15.3.2014

Red pants for office.


Voiko punaisia housuja laittaa yhtään tiukempana työpäivänä jalkaan? Voiko niistä saada luotua edes sinne päin asiallista kokonaisuutta? Kyllä voi päätin minä taannoin ja kaivoin kaapista housujen seuraksi mustaa ja valkoista Rauhoittavat kauniin värisiä ja pirteitä housuja, tekevät niistä minusta toimistokelpoisemmat näin.

Voisitteko te mennä tämmöisissä värikkäissä pöksyissä töihin?

Viikonloppuna on edessä hyvin poikkeuksellsisesti näin lauantain osalta töitä. Ei kovin usein näin tapahdu, mutta palkintona odottaakin sitten ensi viikon perjantaina päivää aikaisemmin alkava talviloma, joten minkään sorttista valitusta ei asiasta ole. Talvilomalla on tiedossa kovin odotettu reissu Prahaan. Olemme kaupunkimatkustajia ja odotan itselleni uutta kaupunkia innolla.

Miltä teidän viikonloppusuunnitelmanne näyttävät?
Hyvää lauantaita!


Could you wear red pants at the office on not so casual day? Could they look anything like official? Yes they can I said and found my self wearing this outfit the other day. Wearing black and white with red the outfit looked, at least to my eys, well put together.

Could you wear outfit like this at the office?

On this weekend, I'm working on Saturday. That does not happen that often and as a reward, I get to start my winterholiday already on next Friday. So no complaints, one longer week, off to holiday one week earlier. On our holiday we head to Praque, I'm looking foreward that new city for me.

What do you weekend look plans look like?
Great Saturday!
Jakku/Blazer: H&M // Pusero/Blouse: From Dublin // Housut/Pants: s.t.i. // Huivi/Scarf: Mango//
Laukku/Bag: Longchamp // Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Takki/Coat: Mark's and Spencer

24 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitoksia. Ovat minustakin kovin kauniit :)

   Poista
 2. Kyllä voi mun mielestä kanssa! :) Ja ainakin omaan silmään tuo sun päivän asu on kyllä ihan asiallinen :) Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura. Kyllä se ihan asiallinen minustakin oli, vallan sopiva erinäisiin työtilanteisiin.

   Poista
 3. Ihana asu. Tuli tunne, että pitää itekin kaivaa punaiset housut esiin ;) Myös tuota huivijuttua pitäisi kokeilla. Sekin on ollut mielessä monesti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Kyllä ne punaiset kannattaa jo esille kaivaa, tosin minä olen pitänyt niitä liki koko vuoden. Huivi laukussa tuo kummasti piristystä :)

   Poista
 4. Oikein pirtsakka, mutta silti asiallinen asu. Hyvä valinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Belladonna. Siihen pyrittiin, ilmeisesti onnistuen :)

   Poista
 5. Minusta näyttää kivalta nuo punaiset housut. Meillä täällä juhlitaan koko viikko Minna Canthia, hän täyttää 19.3. 170 vuotta, mutta on edelleen nuorekas ja ajankohtainen. Minna on ollut nuoresta asti minulle tärkeä kirjailija ja ennen kaikkea yhteiskunnallisen sanomansa vuoksi. Tänään yhdessä pankissa on nurkkaus sisustettu Minnan salongiksi ja siellä saa otattaa itsestään kuvan 10 euron hintaan. Ajattelin laittaa jotain vanhahtavaa päälle ja mennä kuvaukseen. Muuten viikonloppuna on parin rästityöhomman tekoa ja tänä iltana menen typykän kanssa kuuntelemaan Ilkka Alankoa eli Neljää ruusua. Kymmenen vuotta sitten vanhemmat vei lasta konserttiin, nyt lapset vievät vanhempansa klubille :)

  Kivaa odotettavissa olevaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Romantic Lady! Kuulostaa kyllä kivalta viikonlopulta, ennen kaikkea tärkeältä sellaiselta ja semmoisethan ovat niitä kaikkein tärkeimpiä.

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 6. Varsin toimistokelpoinen asu. Tuo päällystakki on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau! Takki oli ihana kaivaa edes hetkeksi esille kunnes se taas meni kaappiin odottamaan lämpimämpiä kelejä.

   Poista
 7. Punaiset piristykset , asu sopii sinulle :) minä en taitaisi osata mennä töihin punaisilla housuilla , vaikka olen meidänkin melko sovinnaisessa työympäristössä nähnyt eri värisiä kirkkaita värejä housuissa . Viininpunainen itselläni lienee se värikkäin housujen väri ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneaulikki :) Kyllä se viininpunainenkin vaan on värikäs ja kaunis väri :)

   Poista
 8. Ehdottomasti voi! Tosi kiva asu, paitis ja paitis tuovat siihen vähän toimistomaisempaa tyyliä ja nuo nilkkurit ovat tosi kivat asun kanssa! Punaisia housuja muuten ei ole mitenkään helppo löytää, olen vähän silmäillyt josko sellaisia löytyisi kun punaista en osaa oikein yläosassa käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Tykkäsin itsekin, että jämäkämpi yläosa antavat kokonaisuudelle sitä kaivattu toimistolookkia. Totta puhut, punaiset housut eivät olleet mitkään maailman helpoimmat löytää, nämä tulivat sattumalta vastaan, sen koommin en ole nähnyt. Onnea etsintöihin!

   Poista
 9. Voi kuinka kiva asu! Tyylikäs! Me like : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina. Nämähän ovat saaneet kannatusta, voinee siis toistekin pitää tätä kokonaisuutta :)

   Poista
 10. No ehdottomasti! Asu on kuitenkin siisti ja tyylikäs, todellakin toimistokelpoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Täytynee sii koettaa yhdistää punaisia housuja uudemmankin kerran, kovin monen makuun toimistoon sopiva tämä ollut :)

   Poista
 11. Kaunis paita! Toimistokelpoinen ja hameeseenkin ehdottomasti yhdisteltävä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Bianca. Puseron ainut vika on se, että niitä ei saa enää, olisi pitänyt ostaa useampi kerralla ;)

   Poista
 12. Ihana asukokonaisuus! Tuo valkoinen pusero sopii sinulle kuin nenä päähän. <3:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisabete. Se on kyllä kaunis omastakin mielestä, vielä kun saisi enemmänkin noita.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!