19.3.2014

Blue moment.


Viime perjantaina otimme Kotinörtin kanssa kuvia vielä kohtalaisen myöhäisenä kellonaikana. Olin ensin huristanut hakemaan töiden jälkeen uuden laukkuni ja vielä suunnistimme ystävämme luokse iltaa viettämään. Kamera oikeastaan kertoo vasta sen, kuinka sinistä uskona onkaan. Nuo siniset hetket, joita elokuussa yleensä etenkin riittää ovat se suosikki hetkeni päivästä. Minusta siinä on ehdottomasti jotain taika, siinä sinisessä hetkessä ennen yötä.

Mikä on sinun suosikkiaikasi päivästä?
Hyvää keskiviikkoa!


Last Friday we took photos in quite late hour. I had first piced my new bag after work and then we took photos before leaving to spent the evening at my friends house. On that blue moment before it's night. That is actually my favourite time of the day, that all lovely blue.

What is your favourite time of the day?
Great Wednesday!

Neule/Knit: Vero Moda // Farkut/Jeans: Evans // Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // 
Laukku/Bag: Longchamp // Huivi/Scarf: Mulberry

16 kommenttia:

 1. Kivan simppeli asu. Uusi laukkusi on kaunis ja sopii hyvin asuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara. Laukku on osoittautunut mainioksi juurikin vapaalla, kun mukana ei ole niin tarve kantaa "koko omaisuutta" mukana.

   Poista
 2. aamulla tänään kello 6.40 koiran kanssa aurinkon ensi säteet...hiljaista ja kevään tuoksu...se on minun hienoin hetki ,aurinkon nousu! p.s sinisessä hetkessä on tosiaan jotain mystistä,etenkin lapsena ajatteli joko keijujen varjot liikkuu.....?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamut ovat kyllä toinen, hiljalleen nouseva aurinko on todella kaunis. Herään itsekin sen verran aikaisemmin, että ehdin tätä hetkeä monesti aamukahvikupin kanssa todistamaan.

   Poista
 3. Ihana kysymys! Minulla päivän suosikkihetkeen vaikuttaa vuodenaika. Rakastan kesää, kesäyön valoa. Se hetki, kun on aurinko laskenut ja kun se kohta nousee, juuri se nousemisen hetki. Pidän myös iltaöisestä kaupungista; Helsinki on ihana iltayöllä. Syksyinen iltayö, ehkä vähän sataa, asvaltti kiiltää, autojen valot, äänet, valot talojen ikkunoissa, korkojen kopse, äänet ravintolan ovelta, ruoan tuoksu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kauniisti kuvailit eri hetket, ihan kuin olisin ollut siellä :) Kesäyö on kyllä kaunis, todella mieleen täälläkin.

   Poista
 4. Rento mutta oikein kaunis asukokonaisuus, sinulla on kyllä silmää. Värimaailmakin on just eikä meilkein. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisabete. Vapaalla tuppaan pukeutumaan simppelimmin kuin töissä, ehkä se kun e ole pakko pukeutua siististi saa tämän aikaan :)

   Poista
 5. Ilta-ihmisenä ja yökyöpelinä rakastan iltoja ja yötä. :)

  VastaaPoista
 6. Huomasin juuri eräänä myöhäisenä iltapäivänä kuvaa lumioukosta ottaessani, että silmällä katsottuna ukko oli valkoinen, mutta kamerasta ulos otettuna siinen. Varsinaisesti ei mikään vuorokaudenaika ole minulle merkityksellisempi toistaan, mutta auringonnousun ja -laskun hetkissä on jotain maagista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen on kyllä vahvasti illan väri, kamera huomaa nopeammin kuin silmä.

   Poista
 7. Ennen Oliviaa ehdoton lempparini oli aikainen aamu, juuri ennen auringon nousua. Nykyään sitten taas illan hämärä ja keskiyö.

  Kaunis asu taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin arvata, että tuo on muuttunut. Kiitos, miellyin kokonaisuuteen itsekin :)

   Poista
 8. Voi kun itse olen nyt nauttinut hieman pitenevistä päivistä. Alkaa olemaan valoa vähän enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valo on kyllä ihmeellinen energiavoima :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!