11.2.2014

Basic one - again?


Tiedättekö kun kantaa tavaroita illasta toiseen niin pääasiallinen asukokonaisuus näkyy kyllä olevan farkut ja neule. Niinpä ajattelin näitä ainakin iltaisin hyvin totuudenmukaisia vaatteita teille esitellä tässä tänään ja huomenna. Ensin tämä kokonaisuus, joka oli yllä viikonloppuna. Huivi on kaulassa oikeastaan lähinnä koristeena ja huonekaluliikkeen reissua varten. Farkuissa ja neuleissa purettiin tavaraa muuten vallan tehokkaasti.

Viime viikonloppuna omat haasteensa tuolle muuttamiselle asetti kyllä taustalla näkyvä jää, tuossa kun sutii tavaroita eteenpäin niin keskittyä kyllä saa joka askeleeseen. Nyt tosin voi jo sanoa, että kirjat on muutettu, ja meidän kahden kohdalla, se on todella paljon se. Muut menevätkin sitten keppoisasti vain viemällä. Minä etenkin meistä totaalisena perfektionistina halusin asetella kirjat oikeille paikoillensakin hyllyihin heti.

Mikä teistä on muuton haasteellisin kohta? Onko joukossa ihmisiä, jotka tykkäävät muuttamisesta?

Hyvää tiistaita!


You know when carrying thing from one appartment to another evening after evening I've become to realize, that everyhing I wear now days is just jeans and knits. Well, scarf when getting some new furniture. But Maybe you can bear with me, new apparmetn is comming together. 

All the books have been moved in already. And when you talk to a book fan like me, that is quite a lot I might add. But being lucky enough to move while having one month two appartmenst makes things more easy, we can tranfer everything slowly. Well, there is quite much things to move as well.

What do you think is the wort part of moving?

Have a great Tuesday and hope you are all well!

Neule/Knit: Vero Moda // Huivi/Scarf: Marja Kurki // Farjut/Jeans: Esprit //
Laukku/Bag: Longchamp // Kengät/Shoes: Pertti Pahlmroot

24 kommenttia:

 1. Muutossa parasta on se , että voi aloittaa "puhtaalta pöydältä" , luopua turhasta roinasta ja järjestellä paikat mieleisekseen. Tällä hetkellä ajatuskin muutosta kauhistuttaa , tavaraa on niin paljon ;) Onnea uuteen kotiin <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan totta. Tavaraa on kannettu myös roskikseen ja lahjoitettu ja myyty poiskin jotain. Kyllä se on kiva nähdä kun asunnosta muodostuu koti <3

   Poista
 2. Perusasut on ihan parhaita :) Muuttamisessa inhottavinta on tavaroiden pakkaaminen ja vanhan kodin loppusiivous, ihaninta taas uudessa kodissa tavaroiden paikoilleen laitto.

  Onnea uuteen kotiin teille !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Ihan totta puhut kyllä, loppusiivous on vielä edessä meillä, ensin ne tavarat pois alta :)

   Poista
 3. Tsemppiä muuttoon. Tämä on hyvä asu. Tummat farkut on hyvä ja kivasti yhdistyy vaaleaan neuleeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Hyötyliikuntaa tulee ainakin kun ravaa portaissa, ei tartte miettiä muuta liikuntaa :D

   Kiitos, neule ja farkut on kyllä ihan luottoyhdistelmä :)

   Poista
 4. Kätevä muuttoasu! Tylsintä muutossa on kellarin ja varastojen tyhjennys, joka yleensä jää viimeiseksi. Harvemmin käytettyjä ja muka tärkeitä tavaroita, joille pitäisi tehdä jotain, vaikka mieli tekisi jo laitella uutta kotia kuntoon. Muuten muutto on mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kellari, oivoivoi... Joo, se on kohta täälläkin edessä. Onneksi se on vuosi sitten järjestetty kokonaan, joten ihan hirveästi ei ole karsittavaa kun kausivaatteita kannetaan paikasta toiseen.

   Poista
 5. Perusasu on aina hyvä - ja tuollainen varsinkin. Ja kivasti taas olet huivilla piristänyt.
  Tsemppiä teille muuttoon! Ja minulle muutto on ihan kauhea peikko tällä hetkellä - tavaraa on ihan liikaa. Silti - ihan mieluusti vaihtaisin asuntoa pienempään, mutta Isäntä ei oikein ole lämmennyt ajatukselle - vielä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady, huivit tekevät minun kohdallani kyllä asun. Ja tavaraa, voi sitä tavaraa. Ehkä tekin jossain vaiheessa pääsette, me muutettiin isompaan :)

   Poista
 6. Olen muuttanut viimeksi 11 vuotta sitten ja toivottavasti ei ihan heti tarvitsekaan muuttaa - paitsi typykkä omaan huusholliinsa. Minusta hankalinta on kirjojen muuttaminen. Minun kirjat ovat jonkun mielestä ihan kummallisessa järjestyksessä: toinen kirjahylly on tiedettä ja toinen kaunokirjallisuutta. Tiede on luokittelun mukaisessa järjestyksessä. Kaunokirjallisuus on: maailmankirjaalisuus, kotimainen kirjallisuus, lyriikka ja draama samassa ja myös eepokset. Ja sitten tuo maailman kirjallisuus on vielä alkuperäisteoksen julkaisemisvuoden mukaisessa järjestyksessä... Miksi? koska tarkastelen kirjallisuutta sen hetkisen tyylisuunnan jne. mukaan. Niin voi vaan arvata, mikä homma on nuo kirjat laittaa niin, että ne sitten samassa järjestyksessä menee uudessa kodissakin. Nyt näen muutaman pään pyörityksen ja ihmettelevän katseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjojen muutto oli kyllä aika operaatio. Sinulla on kyllä hyvä järjestys. Meillä on kirjallisuuslahjeittain, on dekkarit, fantsut, klassikot ja monta muuta kategoriaa. Niissä mennään kirjailijoiden mukaan aakkosjärjestyksessä, kirjat ilmestymisen mukaan. Eli ainakin minä ymmärrän kyllä, miksi kirjojen on oltava tietyssä järjhestyksessä :)

   Poista
 7. Heh, pakko jatkaa Romantic Ladyn kommenttiin, että mun kirjat ovat väreittäin. Ja vaikka niitä on muutama sata, muistan silti, missä mikin kirja on. Tosinrakkautta siis! Tsemppiä muuttohässäköihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi värien mukaan järjestämisestä olen kuullut, vielä en ole itse kokeillut. Veikkaan, että en löytäisi mitään, mutta pääasiahan se on, että jokainen omasta hyllystään löytää :)

   Poista
 8. Pakko kertoa, että minulla ei ole kuin neljä kirjaa jotka ovat lapsuudenkodista mua joka muutossa seuranneet. Englanninkielen sanakirja, unientulkintakirja ja kaksi pientä runokirjaa. :) Niiden muuttaminen on helpoimmasta päästä toisin kuin cd-levyjen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin kuvitella, että CD:iden kanssa on vähän sama kuin kirjojen. Jokaisella omansa ja pitää olla juuri siinä tietyssä järjestyksessä :)

   Poista
 9. Kiva asu! Olen viime vuosina muuttanut muutamaan kertaan ja muuttanut myös vanhempaan nuorta neitiä muutamaan kertaan. Tavaramäärä näissä muutoissa on kyllä huomattavasti vähentynyt. Tsemppiä muuttoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina. Kyllä sitä tavaraa on pois vietykin, urakalla. Miten sitä pieneen asuntoon voi mahtua niin paljon tavaraa, sitä mietin edelleen :)

   Poista
 10. Tosiaankin tsemppiä muuttoon! Kiva perusasu, taisin olla liikkeellä tänään vähän samansuuntaisessa. Muutossa ihaninta on nähdä kuinka uudesta paikast muovautuu koti, rasittavinta jos joku muu on pakannut ne kirjat. Ne pitää olla omassa järkässä! Dekkarit, ulkoilaiset klassikot, kotimaiset klassikot ja tietokirjat (luonto, koirat, linnut tms.) omassa paikassaan. Minä muuten laitain ensin verhot uusiin ikkunoihin ja sen jälkeen vasta muut...:) En osaa olla jossei ole verhoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Neule ja farkut ovat kyllä helppo, mutta kiva koonaisuus. Kuulostaa tutulta tuo kirjojen järjestäminen, verhoja en laittanut vielä, mutta kirjahyllyt kasaan ja kirjat paikoilleen, sitten vasta kaikki muu.

   Poista
 11. Muuttaminen on kamalaa mutta samanaikaisesti puhtaalta pöydältä alottaminen palkitsee lopussa. Siisti, viimeistelty koti js hups harmitus on kadonnut mielestä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kiteytetty, puhtaalta pöydältä aloittaminen on kyllä hyvä asia, lopussa kiitos seisoo :)

   Poista
 12. Minä inhoan muuttamisessa eniten kellarin purkamista ja pakkaamista. Yääääh.
  Viimeksi kun muutettiin, ajateltiin että sitten katsotaan kaikki tavarat eikä viedä uuteen kellariin mitään turhaa. Niin vaan loppui puhti kesken, ja koko kellarikomeron tavaravuori muutettiin ihan sellaisenaan katsomatta yhteenkään laatikkoon :)

  Tsemppiä muuttourakkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on se kellari vielä siirtämättä. Suunnitelma on samanlainen, että saataisiin siirrettyä vain tarpeellinen. Lienee aika tehdä se tässä välissä ennen lopullista muuttoa, että tulee tehtyäkin :D

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!