4.2.2014

Hand warmers.


Meillä vaihdeltiin jokunen hetki sitten töissä istumapaikkoja ja vaikka nykyinen paikkani ikkunan vieressä on ihan suunnattoman kiva, niin vanhemman puoleisessa talossa ikkunat aavistuksen verran falskaavat. Muutenhan se ei olisi mikään ongelma, mutta kun meinaavat kädet jäätyä koneella ollessa. Niinpä Äiti sitten parisen viikkoa sitten neuloi tyttärelleen nämä ihanat käden lämmittimet. Puoleen väliin kyynervartta tulevat lapaset ilman sormia ja peukaloa kuten niitä kutsun, ovat ehtineet aiheuttaa töissä jo paljon kehuja. Ennen kaikkea kuitenkin omat sormet pysyvät lämpiminä. Kuvat on tosin otettu kotikoneella ennen lämmittimien töihin vientiä, siellä saman kuvakulman kuvaaminen olisikin ollut "hippusen" haasteellisempaa.

Onko muilla samanlaisia ongelmia, että töissä jäätyy koneella sormet? Vai kenties kotona?

Hyvää tiistaita kaikille!


Sometime ago we changed sitting order at the office. Tough I love my new place by the window I must addmit it is a bit cool place. Telling this to my dear Mother she made me these lovely knitted hand warmers. Half way up to elbow these are great and now my hands keep warm at work as well. Makes working so much more easy. Photos were taken at home laptop, but after that these lovely ones have been staying at the office.

Do you hand tend to get cool at computer?

Have a great Tuesday and hope you are all well!


22 kommenttia:

 1. Töissä puhaltaa ilmastointi niin kovalla, että hartiat jäätyvät eli aina on oltava jotain hartiolla vaikka olisi pukeutunut villapaitaan . . . Kivat nuo sinun lämmittimesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meillä on samaa ongelmaa, huivikin kuuluu siis vakiovarustukseen töissä. Mutta huivin ja kädenlämmittimien kanssa pysyy kyllä oikein hyvin toimintakunnossa :)

   Poista
 2. Kivat lämmittimet <3 Väkersin itsekin parit , tulevat vähän pidemmälle kämmenelle. Töissä en ole ainakaan vielä pitänyt, joskus kyllä tarvitsisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneaulikki. Kannattaa kokeilla viedä yhdet töihin, jos tulisi pidettyä :)

   Poista
 3. Töissä jäätyvät - ja jäätyvät jopa kesällä. Koneellinen ilmastointi on niin sanonko mistä! Tuollaiset tarvitsisin ehdottomasti - en vain ole saanut aikaiseksi kutoa.
  Kivaa tiistaita sinne sekä sinulle että Kotinörtille - toivottavasti hän on jo kunnossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on meilläkin, kesät talvet huivi niskassa ja koivet jäässä.

   Kyllä se mies jo paremmin voi hiljalleen, tuskastunut kotona olemiseen :D

   Poista
 4. Kivat lämmittimet. Meillä on sitä samaa ongelmaa ja kämmekkäät ovat tulleet itselleni hyvinkin tutuiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Joo kyllä niille tarvetta on konttorissa useassa paikassa :)

   Poista
 5. Voi miten ihanat! Itselläni jäätyvät aina sormet ja varpaat, varmasti huono verenkierto kun ei voi falskaavia ikkunoitakaan syyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heculiina! Varmasti joo huonolla verenkierrolla tekemistä, villasukat ja lämmittimiet käsiin? ;)

   Poista
 6. Tosi kivat lämmittimet! :)

  Neuloin kans vähän vastavat syksyllä, mutta annoin ne lahjaks, joten ei niistä paljon iloa itelle ollut, muuten kuin sai purettua kiukkua neulomalla ;D Oon aina ihan jäässä, johtuen varmaan huonosta verenkierrosta, joten pitäis varmaan askarrella töihin kans tollaset, kun täälä ei toi ilmastointi oikein toimi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi! Minulle ei juuri tuommoista neulontavimmaa koskaan tule, mutta Äiti viimeksi eilen kyseli mikä on seuraava neulontaprojekti <3

   Poista
 7. Onpas kauniit. Harmi, kun itselläni eivät pysy neulepuikot käsissä, ainoastaan sushipuikot :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SatuMaria! Joo ei minullakaan, onneksi on Äiti <3

   Poista
 8. Meillä on työpaikalla lämmin ja käytänkin kämmekkäitä/ranteenlämmittäjiä/irtohihoja... - tai millä nimellä niitä nyt kutsuisikaan - ihan vain väriä ja jippoa tuomaan pukeutumiseen. Tänään oli turkoosit ja huomenna oranssiin vivahtavaa... Neulomiseni on vain niin lapsen kengissä, etten ole uskaltautunut edes kokeilemaan näinkään helppoa käsityötä - ehkä vielä joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, noillahan saa ihanasti väriä työpukeutumiseen! Ihana idea. Älä välitä, en minäkään neulo, Äiti tekee onneksi "mittatilaus työnä" :)

   Poista
 9. Kauniin väriset ovat ranteenlämmittimesi -ja käytännölliset. Itse käytän lämmittimiä kotona lähes aina, kun lämpötila laskee ulkona pakkasen puolelle. Vanhan talon vitsaus...Mulla on myös ulkokäytössä kämmeekkäät silloin, kun ilma on hieman viileää, mutta sormikkaat tai lapaset olisivat liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau! Meillä on onneksi kotona lämmin, mutta tuo kuulostaa kivalta pitää niitä keväällä ja talvella ennen hanskoja.

   Poista
 10. Mä olen töissä aina ihan kokovartalokohmeessa :)
  Jaloissa puhaltaa lämmitin, ja harteilla huivi tai villatakki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Tosin niin minäkin, huivi harteilla ja huopa jaloilla noin töissä ollessa :D

   Poista
 11. Töissä on pakko pitää ranteenlämmikkeitä ja villasukkia. Sen verta tehokas on koneellinen ilmastointi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sama se ilmastointi meilläkin. Minulla on huopa jaloilla, villasukissa jalat jäätyisivät kun lattian tasossa vetää ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!