It's like sea.


"Se on ihan kun meri kun liikut!" ihasteli työkaveri hamettani perjantaina- Tiukkojen palaverien luottohameeksi noussut "Ei rypisty millään - näyttää hyvältä koko päivän" French connectionin hame pääsi jälleen päälle perjantaina. Hame on kyllä ollut semmoinen ns. erinomainen ostos. Ei välttämättä yllä joka viikko, mutta niinä päivinä, kun tietää, että asukokonaisuus ei saa pettää on hame ollut monesti yllä. Kaikin puolin just eikä melkein, ei tarvitse edes kovin montaa eri väriä seurakseen, pelkällä mustallakin selviää hyvin. Tällä kertaa hameen seurana oli kuitenkin mustan lisäksi kirkkautta tuomassa turkoosi jakku. Kiva kokonaisuus, piristävän värikäs, mutta siitä huolimatta asiallinen. Onneksi sen asiallisen ei tarvitse olla pelkästään tylsän tummia värejä!


Mikä on teidän tiukkojen päivienne luottokokonaisuus tai luottovaate? Mikä kaivetaan kaapista esille niinä päivinä kun sen asun pitää olla samanlainen aamusta iltaan?

Hyvää keskiviikkoa!


"It looks like the sea when you move!" said my co worker about my blue french connection skirt. On Friday it was, oagain, time to wear this skirt, it has been a great buy. It does not wrinkle and it looks always good. Wearing black, or grey or what ever colour you want to wear it iwith, it always looks good. And sometimes there are those days when you need to look good at the office from morning until the evening. Skirt has become one of my trusted office clothing.

What is you tursted office outfit? Or some certain clothing?  What do you wear when the outfit needs to look same from morning to evening?

Great Wednesday!


Jakku/Blazer: H&M // Neule/Knit: Next // Hame/Skirt: French Connection //
Saappaat/Boots: Evans // Laukku/Bag: Mango

Kommentit

  1. Tuo hame on kyllä kaunis - ja kyllä sen luottovaatteen pitää olla sellainen, jossa on hyvä olla, joka ei rypisty ja josta tietää, että se sopii itselle ja siihen tilaisuuteen. Minulla se on musta, napakkaa trikooneulosta oleva hihallinen kotelomekko. Sen kanssa sopii melkein mikä tahansa jakku ja se piristyy väristä.
    Aurinkoista päivää sinulle ja hovikuvaajalle - joka taas kerran on kuvannut hienoja kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Lady <3 Ihan totta, luottovaatteella on monta eri tarkoitusta ja sen pitää olla kaikin puolin täydellinen. Musta kotelomekko on ehdottomasti toinen sopiva, etenkin kun kuten sanoit, sen voi hyvin piristää jakuilla tai huiveilla eri väriseksi.

      Hyvää keskiviikko illan jatkoa! Kotinörtti kiittää kuvakehuista :)

      Poista
  2. Tuo hame on kyllä kaunis. Ja menee niin monen yläosan kanssa. Luottovaate-titteli on kyllä ansaittu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marja. Ihan totta, aika monen kanssa tätä voi yhdistellä, vielä muutama yhdistelmä mielessä, jonka kanssa kokeilla, mutta kaikki aikanaan :)

      Poista
  3. Totta, eipä ole tullut mieleenkään, että hame voisi olla kuin meri mutta niinhän tuo varmastikin on juuri sitä liikkuessaan :) Tykkään!

    Vaan mitä ihmettä viikonlopun sääennusteissa taas oli, lunta ja yöllä -11?? Mitä ihmeen takatalvea tänne pukkaa?? Toivottavasti ennusteet on jo lauhtuneet eikä räntää olisi enää tiedossa jarruttamaan tätä ihanaa kevättä! :)

    Keskiviikkohalit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään ajatellut, kunnes sitten työkaveri tästä mainitsi. Pari kertaa pyörin peilin edessä ja siltähän se kieltämättä näytti.

      Ja näin se kertoi se säätiedote, kauhulla täällä odotetaan, vaikkakin tiukasti tästä ja huomisesta nauttien, kerätä varastoon aurinkoa ja muistella sitten sitä kun ne tulevat ne kurjemmat kelit.

      Poista
  4. Hauska ja täydellinen kuvaus hameesta. Hamehan on upea ja käy niin monen yläosan kanssa. Ja mikä parasta, tuo väriä elämään : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina. Värit on kyllä varsin täydellinen, sopii moneen ja menee niin hillitymmissä kuin paremmissakin kokonaisuuksissa. Kevät ja lisää värejä vain sanon minä :)

      Poista
  5. Kylläpä korostuu kauniisti asusi hehkuva värikkyys ruskeasävyistä metsää vasten. Hameesi on kyllä kaunis ja sopii yhdistettäväksi hyvinkin monen värin kanssa. Väripsykologian muistiinpanoja tutkiessani eräs hauska yksityiskohta jäi mieleeni: punaista tasapainottamaan ehdotettiin valitsemaan hitunen turkoosia. Itse olen kyllä eri mieltä onko punainen ja turkoosi yhdessä tasapainoinen kokonaisuus, melko pirtsakka yhdistelmä kyllä :) Sinun pitäisi joskus kokeilla sitä, molemmat värit kun sopivat sulle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos PauMau, turkoosi taitaa oikein korostua metsää vasten, valitsi mies hyvän kuvauspaikan. Olen minäkin vähän eri mieltä tuosta turkoosin ja punaisen yhdistämisestä, mutta aina voi kokeilla. Ainakin peilin edessä. Jos silmiin sattuu liikaa, niin en kyllä lupaa blogiin saakka laittaa :)

      Poista
  6. Ihania kuvia Sinusta! Rouva hehkuu!!
    Kyllä sun hame on nätti, ja kokonaisuus käy oikein hienosti yhteen :)
    Luottovaatteisiin lukeutuu mustat kapeat housut ja musta paita TAI mustat kapeat housut+kauluspaita TAI yksi musta mekko jossa alaosassa on kahta väriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Annu! Perjantain, kuten kun nämä kuvat on otettu, on kyllä erityisen helppo hehkua ;)

      Ihanaa, sinulla on oikein arsenaali luottovaatteita. Onpahan mistä valita!

      Poista
  7. kylläpäs näyttää herkulta myös turkoosi jakkusi <3
    Väriterapiaa ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Värit toimivat minusta keväässä vallan mainiosti, piristävät kummasti :)

      Poista
  8. Hameessa on huippuihanat värit. Oikein virkistävä kokonaisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna. Se on kyllä, kertaheitolla suosikiksi :)

      Poista
  9. Ihana väripilkku! Mun luottovaate, toimistolla ja muutenkin, on farkut ja valkoinen paitis. Somistelen sitä sitten maun mukaan koruilla ja vyöllä. Usein statement-koru muuttaa klassikkoasun ihan eri näköiseksi. Ja kengät; korkkarit, ballerinat, saapikkaat, kaikissa eri fiilis. Ja sitten vielä bleiserit :) Mutta tykkään pitää perustuksen klassisena ja virittelen sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia! Farkut ja paitis ovat kyllä toimiva kokonaisuus. Maustan itsekin usein asusteilla, tekee kokonaisuudesta ihan erilaisen kun vaihtaa asusteita päivästä toiseen.

      Poista
  10. Hame on kyllä edelleen niin kaunis! Pitäisi kyllä itsekin hankkia enemmän hameita kaappiin. Oma luottovaatteni on Burberryn musta vintage-jakku. Siinä on täydellinen istuvuus, ja se sopii niin risojen farkkujen ja t-paidan kuin siistimmänkin asun kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jakut ovat kyllä hyviä luottovaatteita, ennen kaikkea toimivia sellasia. Hameissakin on puolensa kyllä, mekot kaiketi helpoimia, melkein ei tarvitse ajatella mitä yhdistää :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!