1.2.2014

Grey and stripes with hint of red.


Taannoin valittelin paitojen ryppyyntymistä töissä, kauluspaidat vaikka kuinka silittäisi eivät meinaa pysyä siistinä. Varsinaista ratkaisua tähän ei löytynyt, paitsi vaihtamalla puseroita kokonaan. Hankinkin viime viikonloppuna muutama paksumman trikoopuseron, mielestäni tuommoisen varsin hyvin toimistoon sopivan (lähinnä siis kaula-aukko on säädyllinen). Ei varmasti edelleenkään niiden kaikkein tiukimpien päivien kokonaisuus tämä, mutta rennommassa ympäristössä tämä toimii varsin hyvin. Pääasiallisestihan minä tuollaisissa  rennommissa vaatteissa minä mennä viipotan töissä. Itse tykkään tästä rennommasta enemmän, sopii minulle.

Teinkin erikseen tuohon sivupalkkiin blogin aiheiden alle tunnisteen "Toimisto". Sitä kautta pääsee selaamaan millaisia työvaatteita päällä on ollut. En tosin laittanut tunnistetta vanhoihin postauksiin eli ihan hirveän paljonhan noita ei vielä ole tarjolla, mutta hiljalleen. Tuota kun on joskus toivottu, niin ajattelin että hitaampi parempi. Ehkä joku saa inspiraatiota omaankin työpukeutumiseensa. Vaikka miksi ei vapaa-ajallekin.

Tämmöinen kokonaisuus oli tällä viikolla yllä, ellen väärin muista niin jo tiistaina. Instagrammin (@dahlian_elamaa) pääsee seuraamaan paremmin ajan tasalla asuja ja muutakin elämää, blogissa nämä valitettavasti auttamatta laahaavat jäljessä.

Hyvää lauantaita ja helmikuun ensimmäistä kaikille!


Since I still hate ironing, last weekend I tught about my work outfits. We do have quite a relaxed dresscode at the office, at least on most of the days. I can wear jeans (as long as they are not those already worn down ones) and I dont' have to wear casual work wear every day. There are those days as well, but I like this relaxed version more, it's good for me. So anyway, I bought some blouses last weekend, wich don't need ironing being the point for them. Ine in tuquoise and another one is this striped one. 

Am I the only one that hates ironing?

Have a great Saturday dears and hope you are all well!

Jakku/Blazer: edc // Pusero/Blouse: Christel&co // Farkut/Jeans: Esprit // Laukku/Bag: Longchamp
Kengät/Shoes: Pertti Pahlmroot // Huivi/Scarf: Mark's and Spencer

20 kommenttia:

 1. Kiva asu ja tuo ripaus punaista kyllä piristää harmaata kummasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ilman punaista oli kokonaisuus kyllä kerrassaan valju :)

   Poista
 2. Kaunis asu ja raitapaita on juuri niin ihanan kuin ajattelinkin. Pidän myös noista saappaistasi, kerrassaan kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sra. Tuo paita on vallan ihastuttava, voisin pitää sitä jokapäivä (jos viitsisin).

   Pahlmrootin kengät ovat parin vuoden ajan olleet ne parhaat talvikenkäni, en tiedä mitä teen kun aika noista jossain vaiheessa jättää, uusia en saa.

   Poista
 3. Itsekin pidän sellaisesta rennosta toimistopukeutumisesta. Kun ei ole onneksi pakko pukeutua itsekään tiettyyn muottiin, niin se on helppo noudattaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noin. On paljon kivempi kun voi valita suuremmasta valikoimasta kun klassisen värisistä jakkupuvuista. Väheksymättä niitä ollenkaan, mutta kyllä värikkyys on joskus ihan kiva :)

   Poista
 4. Kivasti sopii raitapaita jakun kanssa!
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia, raidat ovat taas suosikkejani :)
   Hyvää viikonlopun jatkoa!

   Poista
 5. Kaunis yhdistelmä, punainen piristää kivasti harmaata, ja raitapusero raikastaa asua. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Punainen ja raidat, yhdistelmä joka miellyttää omaa silmääni aina :)
   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 6. Mun mielestäni tämän sinun tyylinen pukeutuminen on varsin sopivaa toimistotyöläiselle, joskus tuntuu, että tiukat toimistopukeutumisvaatimukset ovat vaan sen takia, että näin on aina tehty ja tullaan tekemään. Ja hei, eihän huivin alla ole väliä onko siellä kaulus vai, kuten sanoit, säädyllinen kaula-aukko. Siisti ja rypytytön trikoopaita on siistimpi kuin ryppyinen kauluspusero :) Kokonaisuus ratkaisee ja tässä se on oikein tyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osissa paikoista sen "tumma puku" ymmärrän vielä, mutta aika monessa voisi höllätä. Meillä on kyllä muutama paikka tuolla rahoituspuolella, joissa sitten mennään kyllä kraka suorassa mustanpuhuvissa ;)

   Poista
 7. Red + stripes is the perfect combination for me! I really like this outfit on you! Suits you so well! :)

  www.callmemaddie.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Maddie I like this as well, makes me feel a bit more spring :)

   Poista
 8. Kaikki suosikit: raidat, harmaa ja punainen. Ei voi mennä pieleen. Ja itsekin tykkään pukeutua töihin mieluummin vähän epävirallisemmin - aina se ei vain ole mahdollista.
  Hyvää, rentouttavaa viikonloppua sinulle ja Kotinörtillesi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Lady! Näin se menee meilläkin, aina ei voi olla epävirallinen, minun kohdallani virallisuus on onneksi harvassa ja suurimmaksi osaksi voi mennä vaan rennommalla.

   Hyvää sunnuntaita! <3

   Poista
 9. Tykkään kyllä asustasi, taasen kerran olet niin onnistuneesti luonut kokonaisuuden, jossa pääpaino hillityssä mutta raikas, pirteä, lämpimänsävyinen huivi tuo sopivasti maustetta :). Ja raidat :).

  Ihanaa viikonlopun jatkoa ihastuttavalle Dahlialle ja Kotinörtille tietenkin myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna, olipas kauniisti sanottu. Tuijottelin kyllä tovin kokonaisuutta peilistä kunnes totesin, että kyllä se kaipaa jotain piristystä.

   Hyvää sunnuntaita teille koko porukalle <3

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!