Some shoes and bit more from Berlin.


Berliinin ostosreissun pääpaino oli itselleni selvä siistä saakka kun reissua varattiin. Kenkiä, kenkiä ja vähän lisää kenkiä. Deichmann on kauppa, josta voisin paasata vaikka kuinka ja useammat kenkäni ovat sieltä. Tein jo kesäkenkiä pakatessa pois aika suuren karsinnan omassa olevien kenkien kanssa. Useammat vanhat ja huonot jalassa olevat kengät saivat lähtöpassit. Tosin niitä jäi aika monet, mutta silti reissusta tuli ostettua enemmän kenkiä kuin varmaan hetkeen on tarpeen.

Since we booked our trip to Berlin I was quite sure what to get. Most of all shoes, shoes and some more shoes. I've loved Deichmann for quite a long time now and before going I went through all my shoes putting all the old and worn ones away. I did get some great shoes from Berlin:


Ensimmäinen joka meni uusiksi olivat työkengät. Tuppaan valitettavasti potkimaan niin korot kuin matalatkin työtuoliini rikki. Toisaalta töissä vaikuttavat kengät menevät kohtalaisen nopeasti pilalle muutenkin. Edelliset heitin korot ja baltsut heitin ennen lomaa roskiin, tilalle vien maanantaina nämä. Maltilliset mustat korot sekä mustat matalat. Perus kenkiä jotka menevät asun kuin asun kanssa. Näissä sinällään ei ole mitään jännittävää, nahkaisia, mustia ja tällä hetkellä kylppärin lattialla kun suihkin suojaa niihin.

Most of all something I needed, new shoes to office. Two ones. Flats and ones with heels. Yes, they are quite boring i might add. Black leather ones, perfect with every office outfit I have. Nothing too much, but just what I needed.


Kotiin ja vapaalle sen sijaan löytyivät nämä kaunottaret. Sopiva korko, hyvät jalassa ja pyöreähkö kärki. Kaikkineen täydelliset mustat avokkaat, joita olin jo hetken etsinut. Näidenkin löytäminen tuntui kovin tuskaiselta ja muutaman kerran piti käydä ennen kuin juuri siitä haluamastani mallista oli oikeaa kokoa. Kannatti tuskailla, en ole ihan hetkeen pitänyt näin hyvin istuvia kenkiä jalassa.

For home and days off work I needed to get new black pumps. Perfect in every way. Not too high, round toe, leather and nice to walk with. Not that easy job, but there they were, most of all nice to walk with.


Nämä sen sijaan, eivät ole niin hyvät jalassa, mutta on myönnettävä, että en usko näiden olevan niin ahkerassa käytössä kuin mustien avokkaiden. Silti nämä ovat aivan ihanat! Katsokaa nyt tota blingiä <3 Misssä ikinä näitä pidän jalassa? En tiedä, mutta ne ovat kauniit ja ne sai puoleen hintaan (hintaa jäi 15€). Ihmisen elämässä pitää olla vähän blingiä. Näitä blingikenkiä olisi ollut aika monet muutkin tarjolla, mukaan lähtivät vain yhdet.

Well, these are not so nice to walk with, but I just had to have them. I might not use these as much as black ones. But they are so lovely, I think everyone need a bit bling to their life and this is my bling.


Sitten vielä ne viimeiset. Mustat balleriinat olivat ne yhdet lähtöpassin saaneista, joten uusille oli tilausta. Konjakkisia taas kaipasin viime kesänä kerran jos toisenkin, joten tilalle tulivat uudet. Veikkaan siellä toisessa päässä olevan mielenkiintoisia ilmeitä kenkieni hankinta määrän kohdalla. Onhan niitä monet, mutta monet lähtivät poiskin ennen reissuun lähtöä. Toisaalta mitä tätä puolustelemaan tässä, ne on niin kauniit!

No tarttuiko mukaan jotain muuta?

And the last two shoes. Ballet flats are something I totally fell in love this last summer. I used to walk with heels all the time, but now days tend to wear these as well and my feet are quite happy to that I think. Waiting for summer then.

Anything else than shoes?



Taisin viime jouluna kertoa, mutta kerrottakoon uudelleen: Olen useamman vuoden jo kerännyt sinisiä joulukoristeita. Ei siis vaaleansinisiä, vaan tämmöisiä ihan "kunnolla" sinisiä. Koristeita ei ole kovin montaa, ne on pääosin tuotu Saksasta kaikki. Niinpä mukaan tarttui tuikkuteline sekä kuusen pallo. Kaunis lisä entuudestaan olevien joukkoon.

I love blue chrtismas decoration. Not light blue, but this "proper" blue ones. I don't have many of these, but some. I still don't have many of them, but with this I can have patient, I want them to be just as I like, not just something that is almost like.


Reissu vaikeimmat löytää olivat nämä kaksi. Nukkumatti ja Myyrä. Olisi voinut kuvitella, että kumpaakin olisi tarjolla vaikka kuinka. Vaan ei. Nukkumattia ei löytynyt yhdestäkään lelukaupasta jossa kävimme ja vasta Berliini-museosta löysimme molemmat. Tungettuna pieneen kulmaan koriin johon selvästi ei ollut tulossa lisää tavaraa. Ilmeisen yleistä näiden hävittäminen, tuttava oli koettanut Myyrää Tsekeistä etsiä puoli vuotta sitten löytämättä, sama ongelma, kaikki Neuvostoliiton aikainen hävitetään. Myös siis nämä varsin sympaattiset lasten ohjelma-jutut.

These two were the hardest things to get. Two characters from tv-shows when I was child. Yes, they were produced in time of cold war and USSR. I still remember them as happy part of my childhood. Appenrently I'm one of few to think so, these were hard to find, but I'm happy I did.


Yksi suosikki vaatemerkkini on Esprit ja merkin kotimassa löysin muutaman ostoksen. Ruiskukan sininen jakku (mm. tässä kuvassa) alkaa vedellä viimeisiään. Kuvasta sitä ei näe, mutta läheltä kyllä. Sen tilalle löytyi suosikiltani tämä kaunis (ja aika saman mallinen) jakku. Samoin kukkapusero. Siis oikeasti, kukkakuosia minulla! Jostain syystä tämä orvokeilla koristeltu pusero kuitenkin viehätti valtavasti. Henkäyksen ohut ja kaunis pusero on siis askel itselleni rohkeampaan pukeutumiseen.

Rohkeampaa pukeutumista on myös alemman kuvan tiikerineule. Kävin katsomassa Pimkie-nimisessä liikkeessä Siskolle "jotain kivaa toppia" ja katseeni osui tähän varsin hauskaan neuleeseen. Hetken katselin ja kääntelin ja lopulta totesin, että materiaalikin on 70% luonnon materiaalia, niin kokeillaan nyt... Varsin rohkeita ostoksia siis minulle niin kukkakuosi kuin tiikerikin.

One of my favourite brand is Esprit and I found something from them. My old blue blazer needs to be replaced since tough not seen from photos, it's quite worn down. Also I got myself some winter florals. Me... florals. I don't usually wear anything with floras so lets see what happens with this.

I also got my self a new knitwear. Quite bold one for me this one as well. Tiger on it makes quite a statement, but somehow I was drawn to this knit from Pimkies.


Mukaan tarttuivat jo mennessä alemman kuvan kaksi TieRackin huivia. Lentokentän myymälässä on kaikki -70% eli toisin sanoen liike suljetaan joulun jälkeen. Harmistus oli suuri kun tämä selvisi, suosikkini kentän liikkeistä josta olen yleensä mukaani jotain saanut. Myyjän mukaan kentän uudistukset ajavat pienet liikkeet ahtaalle ja lopettamaan. Kurjaa minusta, siinä menee Suomen viimeinekin TieRack, Foorumin liikehän lopetettiin aikoja sitten.

Tämmöisiä ostoksia ja mietteitä. Paljon kenkiä, vähän rohkeutta ja mukana paljon sinistä. Lienee se sininen kausi oikeasti olla menossa täällä suunnalla.

Hyvää perjantaita kaikille!

Also already on our way to Berlin I went to TieRack on Helsinki-Vantaa airport. Unfortunately they are closing down, so everything was -70%. Iäd rather have them still there, but I did manage to get these lovely scarfs.

Here are my bought from Berlin, lot's of shoes and much of blue. What do you think?

Have a great Friday and hope you are all well!


Kommentit

  1. Myyrä kannattaa etsiä Virosta http://www.apollo.ee/mangud/manguasjad/pehmed-manguasjad

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, luulen tosin että tällä pärjätään hetken aikaa :)

      Poista
  2. Ihania ostoksia olet tehnyt , nuo bling- kengät <3 Kauniita ovat myös joulukoristeet ja Nukkumatti tuo muistoja mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneaulikki. Bling-kenkiin ihastuin jo Suomessa kun selasin verkkosivuja, ne oli saatava! Nukkumatti oli kyllä kiva saada omaksi :)

      Poista
  3. Oh ihania ostoksia ! Varsinkin nuo siniset kengät on upeat samoin ballerinat näytttää kivoilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sara. Beltsut ovat ihanan keveät ja tuntuvat jalassa niin kovin hyviltä :)

      Poista
  4. Ihania ostoksia, kengät näyttävät laadukkailta ja hyvä lestisiltä. Voisit tehdä haasteen tuosta mieleisestä joulukoristeesta johon minäkin vastasin, kun en kerennyt vielä ketään haastamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kengät ovat ainakin minut yllättäneet laadullaan, hinta kun ei ole kummoinen niin sitä on ajatellut, että eihän ne sitten ole hyviä, vaan kun on ne :)

      Otan haasteen ainakin harkinnan alle :)

      Poista
  5. Voi mitä kenkiä!!! :) Ja tosi kivoja myös muut ostokset!

    VastaaPoista
  6. Ääääk noi siniset!! Wau! Deichmann on vaarallinen paikka... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö? Se on kyllä, hyvin vaarallinen paikka se kauppa.

      Poista
  7. Ihan tosi tosi pitkästä aikaa käymässä! Me ollaan oltu näköjään yhtä aikaa Saksassa, eri kaupungissa tosin. Ihania ne joulumarkkinat. :) Ihanaa joulun odotusta teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka <3 Ihana kun jaksat tehdä vierailuja, toivottavasti teillä on kaikki hyvin :)

      Joulumarkkinat on tosi kauniita! Oikein ihanaa joulunodotusta koko perheelle! <3

      Poista
  8. Oih ja voih nuo siniset kengät!! Upeat! Entäpä tiikerineule? Sekin näyttää tosi kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää vaan keksiä tilaisuus, jossa käyttää niitä. Tiikerineule on itseasiassa huomisissa asukuvissa jo tulossa, aivan ihana päällä :)

      Poista
  9. Yhdyn sinisten kenkien ylistäjien kuoroon - upeat! Muutenkin hyviä ostoksia :)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  10. Thank you Sabina. I will come and see your blog and maybe follow if it's in my taste. I don't tend to follow just on the sake of following.

    VastaaPoista
  11. Ihana sininen kausi - ja mahtavia lisäyksiä :)!

    Olen katsellut noita samaisia sinisiä korkkareita Deichmannilla, nyt voin ihailla niitä sitten sinulla :). Pitäisi käydä katsomassa mitä kivaa myymälään on taas tullut, pieni paussi ollut (olen tosissani yrittänyt sitä ostoslakon tapaista, tosin lipsunut hieman- kun löytää mieluista paras ostaa tai sitten sitä ei välttämättä enää saakaan...*blondin logiikka, tavarahan voi loppua maailmasta..*).

    Upean sininen jakku ja kaunis kukkapusero! Rrräyh, hyvä tiikerineule- tykkään! Mä olen enenevässä määrin hurahtanut tiikereihin ja leokuosiin...;)

    Hyvää viikonloppua Dahlialle ja Kotinörtille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sininen kausi on kyllä selvästi menossa täällä. Toisaalta mikäs siinä, sininen on kaunis väri ja sopii sen toisen ihanuuden eli punaisen kanssa oikein hyvin.

      Mutta tuo on ihan totta, kyllä se monesti voikin se tavara loppua... Eikun ei, ei se lopu, mutta juuri ne kengät voivat olla loppuunmyyty jne. Huono logiikka lompakon kannalta tosin. Ostolakkoa päätin kokeilla minäkin, siitä sunnuntain postauksessa sitten enemmän.

      Tiikerineule oli jotain vallan etremeä itselleni, en vieläkään oikein tiedä toimiiko se vai, mutta ainakin olen kovasti koettanut sitä pitää, ettei jää käyttämättä vallan kokonaan.

      Hyvää viikonloppua teille koko perheelle!

      Poista
  12. Vautsi vau mitkä siniset kaunottaret. Pohdin tuossa hetki sitten, mitkä olisivat sopivat kengät itsenäisyyspäivän juhlintaan. Nuo olisivat olleet nappivalinta!

    http://happy-heels.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Salla. Toden totta sinne nuo olisivat sopineet, paitsi ehkä epämukavuutensa puolesta, pidempään mahdollinen seisominen ei olisi oikein toiminut :)

      Poista
  13. Wau, mitä ostoksia! Kenkiä ei voi olla koskaan liikaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos SatuMaria! Ja kiitos myös oi niin ihanasta paketista joka tuli postissa <3

      Poista
  14. Vitsit, noi ballerinat on niin minun makuuni!!! Varsinkin nuo konjakin väriset. :) Ennen en tykännyt kengissä ruskeasta väristä yhtään, mutta näin vanhana ja viisaana (??!!) etsin ensimmäiseksi aina ruskeita ja sen jälkeen vasta mustia kenkiä.. Se pieni ero, katsos! :) Ostamasi jouluinen tuikkuteline on ihanan sininen ja säihkyvä ja kuusenpallossa on sitä 'jotain' ihanaa vanhaa tunnelmaa mitä näissä kaupan tusinapalloissa valitettavasti ei ole. T: Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi. Minulla on mustia ja ruskeita aika sama määrä, mustia ehkä enemmän, vielä toistaiseksi käytän niitä enemmän kuin ruskeita. Konjakin sävyt mielyttävän enemmän kuin muun ruskean, ehkä muitakn vielä tulee :)

      Poista
  15. Voii nenä noi siniset on U-PE-AT!!!

    VastaaPoista
  16. Oioi, mitä blingiä! Hyviä reissulöytöjä :)

    VastaaPoista
  17. Hei Dahlia!
    Olin katsovinani, että olet keväällä menossa Prahaan ja joissain ilmaisit, että Myyrä kiinnostaisi ja niitä on kuulemma vaikea löytää. Itse en ko. väitettä allekirjoita, lukuisia kertoja Prahassa käyneenä näitä veikkoja ja kavereita löytää Sparkys lelukaupasta, kts. http://www.sparkys.cz/krtecek-a-pratele?ordering=104
    Eli näillä liike vanhassa kaupungissa ja Andelin ostoskeskuksessa ja lisäksi lentoaseman kv-puolella pieni myymälä. Varoituksen sana muuten, Prahan lentokenttä on TODELLA kallis paikka, hinnat jotain ihan utopististä, esim. oluttuopin hinta 10-kertainen kaupungin edullisimpiin hintoihin nähden. Andelin ostoskeskus on kiva ja muutenkin koko Andelin ympäristö, suosittelen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa.
      Olemme todella menossa Prahaan maaliskuussa. Myyrän hankaluudesta löytää kuulin tuttavalta joka sitä oli koettanut etsiä, eli kuulopuheesta kyse. Onneksi sain hankittua jo Berliinistä oman myyräni, vaikka noilla ohjeilla toki hakisi helposti :)

      Kiitoksia vinkeistä Prahaa koskien, pitääkin pitää nämä vinkit mielessä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!