21.3.2014

Even a small peace of spring.


Huolimatta viime päivinä takaisin tulleesta talvesta, olen koettanut säilyttää sen kevään edes väreissä vaatetuksessani. Turkoosi jakku jos mikä, kertoo minulle keväästä ja henkii pirteyttä. Tällä viikolla ovat hameet ja mekotkin hiljalleen palanneet takaisin vaatetuksiin, tässä esimerkkinä farkkuhame, jonka kaivoin pitkästä aikaa kaapin pohjalta keskiviikkona. Kyllä ne siltä, hiljalleen taas pääsevät käyttöön. Onko teillä vaatteita joita te säilötte vain ihastuksenne niihin hetken tauon jälkeen uudelleen?

Hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua!

Despite of the winter, that has seem to return to Finland this week I have ried to keep at least some bright colours in my outfits. For me, turquoise blazer says spring. I seem to be using more and more dresses and skirts lately, like this denim skirt I found on my closet on Wednesday. Do you fall in love for you clothes over and over again as I did with this skirt?

Great Friday and hope you are all well!

Jakku/Blazer: H&M // Neule/Knit: Esprit // Hame/Skirt: Mark's and Spencer //
Kengät/Shoes: Tommy HIlfiger // Laukku/Bag: Longchamp

14 kommenttia:

 1. Turkoosi on ihana väri ja sopii sulle tosi hyvin. Mulla on usein vaatteista säilössä, joita innostun käyttämään yhä uudelleen. Farkkuhame on yksi niistä mullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Jostain syystä huomaan, että farkkuhameen käytössä on itselläni selviä kausia, ilmeisesti kausi on taas alkamassa.

   Poista
 2. Kiva kokonaisuus. Minulla on siis kesävaatteet säilössä. Ja joitain omia tekemiä neuleita jemmaan, koska en halua antaa niitä pois, ainakaan vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki kausivaatteet pitää säilöä, mutta on tuommoisia ajattomia, kuten farkkuhame jotka kaivan esille sesongista riippumatta tasaisin väliajoin :)

   Poista
 3. Kaunis asu, ja kyllä tuo turkoosi on vaan niin pirteä! Minä voisin tästä inspiroituneena kaivella omat värikkäät jakkuni esille - kaapista löytyisi kirkkaan keltainen ja räiskyvän pinkki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia! Oi ehdottomasti vaan kirkkaiden jakkujen kimppuun, on jo maaliskuun loppu :)

   Poista
 4. Niin sun väriä. Turkoosi on NIIN upea väri ja niin sua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Maiju :) Se on kyllä suosikki tällä hetkellä (taas :D ).

   Poista
 5. Niin hyvän värinen tuo turkoosi sun päällä! Tulee heti jotenkin freesi ja keväinen fiilis, kun on vähän väriä mukana.

  Ja kyllä, olen varsinainen vaatteisiin rakastuja ja lemppareitten säilöjä... Haha! Nytkin on laatikollinen vaatteita, joita aina välillä katselen sillä silmällä, että joko nyt olisi aika ottaa ne käyttöön. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu. Koetan kovasti lisätä väri vaatetukseeni, muutenhan pukeudun kuitenkin kohtalaisen klassisesti, joten ei tule muuten "repäistyä" :)

   Se on jännä tuo vaatteiden säilöminen, millään ei meinaisi raaskia luopua. Minä ainakaan. Ja silti saan kuitenkin aina kirpparillekin kamamaa. Pohjaton kaivo siis tuo vaatekaappini :D

   Poista
 6. Tosi kiva asu kokonaisuus :) Mä olen aloittanut täydellisen farkkuhameen metsästyksen näin keväällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna. Se ei muuten ole helppo homma se täydellisen farkkuhameen löytäminen, itsellä meni ainakin aikaa kun halusin riittävän pitkän ja siihen päälle vielä tumman sininse. Silloin oli tarjolla lähinnä vaaleita :)

   Poista
 7. Todella ihana asu. Turkoosi on ehdottomasti yksi lempiväreistäni ja sopii hyvin mustan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Se on kyllä kaunis väri ja sopii moneen tilanteeseen :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!