4.1.2014

In the middle of forrest.


Se on hyvä puoli on kyllä näissä rikkonaisissa viikoissa on, että saa kuvia otatettua päivälläkin. Vielä on loppiainen ja päivällä kuvaamisen luksus edessä, sen jälkeen alkaakin arki toden teolla pyörimään. Arkeen voimia voi hakea myös tämän kuvan tapaan metsän puolelta. Rehellisyyden nimissä on kyllä sanottava, että vaikka minä seison metsän puolella niin Kotinörtti on tien puolella, eli ihan ei tuossa kokonaisuudessa metsään saakka menty.

Kuvat on otettu uuden vuoden päivänä, ehkä hivenen väsynyt bloggaaja (ja kuvaaja), mutta kuvat saatiin kuitenkin otettua. Niistä juhlista enemmän, kuten luvattua, huomisessa postauksessa. Tämä kokonaisuus puolestaan tämmöinen vallan sopiva vapaalle. Ohuempi puuvillaneule ja päälle Äidin tekemä liivi lämmittämään.

Tänään ovat vuorossa todella vielä yhden juhlat, kiirettä pitää siis tämän viikon täällä suunnalla, ensi viikolla sitten huokaistaankin jo helpotuksesta ja keskitytään arkeen juhlinnan sijaan.

Rentoa lauantaita, onko teillä viikonloppusuunnitelmia?


Since there has been different kind of day off's due to christmas and new years we've been ejoying the fact that we can take photos outside on daylight. Since that luxury is about to end, I just wanted to provide some photos from new years day. Taken in the middle of forrest, at least a bit different background.

Wearing confy outfit that felt great on me. I think for new years day that weas a great criteria when it comes to clothing.

I hope you have a great Saturday and hope you are all well!

Neule/Knit: Esprit // Liivi/Vest: Mom made // Farkut/Jeans: Esprit // 
Kengät/Shoes: Deichmann // Huivi/Scarf: Mulberry // Laukku/Bag: Longchamp

20 kommenttia:

 1. Kiva asu. Luulisi, että kuva on otettu syyskuussa kun luontoa katsoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Ihan totta kyllä, ei tuo kovin tammikuun alun luonnolta näytä :)

   Poista
 2. Kauniin vihreältä näyttää tausta! Harvinaista näin tammikuussa, sillä yleensä kai on valkoista ja paukkupakkaset!?! Jokatapauksessa värikontrasti on upea sinun ja metsän välillä.
  Tosi nätti kuva sinusta tuo viimeinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annu. Haimme tarkoituksella vähän vihreämmän kohdan, mutta kyllä sitä viimeisen kolmen vuoden aikana on tupannut olemaan enemmänkin lunta ja pakkasta kuin leutoa ja vihreää :)

   Poista
 3. Kivoja luontokuvia ;) Ja asukin on taas kiva, tottakai. Tosiaan näyttää ihan kuin olisi syksy, niin kovin vihreää on vielä joka paikassa.

  Rentoa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara, kylläs e luonto on hyödynnettävä kuvissakin kun sellaisen äärelle kerrankin pääsee.

   Hyvää viikonlopun jatkoa!

   Poista
 4. Ihania kuvia ja äidin tekemät jutut on parhaita! Ihanaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äidin tekemät ovat aina parhaita, kyllä, olet aivan oikeassa!

   Poista
 5. Mä muuten tänään otatutin itsestäni asukuvat melkein samanlaisissa "maastoissa" mökkitiellä ... Todellakin hienoa, että pääsee päivällä kuvaamaan ;) Kiva asukokonaisuus. Huivi ja laukku kivasti sointuvat toisiinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivällä kuvaminen on kylä aivan huippua, tulee kuvista aivan erilaisia kuin keinovalossa otetuista. Tietysti aurinko auttaisi vielä enemmän, mutta ihan kaikkea ei voi saada niin mennään valoisalla ensin.

   Kiitos! Konjakkiset asusteet ovat rynnineet vaatekaappiini viimeisen parin vuoden aikana aika tehokkaasti.

   Poista
 6. Katsoin otsikkoa ja mielenkiinto juttua kohtaan heräsi. Ajattelin että jopas on hieno leidi kun vaeltaa keskellä metsää käsilaukku olalla.
  Ihan lööppi otsikko, harhauttava kuin tietyssä valtakunnallisessa päivittäisjulkaisussa tapaa olla.
  Siellähän haetaan kesätoimittajia eli ei muuta kuin hakemus vetämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs tiennyt, että voi tämmöisen piskuisen blogin otsikosta joku noin kovasti mielensä pahoittaa. Onneksi jokainen saa valita mitä lukee ja jättää lukematta.

   Poista
 7. Kiva, rento asukokonaisuus. Ajattelinkin, että et varmasti kovin pitkälle metsässä pääse valkoisissa lenkkareissa ;)

  Älä muuta sano, arki tulkoon ja juhlinta hetkeksi riittäköön. Hyvät puolet molemmissa, mutta varsinkin, kun on itse kaikissa viime aikojen juhlissa ollut järjestäjänä (lue: leipoja-ruuanlaittaja), tasainen arki on tervetullutta vaihtelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa lenkkareissa voisi mennäkin metsässä, ovat sen verran kuluneet jo, ei vaan taida kuvissa näkyä. Ehkä hyvä niin ;)

   Kyllä sitä rutiinejakin kaipaa, arjessa niitä on enemmän kuin juhlassa, etenkin jos tuon ruuanlaittajan viitan saa juhlassa harteilleen.

   Poista
 8. Ihana metsänneito! Ja kaunis rennontyylikäs asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Cealia! Kiva kokeilla joskus muitakin taustoja kun kotipihan erityyppisiä kerrostalon kulmia :)

   Poista
 9. Olen ihka uusi lukijasi. Selasin blogiasi tänään mielenkiinnolla. Asusi ovat kivoja ja antavat itsellekin inspistä yhdistellä omia vanhoja lumppuja vähän uudella tavalla. Mutta tuo kuvasta kuvaan samana säilyvä tapasi solmia huivi ei ole mielestäni kovin esteettinen... Sorry! Typerästä pikkuhuomiostani huolimatta todella kiva blogi sinulla. Täällä käyn jatkossakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Minnea ja Tervetuloa lukemaan blogiani :) Älä turhaan anteeksi pyytele, jos et pidä tavastani sitoa huiviani, ei se minua haittaa. Aion tosin jatkaa samalla tavalla, pitää niskan ja hartiat lämpiminä tuo tapa :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!