10.2.2014

Red pants and stripes.


Viime viikolla töissä yhtenä kokonaisuutena oli, jälleen, punaiset housut yhdistettynä raitaan. Olen huomannut pitäväni paljon töissä näitä värikkäitä housuja, hyvä niin, että tulee pidettyä. Housuvaihe on muutenkin kestänyt aika kauan, normaalisti nautin hameiden ja mekkojen pitämisestä, mutta jostain syystä tänä talvena ovat housut vieneet voiton. Ehkä se johtuu siitä, että olen ostanut kivoja housuja useammat? Tiedä häntä, sen osaan sanoa varmaksi, että mekko/hamekausikin on tulossa vielä, vaikka nyt tuntuukin siltä, että ei ikinä. Sen verran tunnen itseni, että ihan varmasti jossain vaiheessa vielä taas uudelleen kaivan kaapista pelkkiä helmoja.

Mutta tämmöisellä kokonaisuudella, neuletta alla lämmittämässä ja raitajakkua päällä. Töihin mentiin tukevissa ja mukavissa kengissä. Vaihtuivat sitten avokkaisiin konttorissa kun liukasteluvaara oli ohitse.

Tämmöisissä tunnelmissa alkavaan viikkoon, joka meillä sisältää lähinnä tavaroiden kantamista iltaisin. Miltä teidän tuleva viikkonne näyttää?

Hyvää maanantaita!


Last week, I can't remember what day it was, but this is what I wore. REd pants with stripes. It seems that I have start to wear bright pants at the office more and more. This phase, me wearing nothing but pants has taken a bit long now, but I do know that spme day skirts and dresses will come back. But maybe right now I like to enjoy all my new pants, since I got some lovely ones lately (lately here benig with in 6 months).

My this week looks like I'm just carrying stuff from appartment to another. What does your week look like?

Have a great Monday!

Jakku/Blazer: Lindex // Neule/Knit: Esprit // Housut/Pants: s.t.i. // 
Kengät/shoes: Old // Laukku/Bag: Longchamp

12 kommenttia:

 1. Ihana asu! Josta tulikin mieleeni, että minunkin vaatekaapissa roikkuu tuo samainen bleiseri, sen käyttö on vain unohtunut täysin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heculiina. Se on hyvä bleiseri, käyttöön vaan. Seisoi tosin minullakin kaapissa koko syksyn ennen kuin kaivoin taas esille :)

   Poista
 2. Kiva yhdistelmä! Ja reippautta siihen kantamiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annu. Kyllä se tästä, se on vaan alun epätoivoa. Tänään näytti aamulla jo paljon paremmalta :)

   Poista
 3. Kiva asu. Nuo punaset pöksyt on piristävät. Yritän saada tällä viikolla vaatepostauksen. Huomenna voisi onnistua, kun olen etäpäivällä kotona ja lapsi tulee aiemmin, joten kuvaajakin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Punaiset pöksyt ovat kyllä verrattomat piristämään asua kuin asua. Toivottavasti saat kuvaajan!

   Poista
 4. Mun mielestäni ihan hurjan kivan näköinen asu. Tasapainoinen muttei tylsä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau.Tasapainoon kovasti olen pyrkinyt :)

   Poista
 5. Kyllä tuo punainen vaan rokkaa! Tykkään asusta kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia! Se on kyllä kaunis kokonaisuus minustakin, toimiva ainakin :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!