and Spencer // 
Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Longchamp

Kommentit

  1. Ihana tuo harmaa merinovillainen neule! Sopii kivasti tummaan farkkuhameeseen. Nyt alkaa olla jo sen verran koleaa, että pitääkin kaivaa villat esille ettei tarvitse palella. Se on jännä juttu miten aito villa on vaan lämpöisyyltään paras! Mukavaa ensimmäistä adventtisunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niille villoille on paikkansa ja hiljalleen kyllä ainakin minä nitä kaivan esille. Ohuille neuleille on aina tarve ja vasta sanoin miehelle, että olisi pitänyt ostaa useampi. Sain osaksi kyllä hyväntahtoisen "Rakas, tilaa netistä" kommentin siinä kohdassa :D

      Poista
  2. Ihana neule!
    Mä olen koko syksyn käyttänyt paksuja neulepaitoja ja välillä kahtakin päällekkäin, kun meillä on töissä niin kylmä. Viime viikolla vein itselleni viltin sinne ja ostin silkkisen aluspaidan. Mittari näyttää 20 astetta, mutta ilmeisesti ilmastointi on niin täysillä, että siellä on todella kylmä. Sormet välillä ihan jäässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tara! Meillä istutaan villahuivit kaulassa ja huovat jaloilla jo toista talvea varmasti. Ilmastointi on meillä ainakin kovalla, vaikka sanookin lämpömittarit että on sopivasti niin sama tilanne, jäässä siellä ollaan.

      Poista
  3. Ihana neule ja ihanaa särmää tähän asuun tuo toi huivi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju! Jotain piti saada kuitenkin, tuntui että on muuten niin yksitoikkoinen :)

      Poista
  4. Sinnekin ihanata joulukuun alkua! :)

    VastaaPoista
  5. Yksinkertaista ja tyylikästä. Tykkään! :)

    VastaaPoista
  6. Mukava ja rento asu! Lämmin, ylellinen huivi sopii kauniinvärisen ja -mallisen neuleen pariksi :)!

    Hyvää joulukuun ensimmäistä Dahlia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna. Kokonaisuus on kyllä kaunis ja mieleeni suuresti :)

      Hyvää alkanutta joulukuuta sinne myös!

      Poista
  7. Kyllähän se farkkuhame toimii vallan mainiosti :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!