My new hair.


Torstaina kävelin muutama valokuva Sasha Alexanderista puhelimessani Kauneus- ja hiushoitola Haaveeseen herttaisen Tessin hoteisiin tällä kertaa. En siis kosmetologille vaan kampaajalle. Edellinen hätäratkaisuni käydä tuntemattomalla kampaajalla oli virhe, tukasta tehtiin aivan liian keltaiseen taittuva ja raidat olivat liian leveitä ja voi huokaus. Ei saisi mennä kokeilemaan extempore kampaajalla käyntiä, katastrofihan siitä syntyy.

Tiesin mitä halusin: Ylikasvaneen polkan pienesti kerrostettuna. Mallin, jonka saisi huonona hiusaamuna kiinni. Niin sanotun wash and go mallin, helppohoitoisen ja toimivan. Ja se väri, voi se väri: Ehdottomasti kylmempään taittava sävy, jotta punapigmenttini ei tunkisi keltaisena läpi heti ja mielellään elävä väri, ei siis semmoinen värikypärä kuten edellinen teki. Vaan eloisa ja kaunis väri.

Tässä se lopputulos, minua aivan huikean ihana. Vaikka se ei kuvissa oikeuksiinsa pääse, perjantaina kun kuvia otettiin niin tuuli, koko ajan ja joka suunnasta. Hiusten väri on uskomattoman kaunis ja elävä. Se myös kirkastaa silmiä ja ihoa, joka on ehdottomasti plussaa. Leikkaus on kivan freessi ja sopivan pituinen, kaikkineen siis minä olen varsin tyytyväinen ja ilahtunut tästä käynnistä. Taisin löytää kampaajani ja kosmetologini saman katon alta, kävelymatkan päässä kotoa. Jes!

Mitäs pidätte? Hyvää maanantaita!


On Thursday I walked to some photos of SAsha Alexander on my phone to same place where I go to cosmetologist. I've been missing a good hair dresser for moment and what the last one did to my hair, colour helmet on too yellow colour was something I was afraid might happen again. We, it nin dot.

Tessi made my hair shine and colour is great. Is near to silver as I wanted, it looks amazing and it's so live, everytime I move my hair it looks a bit different. I love the cust as well, as I explained to Tessi, it needs to be something I can just wash and leave out of house. Not to just fix it several times. And this one is right that.

So I'm happy, I found a people how understand my skin and hair at the same place where I can walk from my home. This is good! What do you think of my new look?

Great Monday and hope you are well!

Kommentit

  1. Kauniit ! Hyvä väri ja kiva pituus, sopivat sinulle hyvin. Mukavaa maanantaita !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara! Todellinen pese ja pidä malli, loistava kyllä :)

      Poista
  2. Hyvältä näyttävät , kaunis väri , joka sopii ihoosi ❤️Mukavaa maanantaita !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneaulikki. Ihastuin itse tähän suuresti, kirkastaa kokonaisilmettä uskomattoman paljon.

      Hyvää maanantaita! :)

      Poista
  3. Tosi kaunis malli, sopii sulle hyvin. Mä leikkautin itselleni saman tyylisen mallin ihan vähän aika sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna! Tämä on ollut kyllä monelle sopiva ja kaunis malli.

      Poista
  4. Tosi kaunis ja luonnollinen väri, myös malli sopii sinulle. Aurinkoista viikonalkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marja! Väri ilahduttaa kyllä kirkkaudellaan suuresti :)
      Hyvää alkanutta viikkoa sinne myös!

      Poista
  5. Kaunis väri ja hyvä malli. Tiedän tasan tarkkaan tuon hieman punaiseen taittuvan tukan värjäysongelman - ja myös ne liian leveät raidat. Ja kun minulla on niin karhea hiuslaatu, että se vaatii vaalentuakseen hirmuiset myrkyt, tarkoittaa se myös sitä, että jos haluaa ne kunnolla vaaleat raidat, on hius myös raato sen jälkeen. Tällä hetkellä mennään omalla värillä. Ja joka toinen päivä ollaan menossa kampaajalle hieman vaalennusta hakemaan;)
    Oikein hyvää uutta viikkoa sekä sinulle että Kotinörtille! Kyllä noissa hiuksissa kelpaa viikko aloittaakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady! Se on jännä, miten vaikea se hyvä kampaaja voi olla löytää. Semmoinen joka osaisi tehdä tukkaasi sen, jota oikeastaan haluat :) Omalla värillä haluaisin minäkin mennä, mutta aina kun koetan kasvattaa niin voi hyvänen aika kun loppuu hermot kesken :D

      Hyvää alkanutta viikkoa!

      Poista
  6. Kaunis uusi tukka, ihailin jo Instagram-kuvassasi tuota väriä! Tuollainen pitkä polkka on kyllä kiva, ja ennenkaikkea kätevä malli! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Tukka on osoittautunut vallan mainioksi, sen saa vielä juuri ja juuri kiinni niin saa vähän erilaisuuttakin. Testasin tänään, toimi sekin :)

      Poista
  7. Oikein kaunis :) Sopii sinulle tosi hyvin niin malli kuin värikin.
    Vähän olen itse pähkäillyt josko päätyisin samaan ratkaisuun - siis pituuksien osalta. Olen päätynyt lopettamaan vaalennukset - hiukseni kun ovat vahvasti punapigmenttiin taittavat ja tosi hennot. Vaalennus täytyy tehdä vahvimmilla myrkyillä - ja se taas heikentää jo entuudestaan hitusia hiuksia. Pelkään että yleisilme tälle maantienväriselle mopille olisi vielä vaisumpi lyhyempänä - pitkät latvat sentään vähän aina vaalentuvat auringossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Johanna! Ihailen ihmisiä, jotka voivat lopettaa värjäämisen, itse en vaan osaa. Kyllä se lyhyempikin tukka auringossa vaalenee, näkyy vaan latvoissa paremmin :)

      Poista
  8. Näytät niin suloiselta tuulen tuivertamassa uudessa kampauksessasi! Kertakaikkiaan onnistunut malli ja väri - tästä minäkin saan uutta intoa ottaa lopulta itsestäni ponihännästä kiinni ja varata ajan. Onnellista uutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Preferita! Hyvä näin jos innoittajana toimii tämä postaus :)
      Hyvää viikkoa!

      Poista
  9. Hyvin kuvailit itse uuden tukan. Se on just niin kaunis kuin sanoit :). Ja toi on se väri, mitä itsekin aina tavoittelen ja välillä onnistuukin, mutta ei mee montaakaan viikkoa, kun on taas keltainen :(. Ei auta siniset shampoot eikä mitkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka. Värin saaminen oikein on kyllä vaikeaa ja nyt vaan sormet on täällä ristissä, että hopeashamppoo pitäisi tuota pidempään noin kauniin värisenä. Vähän pidempään toivottavasti :)

      Poista
  10. Ihanat hiukset :)! Väri todella sopii ihosi väriin hienosti, luonnollisen näköinen. Ja ihan mahtava tuo malli, tuo eri tavalla kauniit kasvojen piirteesi esille :). Se on muuten tuntuu olevan vaikea löytää hyvä kampaaja- täällä en ole vielä uskaltautunut...tosin nyt alkaa olla niin huonossa kunnossa latvat ja jotain kirkkautta kaipaa, joten ei kai se auta kuin lähteä vihdoin sitä mieheni suosittelemaa kampaajaa kokeilemaan- iiiiiiiikkkk!! Mulla jäi Suomeen huippukampaaja, nyyh...:(

    Mukavaa uutta viikkoa Dahlia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna. Hyvän kampaajan etsintä ei kyllä ole heikkohermoisten hommaa eikä pidä hoitaa missään nimessä kiireessä. Toivottavasti siellä löytyy hyvä kampaaja myös!

      Poista
  11. Oikein hyvä malli ja pituus hiuksissa ja väri on kivan luonnollinen, mutta kuitenkin "kirkas".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna. Väri on minusta mainio, kerrankin oikeasti kylmä sävy, eikä aina lämmin :)

      Poista
  12. Tosi kiva malli ja väri on hyvä. Oikean vaalean säävyn saaminen on työn alla, yleensä aina on liian sitä tai liian tätä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos PauMau. Ihan totta, omalla kohdallani se on yleensä ollut aivan liian keltainen.

      Poista
  13. Malli ja väri molemmat toimivat sulla hurjan hyvin, eli tosi onnistunut uusi reuhka siis päässäsi! :D Mä ootan kuin kuuta nousevaa seuraavaa kampaaja-aikaa, joka on vasta kesäkuun alussa, kääk. Juurikasvu on karsea, mutta tiristelen sinne asti, koska synnytys ajoittuu toivon mukaan heti perään, niin en sitten näytä alkuaikoja vauvan kanssa ihan ruumiilta, kun tukka on hyvin, haha... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru :D Voi kesäkuuhun on vielä matkaa, paljon tsemppiä ja jaksamista sinne odotteluun! :)

      Poista
  14. on hyvä ja pituus sopiva,lyhempi sopii paremmin!! terv.ansku

    VastaaPoista
  15. Oikein onnistunut väri ja leikkaus, sopii sinulle hyvin! Itsellänikin välillä samanlaisia ongelmia punapigmentin kanssa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarja! Se keltaisuus ei ole kovin helppo saada pois, tai ennen kaikkea se ei ole helppoa pitää poissa. Mutta kokeillaan näillä opeilla :)

      Poista
  16. Näyttää erittäin hyvältä!

    VastaaPoista
  17. Mielestäni pliisu väri kasvoihisi sopivaksi, hieman enempi "potkua" olisi saanut olla. Pukisi kokonaisuudeksi ja kehystäisi kasvot paremmin. Mielipiteitä on monia!
    Neiti Kesäheinä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki mielipiteitä saa olla, enkä ole yhtään varma olenko kuuden viikon päästä enää samaa mieltä siitä, että tässä pysytään :) Tällä hetkellä tämä tuntuu oikealta, katsotaan seuraavalla kerralla mitä tehdään.

      Poista
  18. Minä taasen tykkään juurikin tuosta väristä, tosin ei se punaiseen taittavakaan huono ollut. Molemmat sopivat sinulle. Tämä uusi väri on tosi luonnollisen näköinen ja pituus on kiva<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari. Tykästyin kovasti siihen, että kerrankin ei taita punaiseen. Pituus on osoittautunut varsin mukavaksi ja toimivaksi :)

      Poista
  19. Näyttää hyvältä. Kivasti keveni ilme.

    VastaaPoista
  20. Tuo näyttää erittäin hyvältä. Sopii kauniisti sinulle.

    VastaaPoista
  21. Kaunis malli, ja väri sopii kyllä todalla hyvin sinulle! Minullakin on punapigmenttiä hurjasti (kesäisin ihan pisamanaama), ja tuntuu että joka väristä se paistaa aina läpi. Varsinkin luonnonvalossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Caelia. Ymmärsin kampaajalta, että suomalaisilla on tuota punapigmenttiä aika reippaasti, mutta ainakin taistelemme sinnikkäästi vastaan :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!