9.1.2014

Old favourite.


Olen oikein hämmästynyt tänä talvena sitä, miten vähän olen tätä suosikki neuletakkiani pitänyt, tuntuu, että viime talvena suorastaan en muuta päälläni pitänytkään. Ei voi siis sanoa, että aikansa kutakin, en oikeastaan missään vaiheessa edes ajatellut, että olisin tätä kirpparille vienyt. Olihan tämän toinen niistä vaatteista, kuvan huivin lisäksi, jonka ensimmäisenä kaivoin syksyllä esille. Myös varmasti viimeisiä, jotka taas keväällä pakkaan pois. Suosikki pitää pintansa siis kyllä.

Tässä kokonaisuudessa liikuskeltiin viime sunnuntaina, kauppoilla lähinnä. Ostolakko on aiheuttanut sen, että olen suunnannut kaikki shoppausointoni sitten siihen, joka ei kuulu lakon piiriin. Kirjoihin. Toisaalta olen myös ilokseni huomannut ehtiväni lukemaan nykyisin enemmän, sillä ei ehkä ole lakon kanssa mitään tekemistä. Olen järjestellyt aikaani arjessa muutoin ehkä tehokkaammin jotta aikaa jää myös lukemiselle, joka on minulle parhaita tapoja rentoutua. Olen itseasiassa pikkaisen ylpeä tajuttuani, miten vähällä vaivalla sain järjestettyä aikaa tuolle kirjoihin uppoamiselle.

Oikein hyvää torstaita kaikille, johan se kohta onkin jo viikonloppu!I must addmit, that I am a bit surprised how little I've been using this cardigan this winter. It was one of the first ones I took out on autumn and I do think it could be one of the last ones I put away on spring. SO I do still love it, maybe I wore it a bit too much last winter.

This was last Sundays outfit, mainly some food shopping. But also books. But I'm also pleased to say that I have more time to read. It took some thinking on how to organize my days more easy, but then it was quite effortless to do so. and now I have more time to read wich I think is a good thing. Reading is one of the main things that I do to relax.

Have a geat Thursday all and hope you are all well!

Neuletakki/Cardigan: JackPot // Pusero/Blouse: Mexx // Farkut/Jeans: Evans //
Huivi/Scarf: Mulberry / Laukku/Bag: Longchamp // Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger

14 kommenttia:

 1. Tosi kauniilla asulla olet ostoksia tehnyt. Minunkin pitäisi napata itseä niskasta kiinni tuon lukemisen suhteen (yöpöydällä odottaa 3 kirjaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja. Lukeminen on kyllä hyvä tapa rentoutua, siksi sile olen aikaa koettanut järjestääkin, vie ajatukset pois muualta :)

   Poista
 2. Kauniit sävyt, ja muutenkin mieleinen kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia, kamelin ja konjakin sävyt ovat viime aikoina viehättäneet suurissa määrissä.

   Poista
 3. Kaunis kokonaisuus,taas kerran! Ja neuletakista puheenollen, voisin itsekkin pukea joku aamu ylleni pidemmän neuletakin. Aika vähäiseksi on käytöt jäänneet tänä talvena... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Minä nyt odotan lähinnä kauhulla niitä mahdollisia pakkasia huomenna, kun sellaisia lupasivat. Mielelläni en pidä noita samoja paksumpia vaatteita koko aikaa jos ei ole pakko ;)

   Poista
 4. Pitkä neuletakki on ajaton ja varsinkin näin neutraalin värisinä varsin pitkäikäinen.Ja näillä ilmoilla paskulla neuleella pärjää varsin hyvin, saa nähdä kuinka viikon lopulla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä tuossa oli nahkatakki päällä, koetan vaan ottaa asukokonaisuuksien kuvat ilman takkia, se on lopulta aika tylsä kun on aina saman värinen ja aina samanlainen. Minun takkini ainakin :) Huomista odotetaan lievällä kauhulla täälläkin.

   Poista
 5. Oldie but goldie, my dear :-) ... Love to wear my old and beloved clothes - some items of my wardrobe are many, many years old and love the wear them again and again and combine them and new ways! Love your cardigan and I would wear it for many years, too :-) ... - Liebe Grüße aus Wien,

  Katja

  www.collectedbykatja.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It is so true, good clothes you want to wear over and over again. Having all your new things combined with the old ones.

   Poista
 6. Takki on kaunis. Tänä vuonna sille olisi ollut paljonkin käyttöä.. Varmasti olisit selvinnyt sillä koko talven läpi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tämän päivän säätiedote sanoo, että takki siirtyi juuri sisäkäyttöön kun kerran pakkasia lupasivat :) Mutta muuten sillä olisi ainakin päivällä selvinnyt hyvin.

   Poista
 7. Tuo neuletakki yhdistettynä juurikin tuon huivin kanssa on aivan ihana kokonaisuus! Kaunis kuin karkki. Tuo neuletakki kannattaa ehdottomasti säilyttää vaikka joskus kyllästyisitkin siihen. Se on ajaton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Ei tuo neuletakki mihinkään ole menossa, sen verran olen siihen tykästynyt, että ennen kuin hajoaa niin se ei mihinkään ole menossa :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!