All Blue.


Pitkästä aikaa lauantaina ehdimme ottamaan asukuviakin. Sen verran pitkiksi venyivät päivät loppuviikosta työpäivien osalta, että pimeässä ei enää viitsinyt kuvia ottaa. Lauantaina kuitenkin tilanne korjattiin kun ylle päätyi sininen kokonaisuus, huom myös tennarit! Kyllä niillä tarkeni, päivällä etenkin. Takin virkaa toimitti nahkatakki! Ihanaa! Pirteä ja kiva kokonaisuus, josta ainakin itse pidin kovasti.


Kävimme lauantaina vähän kirppareita kiertelemässä, meille aivan uusi harrastus joka näin ensi yrittämällä oli ihan kivaa. Pientä kivaa löytyi, lähinnä kirjoja (joita on nyt jo "ihan vaan muutama"), mutta myös hyvin pidetty ja täysin ehkä kameralaukku Kotinörtin Pentaxille.Ehkä siis toistekin.

Miten teidän viikonloppu meni?

Kivaa maanantainta ja hyvää alkanutta viikkoa!


Hello lighter shoes long time no see! Also leather coat on top of this, long time no see. Sprting I hope, has come to southern Finalnd and I do really hope it stays that way. At least the Sun felt warm already. Good. This all blue outfit was on me on Saturday for our shopping tour. Nice little something something, mostly books tough (wich we have several).

How was your weekend?

Have a great Monday and hope you are all well!

Pusero/Blouse: Tommy Hilfiger // Jakku/Blacer: Old // Housut/Pants: House (Sokos) // 
Kengät/Shoes: Esprit // Laukku/Bag: Pertti Pahlmroot

Kommentit

  1. Voi että sä olet rohjennut jo nahkatakissa? Mä en vielä, olen liian vilukissa :D Mutta pian, pian!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kun autolla menee niin hakatakki riittää :) Toisaalta kyllä se tuulta pitää sen verran hyvin, että on ihan toimiva. Tänään tosin taitaa olla taas talvitakin vuoro :D

      Poista
  2. Aivan ihana raikas asu ja ihanat sinisen sävyt <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta, sininen on viehättänyt viime aikoina :)

      Poista
  3. Tosi ihanan väriset housut!
    Kirppishommaan vielä jotenkin harjaantuu, kun enemmän käy. Aikanaan kun itse aloitin, tuntui, että löytyy vain roinaa. Kummasti sitä oppii löytämään ja näkemään sieltä sälän seasta ne omat jutut. Ja toisinaan tulee tehtyä todellisia Löytöjä, joko hinnan tai tavaran muodossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helmi Nainen! Näin olen ajatellut, että siihen oppii vielä. Muutaman helmen jo olen löytänyt, mutta uskoisin, että siellä on muutakin saatavilla kun vaan oppii :)

      Poista
  4. Voi vitsit, kuinka kivan näköiset housut :)

    VastaaPoista
  5. Ihana asu Dahlia :)! Näytät todella hyvältä!

    On muuten mageet nuo siniset housut, istuvat kuin nakutettu sinulle niin mallin kuin värin puolesta! Mäkin olen alkanut kaipaamaan värikkäämpiä housuja, koskahan mintut korkkais..? Valkoiset istuvat "skinnyt" olis hakusessa, mutta ei ole löytynyt kumma kyllä. En luovuta vielä!

    Kivaa uutta viikkoa Dahlialle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! :) Minulla kesti aika kauan löytää just ne housut, jotka olivat eniten mieleen värikkäistä, mutta kun kerran aloin pitämään niin värillisiä on tullut hankittua useampia. Minun jalkaan vaan, teillä on siellä ihan kevät kelit jo, ei ole kura-vaaraa kuten täällä :)

      Hyvää alkanutta viikkoa!

      Poista
  6. Tämä on kyllä raikkaan näköinen asu kokonaisuus. Tulee kesä ja merituuli mieleen. Todella pirteä ja merellinen asu. Tykkään! :)
    Minä ahersin lauantaina eteisen sisustamisessa ja sunnuntaina lööpailin vain. Sisustus kuvia tulossa loppu viikosta blogiinkin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minttu! Oli se kelikin tuolloin lauantaina aika hyvä! Oi sisustuskuvat kuulostavat kivoilta, odottelen siis loppuviikkoa!

      Poista
  7. Ihanan raikas asu. Hyvän ja koukuttavan uuden harrastuksen olette keksineet. Harjoitus tekee kirpparinkiertäjästäkin mestarin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos PauMau! Samaan filosofiaan olen päätynyt, että näin sen on oltava, että pitää vaan käydä niin oppii ja harjaantuu :)

      Poista
  8. Noi housut on niin kivan väriset tuo asuun särmää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju, ne ovat kyllä kivat, piristävät omaakin mieltä kummasti :)

      Poista
  9. Ihanan keväinen kokonaisuus! Täällä ei vielä pärjää tennareissa, saappailla ja muilla lämpimillä vielä mennään...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! Ei täälläkään varsinaisesti pärjää, mutta kun autolla suhaa niin kykeni ;)

      Poista
  10. Pirteä asu ja takki on ihanan mallinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna. Takki sai olla kauan varastossa kunnes kaivoin sen taas esille :)

      Poista
  11. Kiva nahkatakki! Ja pirteän näköinen asu - ja asun kantaja:) Ja tennarit!!!
    Oikein hyvää uutta viikoa sekä sinulle että hovikuvaajallesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady! Tennarit menivät, valitettavasti jo sunnuntaina takaisin kaappiin kun tuli niitä tiskirättejä, kohta voisi taas uskaltaa :)

      Hyvää viikkoa sinne myös!

      Poista
  12. Voi miten kiva asu, ihanat värit! Tennarit voisin minäkin jo kohta kaivaa kaapista käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Caelia! Kyllä niillä aika ajoin tarkenee, ainakin kun päivällä menee :)

      Poista
  13. Hei! Kiva blogi sinulla ja vaatteet kanssa hyvännäkösiä. Yksi juttu kuitenkin:tuossa ylemmässä kuvassa, housut ovat sinänsä kivat mutta ylä- ja alaosa ovat vähän "eriparia". Eli alaosa näyttää pari kokoa isommalta koska housut ovat vaaleat. Tossa alemmassa kun on tummat housut, kokonaisuus on balanssissa. Siis ei millään pahalla. Noi vaaleet housut menis varmaan esim valkosen paidan kaa (ei liian lyhyt) paremmin. Itsekin taistelen aina jättireisieni kaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Isot reidet ovat sukuvika, minkäs teet :) Onneksi niiden kanssa on oppinut elämään, tai lähinnä olemaan välittämättä. Housut ovat kyllä samat joka kuvassa, lienee vaihtunut valo sillä hetkellä? :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!