Turquoise pants.


Tällä ja viime viikolla ovat nämä asukokonaisuudet jääneet vähän vähemmälle, mutta päätin loppuviikosta parantaa tapani ja laittaakin esille asukuvaa vallan tavallisesta arkikokonaisuudesta. Ostinkin Sokokselta taannoin turkoosit housut ja niitä on tullut pidettyä eri kokonaisuuksien kanssa todella ahkerasti. Muut värit ovat pääasiallisesti olleet hillitympiä, kuten tässä valkoiseen ja harmaaseen. Tykkään siitä, että kokonaisuudessa on joku juju, mutta liikaa sitä jujua ei saa olla. Turkoosit housut nyt ovat sellaiset, että niissä on aika paljon sitä jotain. Ei tarvetta muulle.

Millaisia pukeutujia te olette? Voiko yllä olla samaan aikaa useaa eri kuosia vai pelkkää mustaa, mielellään mustan kanssa? Leikittelettekö ennemmin väreillä vai kuoseilla?

Hyvää perjantaita kaikille!


This and last week I have been postin relatively little of my outfits of the day. I wanted to start posting them more again so here we go, at least some outfit phpotos comming. I boght these lovely turquoise pants a while ago and have been wearing them a lot. I tend to wear them with more suttle colours like here with greay and white. I like that there is that little something on every outfit, but since these pants are so stong coloured I think that is enough something.

What kind of outfits do you like wear? Is it more black on black or bright colours? What is you style?

Have a great Friday all!

Jakku/Blazer: edc // Pusero/Blouse: Dublin // Housut/Pants: House (Sokos) //
Kengät/Shoes: Pertti Pahlmroot // Laukku/Bag: Longchamp

Kommentit

  1. Huomenta, itse tykkään pukeutumisessa siitä että siinä on aina hiukan vastakohtaa ja pieni särö jossakin. Eli ei päästä varpaaseen samaa tyyliä taikka värejä. Koko musta on kylä joskus jees : ). Olen sitä mieltä, että sinun kokonaisuuksissa paras" asuste" on vilpitön ja kaunis hymysi : ).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Virpi. Hymy pelastaa paljolta, myös mustilta silmäpusseilta ;) Kyllä se koko musta minullakin on joskus päällä, ei siitä vaan mihinkään pääse.

      Poista
  2. Yhdistelen mielelläni tummaan kirkkaampia värejä. Toisena päivänä on värikkäämpi olotila ja toisena taas mustempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama se on minullakin, aina ei ole niin kirkkaiden värien päivä ja perus värit tuntuvat paljon mukavammilta :)

      Poista
  3. Hei,
    minun pukeutumiseni vaihtelee... ja minun tyylini onkin niin eriskummallinen ;)
    Mutta pääasia, että itse tykkään.

    Oi - tuo alemman postauksen liivi sopii sulle ihanasti.
    Joten jätänpä merkkini, että täällä tulee käytyä eikä sitä merkkiä tule aina jätettyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Ainosofia!

      Mukava kuulla sinusta. Minusta tyylisi on kaunis ja kuten sanoit, pääasia, että itse viihdyt valitemassasi kokonaisuudessa :)

      Poista
  4. Kivan väriset housut ja kyllä väriä pitää olla pukeutumisessa sekä yhdistellä niitä rohkeasti niin paljon kuin sielu sietää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minttu. Minä en kovin rohkeasti vielä ole uskaltanut yhdistää, ehkä joku päivä ;)

      Poista
  5. Hurjan kiva väri yhdistelmä ! Turkoosi yhdessä harmaan kanssa näyttää oikein raikkaalta. Musta laukku ja saappaat tuovat kivasti ryhtiä asuun.

    Hih, taidan olla aika tylsä pukeutuja, väreillä en taida juurikaan leikitellä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara! Totesin itsekin, että harmaa vähän tasoittaa sitä turkoosia, oli kivempi kuin mustan kanssa.

      Sinulla on niin kauniin klassinen tyyli, että mitä sitä muuttamaan jos itse siinä viihdyt :)

      Poista
  6. Ihanan väriset housut, ja sopii kauniisti harmaan bleiserin kanssa. Itse tykkään erilaisista kuoseista hurjasti. Värejä käytän oikeastaan vain kesäisin, täytyy vähän tsempata sen kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Caelia! Sinun tapasi hyödyntää kuoseja on aivan ihana, ehkä opin sen itsekin joskus :)

      Poista
  7. Minähän tunnetusti yhdistän mustaan aina toisen värin. Joskus tosin voin minäkin vähän enemmän leikitellä ja yhdistellä vielä haastavammin useita värejä. Kyllähän sä tiedät, mun värileikkini ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Maiju kun se sinun tyylisi on niin ihana ja kertakaikkian vertaansa vailla. Upean värikästä, tulen aina hyvälle tuulelle kun blogissasi käyn :)

      Poista
  8. Tuo rusettipusero on sinulla tosi kaunis! Minun pukeutumisen kulmakivi on omat tekemät neuleet. Olen ehkä enemmän sellainen fiiliksen hakija -pukeutuja. Tykkään pitsistä ja hörsöistä ja kimalluksesta. Minusta pukeutumisessa saa olla jotain veikeetä, satua. Idea voi tulla vaikka joku ohi kiitävä hetki, kahvilan pitsiverho ja tunnelma siitä, joku vanha musiikki, vanha valokuva, mainos. Tykkään tosi paljon Dolcen ja Gabbanan tyylistä ja mainoksista, tunnelmasta niissä kuvissa ja videoissa. Aika vaikea kyllä oli tuo sinun kysymys :) Esim. se minun blogissa oleva kirjava virkattu mekko on saanut idean espanjalaisuudesta ja flamencosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Romantic Lady! Aika harvoin sitä enää nykyään pidän, ennen tuli pidettyä enemmän. Pitäisi päästä takaisin hakemaan muutama uusi pusero.

      Kysymys on kyllä vaikea, en nimittäin oikein osaa omaakaan pukeutumistani määritellä. Sen johdosta aina joskus kyselen muilta, osaako joku muu nimetä omansa :)

      Poista
  9. Kiva ja raikas kokonaisuus! Mulla on menossa joku vähän hillitympi kausi kun katse hakeutuu aina harmaaseen, eli tuo bleiseri on aivan ihana, mutta housut piristää kyllä kokonaisuuden. Mä taidan olla vähän tylsä pukeutuja, aika vähän loppujen lopuksi löytyy värejä kaapista. Enimmäkseen siellä on ruskean, beigen, valkoisen sävyjä ja mustaa... Punaista löytyisi, pitäisi varmaan käyttää enemmän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari. Mulla oli saman tyyppinen kausi menossa syksylä kun tuntui että pidin vaan mustaa, harmaata ja ruskeaa. Harmaa on kyllä kaunis väri, rauhoittava. Samoin nuo muut mainitsemasi värit. Punainenhan tietysti piristää aina, tosin taidan pitää punaista aika paljon ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!