17.3.2014

I'm Blue Da Ba De Da Ba Di.


Kun aamulla ensimmäisenä kuuluu radiosta otsikon mukainen luritus, niin jostain syystä sille päivälle on sitten vaatteiden valintakin selvä. Näin kävi viime viikollakin. "Sininen" oli ensimmäinen aamulla mieleeni noussut ajatus ja sitä ajatusta sitten noudatettiinkin päivän asu valinnassa. Tosin maustoin punaisella ja koska silloin vielä säät sallivat kiskaisin jalkaani avokkaat. Klassinen trikolori väritys on mieleeni, etenkin keväällä ja kesällä. Tuohonhan voisi vielä yhdistää oikein hyvin raidat vaikka puseron muodossa. Taidan olla vähän toivoton raitojen kanssa.

Viikonloppu meni täällä kiireessä, oli menoa jos toistakin. Onneksi tämä viikko on vajaa ja loma alkaakin jo perjantaina. Paljon on hommia sitä ennen tehtävänä, voi sitten lomailla rauhassa ilman mitään kaaosta kun palaa töihin. Jännä tämä toimintamalli muuten, sitä tekee kauhealla kiireellä valmiiksi kasan hommia ja kun tulee lomalta niin taas on kasa hommaa. No, onneksi siinä on se loma edes välissä.

Miten siellä meni viikonloppu? Miltä tämä viikko näyttää?

Hyvää maanantaita ja alkanutta viikkoa!


Last week, first thing I heard from the radio one day was this song that said "I'm blue da ba..." So it was blue for me also, from head to toe on that day. With some red. So this time I chose to took the song litterary. I like this classic blue-red-white combination, I think it looks on everyone.

Here the weekend was quite busy, I had a lot of things to do. This week is a short one tough, I start my winter holiday on Friday. Yep, I know, a bit late for winter holiday, but I like it so. There are lot's of things to do before holiday at the office, but I think it's worth it. It is, after all, a holiday.

How was your weekend? What about his week, how does that look like at your agenda?

Great Monday and begining of the week!
Jakku/Blazer: Esprit // Pusero/Blouse: Tommy Hilfiger // Farkut/Jeans: Evans //
Huivi/Scarf: Mark's and Spencer // Kengät/Shoes: From Dublin // Laukku/Bag: Longchamp

10 kommenttia:

 1. Kivan raikas asu! Jakku & farkut -yhdistelmä on oikein toimiva. Mukavaa viikkoa! Huippua, että sinulla tämä viikko päättyy lomaan : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina. Tajusin itsekin vasta kuvista, että miten lähellä jakku ja farkut ovat toisiaan väriensä puolesta.

   Kiitoksia, hyvää viikkoa sinne myös!

   Poista
 2. Mun silmäni nauliintuivat noihin ihaniin kenkiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SatuMaria. Vanhat hyvät, edulliset ja kohta hyvin loppuunkulutetut, valitettavasti.

   Poista
 3. Oikein ihana kokonaisuus! Sini-puna-valkoinen yhdistelmä on hyvän ja raikkaan näköinen vuodesta toiseen. Ja kuten sanoitkin, mukaan sopii hyvin pari raitaa sailor-henkisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau! Kyllä se vaan raikkaalta näyttää omaankin silmään. Seiloria koetin tällä kertaa välttää, mutta monesti sekin on valintana ollut :)

   Poista
 4. Oiken hyvältä näyttää kokonaisuus, punainen tuo kivaa kontrastia! Minä en taida farkkujen lisäksi omistaa mitään sinistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia. Ei hätää, minä omistan sinistä sinunkin puolestasi :D

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!