10.1.2014

Lot's of blue with hint of grey.


Sinisen kausi on taas palannut oikein rytinällä, kaivoin kaapista vanhan puseron ja neuleliivinkin. Se etu tuossa kirpparissa ja sinne tavaran viennissä on, että kaapeissa on enemmän tilaa. Se taas tarkoittaa sitä, että näen vaatteeni jolloin tulee muistettuakin, mitä kaikkea kivoja juttuja siellä kaapissa taas olikaan. Kuten nyt vaikka tämä neuleliivi. Olin vallan kokonaan unohtanut sen jo tässä, onneksi tuli kaivettua esille. Miten sitä voikaan unohtaa näin helposti noita suosikkejaan kaapin perällä. Ei hätää, tilanne korjattu ja liivi on taas käytössä.

Tämä viikko on menty jälleen pää kolmantena jalkana. On ollut tanssikurssin aloittamista ja kokoustamista niin töihin kun vapaa-ajan juttuihinkin liittyen. Jossain siinä välissä olen kerennyt vielä käydä järjestelemässä Akselinkin. Käykäähän muuten piipahtamassa, tänään illalla käyn laittamassa kaiken -50% aleen niin mahdollisimman vähän jäisi jäljelle. Pöytä 58. Lauantaina kaikki vaan tyhjentämään, vielä oli jäljellä paljon kaikkea kivaa.

Tämmöiset minun perjantaisuunnitelmani, jahka sieltä töistä pääsen. Millaiset sinun perjantai suunnitelmasi ovat?


There are many positive things when you finally take some time and make room for you closet. One of the major thing being: you can actually see you clothes. Like this blouse and knitvest. Both were so behing everything else that I barely remembered owning them. While cleaning my closet to fleemarket I came a cross to both of them. They still make me smile and I like to use them so why give them away? They can both be worn at the office and on leasure time as well. I think I should get more clothes like this. Or actually just think of more ways of using my existing wardrobe.

Friday already is it? It's been busy week on doing everything, felt so good after all this relaxing to get back to "normal life". I do like to relax, but it's good to get rutine back as well.

Have a great Friday and hope you are all well!

Neuleliivi/Knitvest: JackPot // Pusero/Blouse: Esprit // Farkut/Jeans: Evans // 
Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Longchamp

20 kommenttia:

 1. Huomenta ! Kauniit värit ja kiva tuo liivin malli .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta! Kiitoksia, liivi on kyllä ollut hyvä ostos, oli kiva löytää se kaapin perukoilta taas.

   Poista
 2. Voi miten kaunis liivi! Ja muutenkin kiva kokonaisuus. Laukku♥
  Oikein hyvää perjantaita sekä sinulle että Kotinörtille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Lady. Laukku on kyllä kaunis.
   Hyvää perjantaita teille sinne myös! <3

   Poista
 3. Oletpa kauniina. Tasapainoisen näköinen kokonaisuus. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi kauniista sanoistasi.
   Oikein hyvää viikonloppua! <3

   Poista
 4. Aivan ihana laukku!!! Ja asukokonaisuus muutenkin. :) Ps. Mun pitäis kans aloittaa kunnon kirpparimyynnit. Tavaraa on ihan hirveesti liikaa ja just ne kivoimmat hukkuu mullakin... Tiedän siis tunteen. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! Kyllä siellä kirpparilla aina välillä kannattaa käydä, teillä vielä kun on kasvavat lapset niin varmasti tavaraa vielä enemmän jota myyntiin laittaa :)

   Poista
 5. Ihana vaatekaappi sinulla kun teit sieltä tuollaisen löydön! ;) Välillä on hyvä tehdä inventaariota omassa vaatekaapissa niin muistaa, mitä kaikka kivaa siellä on. Pidän kovsti tyylistäsi!
  Minun päivääni kuuluu tänään työnhakua ja illalla bändtreenejä. Täytyisi jossain vaiheessa vaan ehtiä avaamaan ääntäkin. :)

  Oikein mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna. Kyllä se inventaario vaan kannattaa, minä ainakin vaan olen sen verran laiska, että saan oikein pakottaa itseni moisen tekemiseen säännöllisesti. Järkihän sanoo, että parikin kertaa vuodessa voisi olla hyvä tahti, laiskuus on sitten eri mieltä ;)

   Oikein hyvää perjantaita ja hyvää viikonloppua sinulle! <3

   Poista
 6. The vest looks super lovely :) And definitely adore that bag- looks very chic!

  www.callmemaddie.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Maddie! Bag is my leasure time favourite <3

   Poista
 7. Jotkut viikot on vaan niin sellaisia että juoksee koko ajan paikasta toiseen:D Tykkään vaan niin tuosta sun laukusta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän ne tuppaa olemaan, näemmä tämä viikko on ollut sellainen enemmissä määrin. Kiitos Sofia, laukku on kyllä kovin suosiossa ollut <3

   Poista
 8. Sä olet kyllä ihana, kun muistat aina kysyä myös meiltä lukijoilta mitä teille kuuluu tai mitä on suunnitelmissa. :)
  Hyvän blogistin tunnusmerkki on sujuva kommunikointi lukijoiden kanssa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysyn oikeastaan siksi, että haluan tietää. Ihmiset joka päivä käy täällä lukemassa mun jorinoita niin on se kiva tietää, mitä niille lukijoille kuuluu :) Mutta kiitos, kauniisti sanottu <3

   Poista
 9. Kaunis ja klassinen asukokonaisuus!
  Miltäs tanssikurssi on vaikuttanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia! Tanssikurssi aiheutti paljon naurua ja hihittelyä. Meillä kun ei kummallakaan oikein tanssitaitoa ole. Lienee kuitenkin pääasia tuo yhdessä tekeminen ja yrittäminen (ja jalkojen sotkeutuminen). Ehkä me vielä jonkun askeleenkin opimme :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!